Alınmasaydı diyenleri utandıracağını düşündüğüm, Avrupanın en iyi şutörü. Çok şey bekliyorum Dieblerden
Yine herkes ateşe atılmış bu adama kimse dokunmamış. Schilbe yükleniyoruz, kızıyoruz ama o en azından sorumluluk almaya çalışıyor, takım oyun kurarken faydası var, Diebler denen eleman köşede boş kalacak da 3 lük atacak diye bütün sezon bekleriz, euroleuge seviyesinde 30 maçın 20 tanesinde de o şutu göstermezler adama. Savunması zaten kabus, Teodosici savunmaktan kurtulmak için sanki bilerek perdeye takılıp oyuncu değiştirdi adam, Büyükşehir maçında çıkıp 5 tane üçlük atacak diye adam aldık resmen...
Diebler'dan ne beklediğiniz ile ilgili bu durum bu.Adamın lakabı sniper zaten ve sistem oyuncusu.Karşıyaka'da Ufuk Sarıca'nın takım kimyasına cuk oturan bir oyuncuydu.Ama geçen sene Efes'te üzerine çok fazla set çizilmediği için sıradanlaştı.Eğer Ergin hoca onun üzerinden oyunlar çizmezse adamın yapabileceği birşey yok.Dünkü maçta tek bir şut bile atamadı.Lakabı sniper olan bir adamdan savunma yapmasını,oyun kurmasını, kendi şutunu yaratmasını ya da daha başka ekstra işler bekleyemezsiniz.
Eyvah ki ne eyvah.Bende talibim Diebler'ın oynadığı pozisyona o zaman.Üstelik onun aldığının 10 da 1 ne tüm sezon oynarım.Savunma yapmam,kendi pozisyonumu yaratmam,rebounda girmem,asist zaten yok,başka ekstra işlerde yapmam;üzerime set çizilip boş bırakıliyim şut atiyim bomboş.Çok daha ucuza yaparım,banada sniper derdi arkadaşlar tek pota maçlarda,demişmiydim çok daha az paraya da oynarım ben.
Bunu Ataman'a söyleyeceksiniz o zaman. Diebler'i alan o. Nasıl bir oyuncu olduğunu da almadan önce biliyordur sanırım.
Şut soksaydi NBA de oynardı ne farkı var ki Klay Thompson ve Kyle Korver dan.. Yalnız topu bile yere vuramıyor, potaya drive nedir bilmiyor. Göksenin bile topu alınca potaya penetre ediyor.. Göksenin bile yaŞut soksaydı Real Madrid'de oynardı diyebilir miyiz?
Şut soksaydi NBA de oynardı ne farkı var ki Klay Thompson ve Kyle Korver dan.. Yalnız topu bile yere vuramıyor, potaya drive nedir bilmiyor. Göksenin bile topu alınca potaya penetre ediyor.. Göksenin bile ya