İyi ki Doğduk

bu aralar adet oldu sanirim, bir gun geriden takip ediyorum takvimi, once annem, sonra onur bey, simdi de sevgili arda..

zihnim yerimde degil bu aralar, ozrum buyuk..

daha mutlu bir yil dilerim, daha anlamli, daha yogun, ve en onemlisi sevdiklerinle beraber..

selam olsun adanaya,
nica mutlu yillara..

Kerem Abi ve Arda'nın doğum günlerini kutlar yeni yaşlarındaki Sivas Mağlubiyetinin sebebini onlar da ararım :)
Nice yıllara.

-Alperen çok güzel hareketler bunlar
-Onur Yavuz İyi ki?
-Eyüp abi çok teşekkürler çok saol sizlerde iyi ki varsınız.(Geçtiğim yaş günümde yaptığım en güzel olay sizin gibi abilerimle,arkdaşlarımla yaptığımız Ankara çıkartmasıydı.Esasında iyi ki Gsbasket.org var..Tekrar Onur abi ve Eyüp abime teşekkür ediyorum.
-Savaş Karadağ en yakın sürede tanışma dileğiyle renktaşım.Birçok kişiyle gerçekte tanışma fırsatı buldum ama en önemlilerinden birinin hala elini bile sıkamadım bu anlamlı kutlama mesajın için sanada çok teşekkürler.
-Volkan kardeşim çok teşekkürler.
Burak bugün yapma bunu reis :)

İyi ki doğdun Adanalı (Arda Abi) .

Umarım birgün beraber İstanbul'da 2 Adana Kebabı çekeriz . :p

Tamamdır Onur abi :)

Emin kardeşim Adana Kebabı adana'da yenir :) bir deplasman yapında şuraya baraj kenarında bi mangal yakalım :)

Arda Öztürk' Alıntı:
Emin kardeşim Adana Kebabı adana'da yenir :) bir deplasman yapında şuraya baraj kenarında bi mangal yakalım :)
Bence sen yanlış biliyorsun abi . Ben her cumartesi Sarıyer Kebabcısınan Acılı Adana Kebabı yiyorum . Tek kelimeyle ''Süper'' ..

Bugün Doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum gününü kutluyorum . (Keşke kim olduklarını bilsek)

Emin Doğanca kardeşimin doğum gününü kutlar sağlıklı,mutlu ve bir o kadar da şampiyonluklu bir yaşam sürmesini temenni ederim.

Lincoln derim,başka birşey de demem... :)

Emin kardeşim doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu ve sarı-kırmızı dolu senelere.Burakla yaptığınız eğlence dolu atışlarla dolu bir sene olsun ayrıca :p

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun.

Turgut , Tugay , Eren ,Burak, Salih , Hüseyin kardeşlerime iyi dilekleri için teşekkür ediyorum

Not : Bugüne kadar doğum gününü kutlayamadığım herkezin gec de olsa doğum günü kutlu olsun