Kaan Çağdur' Alıntı:
TAKIM KAPTANI Arda Turan, havalimanından takım otobüsü yerine taksi ile ayrılmayı tercih etti.
Kaptanı yanlış olmuş o başkanı olacaktı...O koltuk nede olsa boş...
Kaan Çağdur' Alıntı:
TAKIM KAPTANI Arda Turan, havalimanından takım otobüsü yerine taksi ile ayrılmayı tercih etti.
Pazar günkü maçtan sonra 15 gün milli takım arası var sonra Gazianteple.Tolga Kaplan' Alıntı:samiyen'deki ilk maç hangisi?
maça gidip ayhan'a ana avrat düz gideceğim.
Kubilay Yelkenci' Alıntı:
Erdal Can İçelli' Alıntı:http://video.milliyet.com.tr/Disarda-seyirci-var-mi_1_43044.htm?auto=1
Umut Öncel' Alıntı:Sühan Abi süper iyimsersin bana göre. :?
3 gündür Ayhan'ı son 3 maçta beğenen tek insan ben miyim ya da ben beğeniyorum ama belki Ayhan bile kendini beğenmiyodur diye düşünüyordum. Ve Ayhan'ı genelde beğenmeyen biri olarak düşünüyordum bunu. Nihayet biri daha sahaya nötr yaklaşmış. Takımda ver ayhan'a yapsın bir şeyler havası var. Defansta döndürüyoruz topu ve 1 metre yanında adam bulunan Ayhan'a atıyoruz topu. Sonra ''hadi ayhancım oyun kur'' diyoruz. Ayrıca adam mc zaten dmc değil. Ama ikisini de oyna diyoruz. Bir de bu adam 33 civarına geldi artık. Keşke kadromuz geniş olsa da Ayhan ve Kewell'ı daha az kullanıp diri tutsak hepSühan Cem' Alıntı:Ayhan'a olan tepkiyi anlamadım ben bir türlü? Arkadaşlar siz hangi maçı seyrettiniz ya da maçı seyrettinizmi? Biraz objektif bakın şu maça yahu. Kewell Baros Neill sevginiz bazı şeyleri görmenizi engelliyor. Ayhan GS adına sahada bir şeyler yapmak isteyen tek adamdı. Tekrar ediyorum TEK adamdı. GS adına da sahanın en iyisi Ayhan idi.
Ha diyeceksiniz ki havaalanında gülüyordu. Bunu anlayabilmek için empati yeteneğinizin olması lazım. Ayhan alınan sonuçtan dolayı korku ve üzüntü içinde. Ama içinde yaşattığı korkuyu, göya güvenliğe belli etmemek için gülerek soruyor o soruyu. Ama korkuyor çocuk, bunu anlamanız zor sizlerin. Maçta küfür edeceğiniz 13 futbolcu varken 14. ye sallıyorsunuz.
Ha bu arada sahada eli belinde gezip takılıp havaalanında üzgünmüş triplerinde gezmektense Ayhan'ın yaptığı daha iyidir. Sizce Hakan Balta Baros Servet veya Serdar hatta Ufuk eve gittklerinde ne yaptığını sanıyorsunuz? Keşke yarısı Ayhan gibi mücadele etseydi de yenilsek bile havaalanından kahkahalarla girselerdi. Bırakın saha dışına bakmayı.
İşiniz gücünüz futbolcunun saha dışında ne yaptığına kanalize olmak. Jo kızlarla birlikteymiş gio içiyormuş Caner arabasının balatasına kız arkadaşının ismini yazdırmış, Arda sinema kapatmış, Ayhan havaalanında gülmüş bize ne yahu? Sahada adam olsunlar saha dışında gaymi takılırlar alkolikmi umurumda değil. Bunu artık anlayın lütfen anlayın. Vallah bıktım bu güdük kelimelerden. Alemci diyip o ıslıkladığınız (ki samiyende eurooğlunu bile ayağına top geldiğinde öyle ıslıklamadık) Jo aslan gibi EPL'de futbol hayatına devam ediyor hemde o muhteşem transfer adayı Robinho'ya tercih ediliyor. Bırakın Ayhan'ın nereye neden güldüğünü. Perşembe günü bana sahada içten içe gülen oyuncular vardı onlara bakın sizler.