Rijkaard istifa etmeyeceğim görevimin başındayım.Takım çok kalitesiz ve çok sakat var.
Pek belli olmasada bu resimde sağ tarafta ki oyuncu takım kaptanıdır.Kaan Çağdur' Alıntı:
Aralarındaki far şu resimde bile belii. Birde kaptanı olacak takımın. Kendimi zor tutuyorum su an.Kaan Çağdur' Alıntı:
Ardayı 3 mactır sahada goren var mı???Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:************Ufuk************
Neill***Neill*******Neill*****Neill
...Kewell***Arda***Kewell***Arda
**********Baros***Baros*****
Aynen katılıyorum. Yerliler bir takımın ruhudur. Bizde tam tersi. Yerliler ciddi ciddi takımı sabote ediyor. Sanki hepsi bir maradona birde koşup mücadelede etmiyorlar.Emre Yuksel' Alıntı:Mazhar Bey;
Kewell, Baros ve Neill gibi durumu önemseyenler maalesef azınlıkta kaldı..
Her maç sonrası, Sami yen'de bu 3 topçunun ismi haykırılıyor..
Maaelesef yerli futbolcularda aynı gayreti göremiyoruz..
Sadece Arda'da değil, hiç birinde..
Bu da "yerliler, hoca gitsin diye oynamıyor " söylentilerini ayyuka çıkarıyor maalesef.
mazharozsoy' Alıntı:Öte yandan, takım kaptanı Arda Turan, takım otobüsünden ayrı olarak ticari taksi ile havalimanından ayrıldı.
İşte takımdaki en büyük sorun.
koçum tabi canım neden takım otobüsüyle ayrılsın ki oraya binmeyi hakediyor mu acaba merak ediyorum bizim kadar kewell kadar baros kadar üzülmüş müdür bu duruma yoksa sevgilisiyle kafa dağıtmaya mı gitmiştir !!mazharozsoy' Alıntı:Öte yandan, takım kaptanı Arda Turan, takım otobüsünden ayrı olarak ticari taksi ile havalimanından ayrıldı.
İşte takımdaki en büyük sorun.