Euroleague'de oynayacağımız bir sezonda bizi Eurocupta bile ileriye taşıyamamış bir oyuncuyla neden sözleşme uzattık? Seneye yine kadromuz Fenerin kisi kadar kaliteli değil lafını duymak muhtemel
Euroleague'de oynayacağımız bir sezonda bizi Eurocupta bile ileriye taşıyamamış bir oyuncuyla neden sözleşme uzattık? Seneye yine kadromuz Fenerin kisi kadar kaliteli değil lafını duymak muhtemel
Onu bilmem.Tüm sezon 20 tane 3lük atabilen sg ile euroleaguede oynanır mı?Biz 1 maçta 17 tane 3lük atan oyuncu gördük bu ligde.Shipp hiç bir euroleague takımının kadrosunda yer alabilecek bir oyuncu değil.Rakiplerimiz Bogdanovic,Spanoulis gibi transferler yaparken biz Shipp'le mi oynayacağız.Euroleague hedefi olan takımın vizyonu bu mu?Yüzde 15le üçlük atan sg'mi?
bogdanovici övüyorsun cibonada onun oynadıgı dönemde söyle bakalım cibonanın kadrosunda kim vardı.Bir takımda birileri sayı atmak zorunda oda bogdanovic oluyordu cibona'da.Fener cibona macını düsün 100 70 civari bitmisti bojan gene o macta 20 sayi civari oynamisti anlatabildim umarım...Onu bilmem.Tüm sezon 20 tane 3lük atabilen sg ile euroleaguede oynanır mı?Biz 1 maçta 17 tane 3lük atan oyuncu gördük bu ligde.Shipp hiç bir euroleague takımının kadrosunda yer alabilecek bir oyuncu değil.Rakiplerimiz Bogdanovic,Spanoulis gibi transferler yaparken biz Shipp'le mi oynayacağız.Euroleague hedefi olan takımın vizyonu bu mu?Yüzde 15le üçlük atan sg'mi?
Hangi oyuncuya izlemediğim halde bok attım? 20 kere ceza alma mevzuna gelince doğruları söyledim diye ceza alacaksam yapabileceğim bir şey yok.Gelip burda gerçek olmadığını bildiğim halde Shipp müthiş oyuncu,harika sg diyemem.Eurocup 2. tur grubunda 6 sayı ortalaması varmış.Eğer onun yerine çok büyük yıldız demiyorum Robert Hite bile olsa biz o gruptan çıkardık
Onu bilmem.Tüm sezon 20 tane 3lük atabilen sg ile euroleaguede oynanır mı?Biz 1 maçta 17 tane 3lük atan oyuncu gördük bu ligde.Shipp hiç bir euroleague takımının kadrosunda yer alabilecek bir oyuncu değil.Rakiplerimiz Bogdanovic,Spanoulis gibi transferler yaparken biz Shipp'le mi oynayacağız.Euroleague hedefi olan takımın vizyonu bu mu?Yüzde 15le üçlük atan sg'mi?
Eğer onun yerine çok büyük yıldız demiyorum Robert Hite bile olsa biz o gruptan çıkardık