1 sene sonra türk olarak kullanabiliriz.
Sadece turnike atan savunmada sıfıra yakın katkı veren bir adamı ilah yapıp yabancı hakkımızı dolduran taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Adam sadece turnike atıyor onu da bazen... Kazandırdığı tek maç Fener maçı, bir de finalden sonra ağladı. Sırf vefa,vs. uğruna takımda kalmayı hakketmiyor Tufan bu takımın 1 numaralı taraftarıydı öyle olsa o kalmalıydı savunmaysa savunma turnikeyse turnike!!!
İstatistiklere bakıp mı yaptınız yorumu merak ettim.
Bütün maçları izleyerek yaptım ve şaşkınım Shipp savunmanıza :S
savunmada sıfıra yakın katkı veren bir adamı
3lük mesafeside yarım metre'ye yakın uzadı onunda etkisi var .Üçlük yüzdesi Bornova'da 32,6 iken bizde 26,4'e düşmüş. Düşüşün savunma ve ribaunttaki ekstra efora bağlanması mantıklı bir önerme gibi duruyor. İstikrarlı bir şutör olarak gözükmese de önemli meziyetleri var. Savunma konsantrasyonu iyi görünüyor. Ama bence Gordon ve Shipp'ten biri fazla. Onlardan sadece biri olsa, Shumpert 3 olarak değerlendirilse ve daha kuvvetli 4 ve 5 numaralar alınsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Ayrıca 6. yabancının da lüks ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
3lük mesafeside yarım metre'ye yakın uzadı onunda etkisi var .
???
Bu ne demek Ali abi ?
İllaki biraz katkı veriyor ama bu takımda kalacak kadar etkili bir savunma yaptığını söyleyemeyiz hücumda zaten her şey ortada...
Yapma Allah aşkına adam savunma kısmında canla başla mücadele veriyor ama hücumda dediklerine bende katılıyorum .
Yetmiyor abi işte bu takımda Evren var zaten aynı etkisizliğe sahip ve Türk...
Ben kalsın yada gitsin demiyorum sadece ilk yazındaki sözler fazlasıyla ağır onu söylemeye çalışıyorum .