İyi ki Doğduk

Toptan kutlayalım üç gencin doğum gününü. : )

Gerek eğitim gerekse özel hayatınızda güzel ve başarılı bir yıl geçirmeniz dileğiyle Mehmet, Recep ve Yiğit.

Her ne kadar forumda online olmasa da buradan Orkun Akkuş kardeşimin doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim.

Eren Akın, senin de doğum günün kutlu olsun kardeşim...

Mustafa´yı niye es geçiyoruz. Bu sene Abdi İpekçi´ye daha az gelecek diye mi? : )

Aydınlık bir yaş geçirmen dileğiyle, nice yıllara Mustafa.

Özellikle engelli sporuna ve Galatasaray Tekerlekli sandalye basketboluna yaptığı katkılarından dolayı hepimizin her zaman Şükran duyduğu, saygısı ve sevgisini kazanmış Yavuz Kocaömer Ağabey'in doğum gününü kutluyorum, inaşallah sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı mutlu nice senelere.

Soyadaşım foruma üye olmuş ama beğenmemiş olsa gerek ki bir daha uğramamış. Yine de es kaza okuyabilir diyerek, kutlayayım soyadaşımın doğum gününü.

Buralarda olsaydı sorardım, acaba akrabam mı diye...

Buralara sık sık uğramaz JR, daha doğrusu uğrar da yazmaz. Yazmak deyince onun aklına kırmızı bezler gelir. Tanımak isterseniz bu genci amatör branşların çoğu maçlarında görebilirsiniz onu. Bir bakmışınız gün içinde Abdi İpekçi´dedir, bir bakmışınız Ahmet Cömert´te Engelsiz Aslanlar´ın peşinde.

Nice yıllara Yorgun Savaşçı...