Joshua Ian Shipp

Çok garip yaa shipp i istemeyenler var andric ve tutkuya burun kıvıranlar var bu adamların hepsi yüreğiyle oynuyo arkadaş ağlayışları hala gözümün önünde
her nekadar bu ülkenin en büyük kulübü olsakta ilklerin takımı olsakta ülkenin en iyi taraftarına sahip olsakta ister yönetim zaafı diyin ister başka bişey biz daha bi önceki sezon düşmekten kıl payı kurtulduk ve yine herzaman olduğu gibi yüreğimizle inancımızla doğrulduk şahlandık bu sene şampiyonluk mücadelesi verdik.
Eğer biz şampiyon olucaksak yine bu koca yürekli adamlar sayesinde olucaz...
Şunada adım gibi eminim bundan sonra 5 sezon üst üste şampiyon olsakta, (inşallah) kadromuzda dünyaca ünlü yıldızlar bulunsada, euroleague in demirbaşı olsakta
bundan tam 5 yıl sonra yada 20 farketmez :) şampiyon olamadığımız bu sezon için diyeceğimiz laf aynen şu olucak:
O NE MUHTEŞEM Bİ SEZONDU BE ABİ...

İnşaallah göndermek gibi bir hataya düşmeyiz. 6.yabancı olarak kadroda tutulmalı.Gönderilmemeli,kiralık verilmeli en fazla o da kesinlikle Türkiye sınırları içerisinde bir takım olmalı.Shumpert emekliye ayrıldığında yerine oynatabileceğimiz Türk oyuncumuz hazır.Bu kadar kolay vazgeçilmemeli.

Shipp Gitmeli!

Sadece turnike atan savunmada sıfıra yakın katkı veren bir adamı ilah yapıp yabancı hakkımızı dolduran taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Adam sadece turnike atıyor onu da bazen... Kazandırdığı tek maç Fener maçı, bir de finalden sonra ağladı. Sırf vefa,vs. uğruna takımda kalmayı hakketmiyor Tufan bu takımın 1 numaralı taraftarıydı öyle olsa o kalmalıydı savunmaysa savunma turnikeyse turnike!!!

ya nasıl bu kadar tekdüze olabiliyosunuz anlamadım. ben bu adamın birkaç maç dışında çok kötü oynadığını görmedim. Sahada skor atamasa savunma yapar.
Geçen sene ermalden fazla ribaund aldı. bunlar hiç mi önemli değil.

Sadece turnike atan savunmada sıfıra yakın katkı veren bir adamı ilah yapıp yabancı hakkımızı dolduran taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Adam sadece turnike atıyor onu da bazen... Kazandırdığı tek maç Fener maçı, bir de finalden sonra ağladı. Sırf vefa,vs. uğruna takımda kalmayı hakketmiyor Tufan bu takımın 1 numaralı taraftarıydı öyle olsa o kalmalıydı savunmaysa savunma turnikeyse turnike!!!

İstatistiklere bakıp mı yaptınız yorumu merak ettim.

Bütün maçları izleyerek yaptım ve şaşkınım Shipp savunmanıza :S

Sizi anlıyorum aslında. Herkes beğenip beğenmeme özgürlüğüne de sahip.
Bir yerde hak veriyorum, 3+2 gibi bir yabancı sınırlamasının olduğu ortamda, insan istiyor ki çok üst düzey oyuncular olsun onlarla oynayalım. Fakat Shipp hiç boş oyuncu değil, özellikle de savunmada. Sayı olarak katkı verememesinin bir sebebi de üst seviyede savunmaya katkı vermesindendir. Bornova'da oynarken daha özgür oynuyordu ve bir önceki sezonun sayı kralları arasındaydı.
Shipp bu sezon TBL'de oynadığımız 42 maçın 39unda ortalama 27 dakika süre almış bir oyuncu.
9 sayı 5 ribound hiç katkı vermiyor diyemeyiz.
Daha iyisini tabiki isteriz ama takım içindeki dengeleri bozmadan, Oktay hocanın sistemini bozmadan.

İstatistikler burada
http://www.tbl.org.tr/beko/oyuncu.asp?sezon=2010-2011&Kod=4149

Üçlük yüzdesi Bornova'da 32,6 iken bizde 26,4'e düşmüş. Düşüşün savunma ve ribaunttaki ekstra efora bağlanması mantıklı bir önerme gibi duruyor. İstikrarlı bir şutör olarak gözükmese de önemli meziyetleri var. Savunma konsantrasyonu iyi görünüyor. Ama bence Gordon ve Shipp'ten biri fazla. Onlardan sadece biri olsa, Shumpert 3 olarak değerlendirilse ve daha kuvvetli 4 ve 5 numaralar alınsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Ayrıca 6. yabancının da lüks ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Shipp savunmada sifira yakin katki veriyorsa biz hic savunma yapmiyoruz o zaman.Shipp savunma yapmaktan sut ritmini kaybetti bu sene.Shipp bizde 2 numara oynayan Bornovadan gelen yabancimiz siz baska biriyle karistiriyorsunuz herhalde.

Üçlük yüzdesi Bornova'da 32,6 iken bizde 26,4'e düşmüş. Düşüşün savunma ve ribaunttaki ekstra efora bağlanması mantıklı bir önerme gibi duruyor. İstikrarlı bir şutör olarak gözükmese de önemli meziyetleri var. Savunma konsantrasyonu iyi görünüyor. Ama bence Gordon ve Shipp'ten biri fazla. Onlardan sadece biri olsa, Shumpert 3 olarak değerlendirilse ve daha kuvvetli 4 ve 5 numaralar alınsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Ayrıca 6. yabancının da lüks ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
3lük mesafeside yarım metre'ye yakın uzadı onunda etkisi var .

Ben kalsın yada gitsin demiyorum sadece ilk yazındaki sözler fazlasıyla ağır onu söylemeye çalışıyorum .

Ben de farkındayım bir miktar haksızlık yaptığımın ama taraftar koşulsuz kabul konumunda olunca belki en azından sorgulamalarına yardımcı olmak için fazla abarttım; ancak dediğim gibi Galatasaray seviye atlayacaksa bu takımın oyuncusu değil...