İspanya La Liga (Futbol)

Gargamel kılıklı gonzales'in M.Topal'ı oyundan atışı artniyetli gibi geldi bana.Çünkü öyle bir kırmızı kart olmaz.Hatta sarı kart bile olmazdı,boşu boşuna 10 kişi kaldı Valencia.

İyi olan kazanmasın, Barça kazansın. Aksi takdirde yılların birikim patlaması yaşanacak forumda. Sanırım bu durumda en çok aranan/forumda beklenen kişilerden biri de ben olurum. : )

Gerçi sorun değil ya! Barcelona yenilirse, bunun bir de Barnebau´su var derim.

Mehmet Topla 1 Maç Cezalı

İspanya Futbol Federasyonu Maç Komitesi, Sevilla karşılaşmasında gördüğü kırmızı karttan dolayı Valencia'lı Mehmet Topal'a 1 maç ceza verdi.

El Clasico: 29 Kasım Pazartesi

28 Kasım'daki Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle aynı akşamda program görülen Barcelona-Real Madrid, Barselona'daki seçimler nedeniyle bir gün sonraya alındı. El Clasico, 29 Kasım Pazartesi günü Türkiye saatiyle 22:00'de oynanacak.

bay geçiyor Barca zaten Real'le oynadığı senede 2 haftayı. Yaz direk 6 puanı kasmaya gerek yok. Bayram parasını elde tututp Barca'ya basmak gerek parayı. Parası bol gelen Real'e oynasın belki dünya dünya ters döner

Inter'deki gibi 90 dakika 11 adam savunma yaptirirsa belki 0-0'i kurtarabilir Mourinho. Herzamanki Real Madrid gibi ofansif oynatirsa bol gollü bir mac olur bence. Kazanan da Barca olur. Skor tahminim 4-2.

Salih Coskun' Alıntı:
Inter'deki gibi 90 dakika 11 adam savunma yaptirirsa belki 0-0'i kurtarabilir Mourinho. Herzamanki Real Madrid gibi ofansif oynatirsa bol gollü bir mac olur bence. Kazanan da Barca olur. Skor tahminim 4-2.

O yüzden İtalyada 3 tane attı değil mi ? :)

Arkadaşlar o maçla alakalı defans yaptırdı negatif futbol oynattı yorumlarını çok saçma buluyorum. Elinde 3-1 lik skorla deplasmana giden bir takım nasıl futbol oynamalıdır sorusunun cevabı çok zor değil...

Yorumum bu macla alakali, Inter maciyla ilgisi yok sadece örnek olarak verdim onu. Yani kazanmak isterse yenilecegini düsünüyorum ben Real Madrid'in. Beraberlige razi olursa da golsüz beraberlik cikartabilir.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":6751pqmh]Inter'deki gibi 90 dakika 11 adam savunma yaptirirsa belki 0-0'i kurtarabilir Mourinho. Herzamanki Real Madrid gibi ofansif oynatirsa bol gollü bir mac olur bence. Kazanan da Barca olur. Skor tahminim 4-2.

O yüzden İtalyada 3 tane attı değil mi ? :)

Arkadaşlar o maçla alakalı defans yaptırdı negatif futbol oynattı yorumlarını çok saçma buluyorum. Elinde 3-1 lik skorla deplasmana giden bir takım nasıl futbol oynamalıdır sorusunun cevabı çok zor değil...[/quote:6751pqmh]

Tugay 3-1 lik maçtada defans oynatmıştı biliyorsun. Ki gene biliyorsun İnter'in iki golü legal değildi. Ha şu da gerçek Mourinho Barca'ya yenilirse karalar bağlamaya da gerek yok. Bir tarafta bir yapı var diğer tarafta yeni bir kurguya alışmak isteyen bir takım. Mourinho şu an en iyi hocalardan biridir bunu değiştirmez.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Defans yapıp 3 gol atabiliyorsa o zaman Barcelonanın kendini sorgulaması gerekmez mi ? :)

Zaten hep sorgulanan o Tugay. Neden Barcelona senelerdir savunma yönlüğ orta saha ve savunma adamı arıyor sanıyorsun:) bak 24 sessiz harfli o elemanı fahiş paraya aldılar ama olmadı (şigrinski miydi) Bu sene MAscherano'yu aldılar. Savunma Barcelona'nın en zayıf yerlerinden biri. En zayıf yeri Real'e göre bakarsak tartışmasız kaleci mevkii tabii ki.