4-3-1-1 gibi oynayacağız sanırım. Orta sahada pas yapmayı başabilirsek çok zorlanmayız, umarım..
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:4-3-1-1 gibi oynayacağız sanırım. Orta sahada pas yapmayı başabilirsek çok zorlanmayız, umarım..
Tugay Aktepe' Alıntı:İlk 11 değilde yedeklere bakıyorum. Maç kötü bir şekle girerse eğer kenardan kim gelipte takımı galibiyete ulaştırır veya buna yardımcı olur. Çok ama çok düşündürücü...
Bu arada ben Pinoyu göremiyorum. Nerede acaba ?
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ufuk Ceylan, Serkan, Neill, Gökhan Zan, Insua, Ayhan, Lorik Cana, Misimovic, Barış, Kewell, Pino
Revize etti GsMobile .
Merve Durgut' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":bga113js]İlk 11 değilde yedeklere bakıyorum. Maç kötü bir şekle girerse eğer kenardan kim gelipte takımı galibiyete ulaştırır veya buna yardımcı olur. Çok ama çok düşündürücü...
Bu arada ben Pinoyu göremiyorum. Nerede acaba ?
Sühan Cem' Alıntı:Bu arada inşallah dediğim gibi 4-3-1-2 çıakrız sahaya yoksa büyük ihtimalle 4-4-2 çıkacağız ayhan-cana göbekte sağda barış solda Pinp kewell misimoviç forvette oynarsak sağ kanadımız ölür.
Tugay Aktepe' Alıntı:Çünkü bu yetenekle Galatasarayda oynayabiliyorsa ben de birgün NASA da çalışabilirim. Bu ümidi aşıladı bana...
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Sühan Cem":yrlolwcm]Bu arada inşallah dediğim gibi 4-3-1-2 çıakrız sahaya yoksa büyük ihtimalle 4-4-2 çıkacağız ayhan-cana göbekte sağda barış solda Pinp kewell misimoviç forvette oynarsak sağ kanadımız ölür.
Bence Barışı Cernata bassın diye oynatıyor.Aydın geri dönmüyor.Bağdat KAYNAK' Alıntı:Aydın ya da Serdar Özkan. Bunlar sakat mı? Tam Servet ve Mustafa yok derken Barış çıktı. Olmadı. Serdar Özkan bile daha iyi olurdu.
edit: yedeklerde gözüküyorlar.