İyi ki Doğduk

Sühan Cem' Alıntı:
Canberk ve Emre'nin doğum günü kutlu olsun. Bende geç gördüm ama önemli değil her gününüz doğum gününüz gibi olsun:)
Evet Sühan abi iyi kıvırmış gerçekten :p her gün doğum gününüz gibi güzel geçsin ve tabi doğum gününüz güzel geçsin öncelikle. İyi ki doğdunuz Emre ve Canberk.

Maçın moral bozukluğu ile kimsenin dikkatini çekmedi sanırım...

Yeni yaşının ilk günü Galatasaray açısından iyi geçmese de bundan sonraki her günün daha da güzel geçmesi dileğiyle Ömer Faruk.

-Onur Abi, teşekkür ederim abi, gönül isterdi ki basket takımımızla yüzümüz gülseydi ama onlara inancımız her şeye rağmen sonsuz; bugün üzüldük belki ama, sene sonu sevinmek nasip olur inşallah.

-Yunus, eyvallah kardeşim:) düşünmen yeter ;) Hep birlikte nice Sarı-Kırmızı zafer dolu yıllara diyelim:)

-Sühan Abi, teşekkürler abi, yarın maçtan önce görüşmeyi başarabiliriz umarım; eminim senden öğreneceğim çok şey var:)

-Berkan, teşekkür ederim kardeşim, eksik olmayın..:)

-Bayram, sana da çok teşekkür ederim kardeşim, sağolun; eksik olmayın:)

-Yiğit'im, sağol kardeşim, forum sayesinde tanıştığım ender insanlardansın, teşekkür ederim. Umarım artarak devam eder de ilklerden olursun ;)

-Can, biliyorum çok sıradan teşekkür mesajları atıyorum ama idare edin n'olur :) Sana da çok teşekkür ederim kardeşim ;)

-Pınar Hanım'a da teşekkürlerimi sunuyorum:) Eksik olmayınız:)

-Kaan, sağol kardeşim:)

Ve tüm forum halkı, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki bu ailenin bir parçasıyım, parçası olmaya gayret ediyorum.

İyi ki varsın GSBasket..

Arma Sevdalısı tanımının içini layıkı ile dolduran yağmur çamur demeden, branş farketmeksizin her an armanın peşinde olan Yıldız Teknik Üniversitesinden Semih Ercan kardeşimin doğum gününü buradan da kutlayalım. İyiki varsınız abicim.