İspanya La Liga (Futbol)

Di Maria gol attığında nedense gol diye bağırdım sanki Galatasaray gol atmış gibi :)

Yalnız di maria hakemle çok oynuyor. Mourinho inanıyorum 2. yarı barcaya kesecek hesabı :)

Berkan Çatal' Alıntı:
Di Maria gol attığında nedense gol diye bağırdım sanki Galatasaray gol atmış gibi :)

Yalnız di maria hakemle çok oynuyor. Mourinho inanıyorum 2. yarı barcaya kesecek hesabı :)

Daha çok beklersiniz Berkan ;)
Şimdi 5ten başladık 10'a kadar gideriz artık sizin maça kadar,size de en az bir 5 atarız yine ;)

Real de bulmuş gariban Levante'yi attıkça atıyo 75. dakkada 7-0 olur, biraz daha kasarlarsa çift hanelere ulaşacaklar ... Niye böyle tam kadro çıkacak hırsa bürünmüşler acaba..

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Real de bulmuş gariban Levante'yi attıkça atıyo 75. dakkada 7-0 olur, biraz daha kasarlarsa çift hanelere ulaşacaklar ... Niye böyle tam kadro çıkacak hırsa bürünmüşler acaba..
Konuşmayayım diyorum, zorla yazdırıyorsunuz...

Dünkü 0-0 biten Barcelona-Bilbao maçı ilk 11;

Jose Manuel Pinto
Daniel Alves
Gerard Pique
Eric Abidal
Xavi Hernandez
Andres Iniesta
Javier Mascherano
Seydou Keita
Andrade Maxwell
Bojan Krkic
Pedro Rodriguez

Sonradan girenler;

Lionel Messi
David Villa
Adriano Correia

Umarım yeterli olmuştur...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":laou488y]Real de bulmuş gariban Levante'yi attıkça atıyo 75. dakkada 7-0 olur, biraz daha kasarlarsa çift hanelere ulaşacaklar ... Niye böyle tam kadro çıkacak hırsa bürünmüşler acaba..
Konuşmayayım diyorum, zorla yazdırıyorsunuz...

Dünkü 0-0 biten Barcelona-Bilbao maçı ilk 11;

Jose Manuel Pinto
Daniel Alves
Gerard Pique
Eric Abidal
Xavi Hernandez
Andres Iniesta
Javier Mascherano
Seydou Keita
Andrade Maxwell
Bojan Krkic
Pedro Rodriguez

Sonradan girenler;

Lionel Messi
David Villa
Adriano Correia

Umarım yeterli olmuştur...[/quote:laou488y]

Bence ikisinin arasında fark var. Biri skor istediği gibi gitmediği için sonrada dahil ediyor, öteki parçalamaya oynuyor. Hoş tabi herkesin kendi tercihi kendi hedefi saygı duymak lazım

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bence ikisinin arasında fark var. Biri skor istediği gibi gitmediği için sonrada dahil ediyor, öteki parçalamaya oynuyor. Hoş tabi herkesin kendi tercihi kendi hedefi saygı duymak lazım

Kesin vardır zaten...

İşe bak ya, herşey bitti çıkan kadrolar oynatılan oyuncular sorgulanıyor. Pes vallahi.

Her takımın her maça istediği kadroyu çıkarmaya ve istediği oyuncuyu oynatmayıp sonradan sokmaya hakkı vardır. Ben size o örneği verirken Barcelonayı eleştirmiyorum. Yaptıkları çok normal birşey olduğu için sizin gözlüğünüzden sizin örneğinizle yanıt verdim sadece.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Kesin vardır zaten...

İşe bak ya, herşey bitti çıkan kadrolar oynatılan oyuncular sorgulanıyor. Pes vallahi.

Her takımın her maça istediği kadroyu çıkarmaya ve istediği oyuncuyu oynatmayıp sonradan sokmaya hakkı vardır. Ben size o örneği verirken Barcelonayı eleştirmiyorum. Yaptıkları çok normal birşey olduğu için sizin gözlüğünüzden sizin örneğinizle yanıt verdim sadece.

Ben kimsenin kadrosunu sorgulamadım sadece bana garip gelen birşeyi söyledim. Evet bana göre de ikisinin arasında fark var, kimine göre yoktur ama bana göre var. Herkesin doğruları, bakış açıları farklı sonuçta. Benimki de bu.

Real gibi bir takımdaki bu hırsı kendinden üstün takımlara karşı da görmek isterim açıkçası :) .. Eleştiri, alaycı karışımı olan yorumum bu yüzdendi. Nasıl Fenerbahçeliler bize karşı olan üstünlerinden dolayı alaycı bir üslup kullanıyorsa, ben de Barça - Real kapışmasında Katalan yanlısı olduğum için böle bakıyorum olaya .

Neyse uzatmaya lüzum yok, hatam varsa affola
Saygılar

Hayır Can 2 oyuncu oynatmadı diye yedeklerlemi çıktı. Xavi'yi İniesta'yı da oynatmasaydıya. Real neden tam kadro çıktı ne yani Barselona gibi berabere mi kalsalardı eksik çıkıp.

Real'in kendin üstün takım dediğin bi Barselona sayarsın kendince o kadar başka varmı Realden üstün diyebileceğin bi takım. O maçtada çok kötü yenildiler ama hepsi de hırslıydı açıkçası.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Hayır Can 2 oyuncu oynatmadı diye yedeklerlemi çıktı. Xavi'yi İniesta'yı da oynatmasaydıya. Real neden tam kadro çıktı ne yani Barselona gibi berabere mi kalsalardı eksik çıkıp.

Real'in kendin üstün takım dediğin bi Barselona sayarsın kendince o kadar başka varmı Realden üstün diyebileceğin bi takım. O maçtada çok kötü yenildiler ama hepsi de hırslıydı açıkçası.

Şamil abi ben Barcelona yedekleriyle çıktı demedimki. Sadece kilit oyuncularından 1-2 tanesi oynamıyordu sonradan girdi, Real ise hepsini sahaya sürmüş. Belki kupaya bakış açıları farklıdır, Real bu kupayı çok istiyordur Barcelona belki biraz daha geri planda düşünüyordur yada tam tersi. Teknik direktörün kafasındaki bilemeyiz tabiki.

Ben Real'in kendi sınıfında olan takımlar içinde sadece Barcelona'nın altında olduğunu düşünmüyorum. Chelsea, Manu gibi takımlara karşı da geçerli benim için. Belki sevmediğim için önyargıyla yaklaşıyorumdur bilemem.

Zannedersem tam olarak söylemek istediklerimi ben tam dile getiremedim. Kusura bakmayın tekrardan .

Bana sorarsandan o bahsettiğin takımlara karşı herkes hırslı oynar benim için mühüm olan Levante gibi takımlara aynı hırsı gösterebilmek. Başka bir deyişle 29 aralıktaki Fener maçında oyuncular zaten hırslı olacaklar benim için Gas Terra maçındaki gösterdikleri hırs daha değerlidir. Ben böyle düşünüyorum.

Abi tabiki herkesin görüşü değişebilir... Mesela ben de Real'in Nou Camp da kaybetcek olsa bile biraz hırslı olmasını beklerdim diğer maçlarda olduğu gibi. Hiç değilse Barcelona olayı alay etmeye çevirip topuk pası vs yaparken bi canlanmalarını beklerdim hırslanıp ama hiçbir varlık gösteremedi tek bir oyuncu bile. Bu yüzden kendinden çok daha alt basamaktaki takımlara fark atmaları küçümsememe sebep oluyor ister istemez. Özellikle de Barcelona'yı sempati duyduğumu da hesaba katarsak...

Vallahi aynı ligin takımları için çok örnekleme yapılmanın doğru olacağını düşünmüyorum sonuçta Fener ile mazimiz ortada bu tür maçların kendi içinde karakteristiği vardır Tıpkı Galatasaray - Fenerbahçe, River Plate - Boca gibi, yani diyeceğim be senin örneğine katılmıyorum böyle maçlar arada olur liglerde ki Real Madrid yeni bi sistem oturtmaya çalışıyor yeni teknik direktör yeni oyuncular. Takımı sırtlayan adamın sadece ikinci senesi.

Güzel bir noktaya parmak basılmış aslında Barca Real ile dalga geçerken bir adet Real'li düzgün reaksiyon göstermedi . Casillas'a bakıyorum surat düşmüş. Yahu sen altyapıdan gelmesin senin surat böyle olursa diğerleri ne yapacak. Biz zaten biliyoduk abi 5 yiceğimizi bakışları filan tamam ben nefret ederim Real'den ama o Real forması kaç şampiyonluk gördü . Eğer o formayı taşıyorsan hakkını vermelisin bence.

Geldiği günden beridir ligde oynadığı 47 maçta 48 golü var.
İşin takımında yada oyuncusunda değilim.
Yeni bir lig,farklı bir sisteme gelmişsin,oynadığın takımdaki rolün,sorumluluk,beklentiler büyük.

Tebrikler..