Kaya Peker'in Açıklamaları ve Takımımızın Buna Vereceği Tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesı Haberturk yazarı gökhan turenın yazısına tepki vermeye davet edıyorum.


ulkerın amıgosu gıbı daha ilk macta camıamıza haddini aşarak alay edip "ağır bir tokat yediler " yazan bu gs dusmanına mail atarak gereken tepkıyı vermeye davet edıyorum



Lutfen tepkısızkalmayalım biz tepkısız kalırsak azıyorlar!

mail adresi:gture@htgazete.com.tr

ben maıl attım ..lutfen sağduyu


Şu olaya biraz destek verin arkadaşlar. Şimdi ses çıkarmazsak yarın diğerleri de tepemize binmeye başlayacak. 30 saniyenizi alır. Habertürke tepkinizi gösterin GÖkhan Töre için. GS'ın geleceği karanlık diyip akılları sıra Oktay Hoca'yı GS'dan koparma girişimleri yapıyorlar. Ligde final oynayan bir takıma hemde finalin ilk maçı (ki hangi maçı olursa olsun seri 4-0 bitsede bunlar söylenmez) sen GS'ın üzerine oynuyorsan bu terbiyesizliğinin cezasını ödersin Gökhan Töre. Yalan yanlış bilgilerinle insanları kandıramazsın! Neymiş 15bini aşkın FB taraftarıymış. E neden salonda boşluklar vardı o zaman? TV tribünleri geniş açıdan çekemedi bile boşluklar görülmesin diye. Sİz maç boyunca geniş açıdan kaç defa gördünüz FB tribünlerini üstelik coşmuş (!) şekilde? Şimdi bu adama tepkimizi vermezsek başımıza daha çok binerler. GS taraftarı amdem bu ülkenin en kalabalık en dinamik gücü. O zaman bu dinamiği hareketlendirmemiz lazım. Şimdi sizin yapmanız gereken bir mail atıp bu yazıyı kınamanız. Atmazsanız bir şey olmaz ama atarsanız en azından takımnınızı sahiplenmeniz anlamında daha rahat hisssedersiniz kendinizi.
 
Gokhan Ture ve turevleri karsiyakanin seyirci fiyaskosu konusunda madara olduk diyemiyecekleri icin kalemleri ve yorumlariyla seyirciyi buyutmeye calisiyorlar.Bizim maci kaybetmemizde seyircinin en ufak bir etkisi yoktur.Oyle bir seyirciki fark 10 sayiyi gecince bagirmaya basladi zaten.Euroleaguein tersten seyirci rekorlarini zorlamis bir toplulugu ne kadar sisiririseniz sisirin sonuc vermez balonu patlatirsiniz sadece.
 
bana takımını söyleyim sana kişiliğini söyleyim (istasnalar kaideyi bozmaz) formayı giyen hemen değişiyor, boşuna değil en sevilmeyen takım olmaları...
 
Kaya kimdir ki? Fenerlilerden dayak yiyen ancak aynı klupte oynarken rakibine çamur atma şerefsizliğine yeltenen, karaktersiz yeteneksiz suratsızın tekidir kendisi. bi kaç sene sonra muratpaşa bld. tarzı klüplerde görsem bile o takım sana fazla yorumu yakıştıracağım kişidir. bu yüzden açıklamalarını pek kaale almıyorum. hareketlerinde mimiklerinde oyun tarzında çirkef ve asla yüzüne bakılmayacak tipte! bir oyuncu için sinirlenmeye değmez bile..
 
Resmen abluka altındayız, gazeteleri açtığınızda, dünkü maçla ilgili irrite edici yorumlar var, sanki herkes yenilmemizi bekliyormuş gibi.

Bu takım Fener'e bir önceki maçtada son topta mağlup oldu, İpekçi'de 11 sayı farkla yendi, o zamanda tokat attı, ezildi, rezil oldu vs... yazamadılar içlerinde kalmış!
 
Böyle densiz, yalaka insanların sırf taraftara şirin gözükmek için yaptığı haddini aşan söylemler tarih boyunca her zaman ters tepmiştir ve sonunda her zaman iyiler kazanmıştır.

Açıkçası dün maçı izlerken ümidim azalmıştı ama bu soytarı tipli timsah kılıklı tipin açıklamalarından sonra takımıma güvenim sonsuz artık. Yarın akşam herkes görecek, bir insan nasıl mors edilir şahit olacak herkes. Bu seri 6. maçta 4-2 bitecek ve oyuncularımızdan biri çıkıp "Kaya ne oldu" diyecek. Buna tüm kalbimle inanıyorum.

Ayrıca şunu söyleyim ben bu tip insanlara prim sağlamayan bir camianın mensubu olduğumdan dolayı çok gururluyum. Adamlar şuan Kaya ile gurur duyuyordur ama bu açıklamayı bizden biri yapsa eminim herkes yakışmadı derdi. İşte bu yüzden Galatasaraylıyım.
 
Teşekkürler Kaya. Maç içinde ana avrat küfretsen bu kadar motive edilemezdi bir takım.

Kupayı senin de tutmana izin veririz merak etme.
 
Kaya gibi karaktersizleri ciddiye alırsanız ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz. Kaç paralık adamdır yahu Kaya?

Biz sadece takıma desteği verip sonunda kazanan olduğumuzda Kaya gibi karaktersizlerde gerekli olan cevabı alırlar zaten.
Aksi takdirde 4. maçı yada 6. maçı seyircisiz oynamak zorunda kalabiliriz.

Galatasaray taraftarı ve camiası artık Fenerbahçenin bu ucuz ve adi oyunlarına gelmemeyi öğrenmeli!
 
Sen yillar once bir Gs - Fb maci oncesi o salonda mac yaptiktan sonra, Efes de iken. Soyunma odasina giderken. Feneri .....n cocuklar de. Sonra bu aciklamalari yap. Ah Kaya ah. Sana kufur bile edemiyorum. Edersek bize gelirsin diye korkuyorum.
 
Bu adam küfürü hak ediyor ama küfürün de bir şerefi var.Küfür dile gelse beni onla birlikte anmayın deyipp yüzüne tükürecektir.

Kaya Peker işte böyle bir yaratık!!!


HER LAFA VERİLECEK CEVABIMIZ VARDIR,LAKİN ÖNCE SÖYLENENE BAKARIZ LAF MI DİYE,SONRA SÖYLEYENE BAKARIZ ADAM MI DİYE? ORTADA NE LAF VAR NE DE ADAM VAR MALESEF !!!
 
Ligdeki ilk devredeki ilk maç skorunu unutmuş olmalılar.....

Her yerde takımımızla alay ediyorlar, buraya kadar aslanlar gibi mücadele edip, düşük bütçeye rağmen finale çıkan takımımızla, eski sporcu, basketbol yazarı, eski koç vs... bütün güruh alay ediyor!

Gazetesinde veya internet sitesinde alay edenimi ararsın, twitter'ından tokatladık yazanımı ararsın, hepsi 1 maçı kaybettik diye resmen bizimle alay ediyorlar!

Ü.Özüak, Kaya Peker, Kaan Kural, G.Türe, Hüsnü Çakırgil, Hedo, İBO, İsmail Şenol ve türevlerine gereken cevabı oyuncularımız parkede, bizler tribünde vereceğiz!

Gelin bakalım İpekçi'ye, bu takımı sahipsizmi sandınız!

BU ABLUKA DAĞITILACAK!

İlk maçta bizden yaklaşık 20 sayı fark yemişlerdi, sağa sola saldırmışlardı.....ne çabuk unuttular...
 
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda 'ahlaklı'sını severim." demiş Yüce İnsan. Zeki ve çevik olabilirsin; ama bunu ahlakla birleştiremeyince olmuyor tabii.

Kendisi Abdi İpekçi'nin atmosferinde boğulacaktır zaten.
 
Sevmiyorum arkadaşım, İpekçi'de görmek istemiyorum, Hedo'nun tarafsız olduğuna beni kimse inandıramaz.

Ayrıca, İbo, Mirsad, Ömer, Rasim vs... bu zevatda Milli formayı giydi! O iş başka bu iş başka.

Bu arada Ömer fanatik Galatasaraylıdır... Çocukluğunu bilirim Mersinli totoş. Bu herif basketçi oldu ya herkes olabilir çalışıp azmederse...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst