Jon Diebler

Senden 5/5 üç sayı isteyen yok :) savunmada bu özveri olsun. 6-8 sayı at razıyım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ritmini bozmaması için Fenerbahçe maçında sahada olmalı.
Bugün çok iyi maç çıkardı.
Böyle devam eder inşAllah...
 
Ya biraz bugün ekstra soktu diye yazdığımı düşünüyor olabilirsiniz ama öyle değil. Bugün 1/5 de atsa da bu düşüncem sabitti. Kendisi çok pozitif bir insan, gerek taraftarla gerek takım arkadaşlarıyla diyalogu çok iyi. Diebler gibi oyuncuların kadroda olması sahada hiçbir şey katmasa bile takım kimyasına katkı yapar. Bugün de çok iyi attı, kendisine büyük moral olmuştur. Yürüyedur.
 
Markoishvili/Banvit performansini hatirlatti ama Diebler'in patlamasi daha bi baksa oldu. Ozellikle o duragan hucumda kaldirip soktugu sut tamamen ozguvenini kazandigina isaret.
 
Hücumu o kadar iyiydi ki savunmasını biraz unutturdu. Dün gerçekten iyi savunma yaptı sadece hücum değil.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geçtiğimiz yıl Matt Janning konuşulurken ne diyorsam aynısını Diebler için de demiştim, hala da düşüncem aynı. Bu kadro yapısı için çok lüzumsuz bir oyuncu. Paran varsa Toolson veya Rochestie yi alırsın, en azından çok yönlü oyuncular bunlar. Piyasası düştü diye her adama atlayınca böyle oluyor işte. Piyasası düştü diye Macvan odununu da iki sene izlemiştik, sonra Ergin Hoca beklentimizi karşılamadı demişti. Diebler dan da ne bekliyor bilmiyorum ama mevcut özellikleriyle benim beklentilerimi karşılamayacağı kesin.

Preldzic için daha iki hafta önce ne güzellemeler yapılıyordu, bugün gömülüyor. Malesef millet olarak böyleyiz.
 
Diebler gibi oyuncular her takıma lazımdır, oyuncudan verim almakta hocanın işidir. Takım kimyamız o kadar kötükü oyuncunun iyi performans göstermesi tamamiyle o günkü ruh haline bağlı. Sinan topu getirsin 10 saniye sağa sola gitsin, ya içeri drive eder, yada doğaçlama bir şeyler yapsın, Micov keza aynı, bu takımda en çok uzunlara yazık oluyor. Pivota topu doğru zamanda vermezsen hiçbir şey yapamaz ki. Pleiss bir o potaya bir bu potaya koşuyor, top aldığı bile yok.
 
Diebler transfer olduğunda sevinmekle birlikte, ikinci Aradori vakası olmasından endişe ettiğimi yazmıştım. Bu tür oyunculara set hazırlamazsak verim alamayız. Jon son iki maçta, set hazırlanırsa şutları nasıl yüksek yüzdeyle sokabildiğini gösterdi. Bundan sonrası koça ve takım arkadaşlarına bağlı...
 
Diebler transfer olduğunda sevinmekle birlikte, ikinci Aradori vakası olmasından endişe ettiğimi yazmıştım. Bu tür oyunculara set hazırlamazsak verim alamayız. Jon son iki maçta, set hazırlanırsa şutları nasıl yüksek yüzdeyle sokabildiğini gösterdi. Bundan sonrası koça ve takım arkadaşlarına bağlı...

Set oyunu ile ilgili en iyi örnek Cem Akdağ dönemi Jasaitis'e hoca özel set oyunları çiziyordu.
 
Son 8 şutunda 8 de 8 ile oynadı.
5 Oly 3 de fb maçında olmak üzere hemde.
Bu formu Zalgiris maçında da devam eder inşAllah..
 
Ergin Ataman'ın ona set hazırlayamamasının temel nedeni takımdaki rollerin tam oturmamıs olması. Dentmon, daye üzerine daha çok donuyor oyun. Sinan ve Emir bu organizasyon işini tam kıvıramıyorlar.. Sinan'ı bu konuda eleştirmiyorum bu yükün ona kalma sebebi Russ Smith tercihi oldu.. Olay nerden bakarsan bak Ataman'a yazıyor.
 
Süre bitti diye geçersiz sayılan topta sayilsaydi tadından yenmezdi. Nasıl bir sut mekaniği var inanılmaz. Guven veriyor. Kaçırdığı tek sutta Sinan pasi erken verse bence onuda sokardi gec olunca aceleye geldi biraz. Takım onun sutuna saygı duyuyor ve ona pozisyon hazırlamak için elinden geleni yapıyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst