İspanya La Liga (Futbol)

Umut Öncel' Alıntı:
Tarihler çok yakın olduğundan Kral Kupası finali ertelenebilirmiş.

Bu erteleme kararı ile endüstriyel futbol kazanacak her zamanki gibi.

Bu erteleme kararında federasyonun parmağı olduğu kadar kulüplerin para aşkı da ağır basıyor. Barselonanın göğüs reklamı almama hikayesi Uzakdoğu Turnesi ile çoktan bitmişti zaten...

Kısaca normal şeyler bunlar.

KSK maçının devre arasında Guardiola´nın demlediği çaydan içtim. Aslında biraz bayatlamıştı -ne de olsa aradan 7-8 ay geçti- ama olsun.

Aslında gönül yemek üstüne çay içmeyi isterdi ama sırayı bozduk. Darısı Messi´nin şefliğini yaptığı restoranda yemek yemekte. : )

Son olarak bu sene La Liga´yla ilgili 3 kişiyle iddiaya girmek istiyorum.

Bu sezonki Barça-Real maçı bana bir Barça forması kazandırdı.Barnabeu'daki maç için de iddiaya girecek insan arıyorum ben de.:)

demekki olay mourinho da değilmiş...real madridin takım olarak bir sıkıntısı var..
en azından ligde artık işleri oldukça zorlaştı..aradaki fark 7 puan....

Baskıyı maç boyuna yayma konusunda sıkıntısı var Real Madrid'in.Barca'yı hiç sevmem ama bu özelliklerini takdir ediyorum..Maçın başında kuruyorlar baskıyı,yarım saatte sonuca gidiyorlar.

Puan farkı da açıldı artık.Uzun bir zaman var belli olmaz hiçbirşey ama sakatlık ya da herhangi bir sorun olmadığı sürece Barca'nın zirveden kopacağını sanmıyorum.Herşeye rağmen Mourinho'ya da güvenimiz tam.En azından Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi hedefi de devam ediyor.

Barça maçını izledim de artık kasmıyorlar ya hele Messide hırs kalmamış e tabi doğal her sene aynı şey :) 13 top kaybı yapmıştı ama 2 dakkada 2 tane attı yine..

Real Madridin yenilmesi kötü oldu ya artık hiç kasmayacaz :) Üst oynayanlar dikkat artık alt sonuçlar gelebilir :)