İyi ki Doğduk

Her yerde kutluyorum burda da kutlamazsam olmaz. :) Ayşegül iyiki doğdun iyiki varsın. Şu sınavları atlatıp eskisi gibi sık bir şekilde aramızda olmanı diliyorum :). Yeni yaşın sağlık, mutluluk huzur ve daha ne kadar güzel şey varsa getirsin sana :)

Öncelikle Pek takılamadığımdan dolayı es geçtiğim Arkadaşların Doğum Günlerini En İçten Dileklerimle Kutlar Bol Bol Kupalı Seneler Dilerim ;)
Emel Dizili' Alıntı:
Ayşegül'ün de doğum günüymüş bugün.Doğum günün kutlu olsun Ayşegül, yeni yaşında herşey gönlünce olsun.
Çok Çok Çok Tarif Edemeyeceğim Kadar Çok Teşekkür Ederim ;)
Aslı Neferoğlu' Alıntı:
İyi ki doğdun Ayşegül.Nice sarı-kırmızı şampiyonluklara ve 10'lu senelere...Ayrıca istediğin gibi YGS+LYSler diliyorum=)
Asli Bu Sene Zaten biri mi doğdu birininmi doğum günü yok nişan günü yok bayram yok yılbaşısı:) Hep bol bol şampiyonluklar diledik birbirimize bu dualarımızla bol bol yaşarız:) 10lu seneler buna cevabı altta vereceğim zaten:) yGS ya GSli olan bir şeyde başarısız olmayı yakıştıramam kendime:)Şaka bir yana İNŞALLAHH
YiğitYalçın' Alıntı:
Her yerde kutluyorum burda da kutlamazsam olmaz. :) Ayşegül iyiki doğdun iyiki varsın. Şu sınavları atlatıp eskisi gibi sık bir şekilde aramızda olmanı diliyorum :). Yeni yaşın sağlık, mutluluk huzur ve daha ne kadar güzel şey varsa getirsin sana :)
Bende burdan Teşekkür etmezsem olmaz YİĞİT:)Saol varol yiğit ;)
Facede Yazdığım Gibi :)
Bugün Benim İçin Özelmiş Çok Mutlu Olmam Gerekirmiş Doğum Günümmüş Bugün KAPTAN Varmı Yok O Zaman Bugünün Dünden Bir FARKI YOK... En Büyük Dileklerimden Biri Geçen Senede Dediğim Bu lafı 23.01.2011de DEMEMEK...

molada daha çok görmek istediğim, ancak birçok kişi gibi onun da, forumun şimdiki halini eskiyle kıyasladığında biraz şevkinin kırıldığını hissettiğim Özlem Nokta'nın, allahın belası hayatta bütün doğumgünlerine, mutlu olduğu hayatından yansıyan bir tebessümle girmesini diliyorum..

benim dilekler tutmaz aslında ya neyse eheh

@ Tugay Aktepe
Teşekkür ederim Tugay

@ Esra Uzun
soyadın biraz garibime gitti yazarken:) teşekkür ederim Esracım hep birlikte :)

@Onur Yavuz
Teşekkür ederim efenim :)

@ Burak Barut
Teşekkür ederim Gslı Burak :)

@ Can Bulubay
benim hala bu hayattan umudum var :D Teşekkür ederim Can

@ Pınar Tuna
Ayın 20sinden beri doğum günümü tutturamayan sevgili Pınar arkadaşım canım benim :) Teşekkür ederim Pınar Yılmaz :))

@ Emre Sarp Kocaoğlu
Teşekkür ederim canım :)

Burdan sevgili X'e sesleniyorum :))
Teşekkür ederim Xçim :)
Bişi daha derdim de kafama vurup eşşek demenden çekindim :p

@ Uğur Yılmaz , Yunus Gökyıldız , Barış Şişman

Çok teşekkürler arkadaşlar :)

@ Murat İnal
kim o düdük? kim o eşşek sıpası ?
kim senin kulaklarını gerekli gereksiz çınlatır :)