Kaya Peker'in Açıklamaları ve Takımımızın Buna Vereceği Tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Peker karakterinde birinin Fenere gittikten sonra böyle konuşması çok normal.
Kendisine çok veciz, naif, kibar,ince bir atasözümüz ile cevap vermek gerekir..
Fazla yazıp da daha fazla adam yerine koymaya gerek yok..
"Dün b..ktun, bugün koktun ".
 
'Katranı kaynatsan olmaz şeker...' daha uygun beyefendinin durumuna.Kazandığının 100 bin dolar fazlasını teklif etsek kalan maçlarda takımını sabote eder.Çok yakışıyor sezon başı öptüğü armaya.
Oyuncularımız için ne kadar motivasyon kaynağıysa bizim için o kadar tehlike.Yıllardır her derbinin öncesinde bu tarz ucuzluklara başvuruyorlar.Tahrik olmayalım,sakinliği elden bırakmayalım.
 
Adam ailesine karısına çocuklarına küfredilirken daha iyi oynuyor, yapacak bişe yok. Bu sadist duygularını desteklemek için odun atıyor sobaya sürekli.
Büyük ihtimal idmanda da parayla birini tutup sövdürüyordur kendisine.
 
yapılacak tek şey bu olaydan gaza gelmek deil motive olmaktır...şimdi bu kayanın açıklamalarından sonra kim ne kadar galatasaraylı olduğunu gösterecektir...fatih solak da yarışamazdı kambalayla mirsadla ama ruhuyla oynayıp sürklase ettiğini bilirim..bunu ermal rahat rahat yapabilir...sadece savunma ribaundları ve buldukları extra 3lüklerle kopardılar bizi maçtan...bir daha aynısının yaşanmaması dileği,yle
 
Kaya'nin sozleri umarim bizim oyunculari hirslandirir.. Shumpert,Tutku,Andric 17 ser sayi atarlarsa ortalama olarak kafa kafaya oynariz.
 
ben Kaya nın açıklamalarına başka yönden bakmak istiyorum. Bence karşı tarafın basketçilerinde Abdi İpekçi korkusu başlamış. Amaçları tahrik edip seyirciyi salondan çıkartmak ve bir sonraki maçı setircisiz oynamak. Onlar da biliyorlar İpekçi'de bizi yenemeyeceklerini.
 
Efesin eski coachu Perasovicin sezon oncesi takim kurgusundaki aciklamalarini hatirlayinca ne kadar hakli oldugunu bir kez daha anladim... Sezon oncesi Perasin Kaya Pekeri takimda gormek istemiyorum, benim icin yetersiz bir oyuncu aciklamalarindan sonra Efesten Kayanin kovulmasi ! ve sonrasinda fb ile anlasmasi zaten Kayanin su an ki hal ve hareketleri ile dogru orantili..

Efesten kovulan bir oyuncudan,milli takima alinmayan birinden ne beklersiniz ki..Yatsin kalksn fb den aldigi bosa onca paraya dua etsin.Yoksa ac kalir..
 
Abartmaya gerek yok Kaya'nın nasıl karaktersiz bir insan olduğunu bütün basketbol camiası biliyor zaten arkadaşlar. Efesteyken finalde Fenere karşı nasıl oynadığını ve sonra hangi takıma gittiğini de biliyoruz. O yüzden böyle şahsiyetsiz bir insanın söylediklerine ancak güler geçerim. İpekçi korkusu şimdiden sarmış belli :)
 
Sakin olmakta fayda var,daha seri yeni başladı ve ilk maçtan küçümsemeye başladılar.Bence bu bizim için olumlu olacak.
Haydi aslanlar,gel pazartesi gel.
 
efese yaptıklarından sonra biz sözleşme teklif etsek maçı satacak karakterde bir insanın laflarını hiç önemsemiyorum..
Yukarıda ki durum oluşsa Galatasaray euroleague takımı ipekçi cehennem Oktay hoca imparator laflarını duyarız bu karaktersizden.
Açıklamaları beni deli etti aşırı motiveyim takımında benden daha az motive olabileceğini sanmıyorum..
Gereken cevabı alacaksın Kaya bey perşembe akşamı hiç merak etme..
 
Kaya biz sana şampiyon olamazsın demedik ,adam olamazsın dedik,ama ailen sana böyle terbiye vermiş böyle yetiştirmizse böyle bir figür ortaya çıkardılarsa senin suçunda değil açıkçası,biz fenerlileri tebrik etmesini de biliriz ve ederizde ama "adam "olanlarını senin gibilerini değil
tekrar diyorum böyle olman senin suçun değil seni yetiştiren ailenin suçu,yazık gerçekten :=( rakibimizinde bize kalitelisini karakterlisini nasip eylesin Allah
 
Şimdi ben bu oyuncu müsvettesine küfür etsem hatalı olurum ama yerini bulur.
Eğer bizim oyuncularda biraz onur varsa 4-1 yaparlar bu seriyi al Kaya bekleme koyduk cocuğu der çıkar gelir.
Bizim oyuncularımız için ekstra motive edici bi söz olacağı kesin...
Olmalı da...
 
Mirsad'da maç öncesi rahat geçeceğini düşünüyorum gibisinden bir laf etmiş.Biz bu erkekleri niye Abdi İpekçi'de göremiyoruz. :)
 
Kaya'nın istediği zaten ortamı gererek bizi negatif etkilemek, tuzağa düşmeyelim. Boş vermek lazım, her Sinan Erdem'in bir de Abdi İpekçi'si var elbette, unutulmamalı.
 
Yazıkyazık. Eski hocasına da saygısı kalmamış demekki.

Tahrik ediyorlar bizi.Bel altı vurmak istiyorlar.Ama YEMEZLER !
 
İkinci maçı kazanarak güzel bi kapak yapsak sporcu kılıklı amigoya
Mantık dışı birkere, Galatsarayın eski sporcusu olmanı geçtim ömür boyu ülkerdemi oynayacaksın
Sen sporcusun bugün her rakibin ,yarın potansiyel yeni takımın arrrmut
Adama sormazlarmı 15 sayı fark yerkende maçdan önce bekliyormuydunuz
Türkiyede muhabir yok maslesef
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst