Mehmetcan Ilıman nice senelere...
Yunus Taylan 0 10 Nis 2009 #686 Turgut Şahin,Hakan Lafcı,Aykut Horosan. Hepiniz nice senelere... (Siz Kerem Seçer ve Onur Balcı kadar şanslı değilmişsiniz )
Turgut Şahin,Hakan Lafcı,Aykut Horosan. Hepiniz nice senelere... (Siz Kerem Seçer ve Onur Balcı kadar şanslı değilmişsiniz )
Tugay Aktepe 0 10 Nis 2009 #687 Turgut Şahin,Hakan Lafcı ve Aykut Horosan renktaşlarımın doğum günlerini kutlar nice mutlu seneler dilerim.
Turgut Şahin,Hakan Lafcı ve Aykut Horosan renktaşlarımın doğum günlerini kutlar nice mutlu seneler dilerim.
Hüseyin Karaçil 0 10 Nis 2009 #688 Turgut Şahin,Hakan Lafcı ve Aykut Horosan 3 ünüzünde doğum günü kutlu olsun...
E Emre Evren İçöz 0 11 Nis 2009 #691 çok kişi için doğum günü konusu açıldı acaba benim içinde açan olurmu
T Turgut Sahin 0 11 Nis 2009 #692 Yunus,Tugay abi,Hüseyin,Berkan ve Onur abi hepinize çok teşekkür ederim.
S Salih Gözmen 0 11 Nis 2009 #693 Nice yillara Hakan abi, Turgut... Not: Aykut Horosan fake... Kendileri Osman ( Suat) Aydin oluyor. Kusura bakmayin goruntu kirliligi oldugu icin.
Nice yillara Hakan abi, Turgut... Not: Aykut Horosan fake... Kendileri Osman ( Suat) Aydin oluyor. Kusura bakmayin goruntu kirliligi oldugu icin.
Onur Yavuz 1 11 Nis 2009 #694 Turgut 1 günlük gecikmeden bir şey olmaz sanırım. : ) Yeni yaşında en kötü gününün 9 Nisan akşamına benzemesini dilerim...
Turgut 1 günlük gecikmeden bir şey olmaz sanırım. : ) Yeni yaşında en kötü gününün 9 Nisan akşamına benzemesini dilerim...
T Turgut Sahin 0 12 Nis 2009 #696 Onur abi,Salih abi ve Uğur kardeşim sizlere de çok teşekkür ederim.
A Alperen Kaplan 0 12 Nis 2009 #697 Turgut Konya'da değildim,dgmo diyelim yeni nesil doğum günü kutlama modası olmuş bu da...
Ş Ş. Saadet Ünal 0 13 Nis 2009 #699 Selçuk ve Hüseyin'in doğum gününü henüz kimse kutlamamışmı banamı öyle geldi ? İkinizinde doğum günü kutlu olsun herşey gönlünüzce olur inşallah..
Selçuk ve Hüseyin'in doğum gününü henüz kimse kutlamamışmı banamı öyle geldi ? İkinizinde doğum günü kutlu olsun herşey gönlünüzce olur inşallah..
Burak Barut 0 13 Nis 2009 #700 Vallahi gözden kaçmış çok özür dileriz ikisinden de Selcuk dostum ve Hüseyin kardeşim doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara.
Vallahi gözden kaçmış çok özür dileriz ikisinden de Selcuk dostum ve Hüseyin kardeşim doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara.