Kendinizi Tanıtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarkan Altintas
30 yas
Kimya Yuksek Muhendisi
North Carolina, ABD'de yasiyorum

Vakti-i zamaninda (2000 yilinda?) Onursal, Kerem, Onur vs. kurmustuk bu siteyi. Zamanla ben biraktim, bayragi baskalari tasidi. Nerelere gelmis site... O zamanlar 10 kisi ya var ya yok idi bizi izleyen, simdi yuzlerce kisi!

Hersey Cim Bom icin.

Tark1905' Alıntı:
Tarkan Altintas
30 yas
Kimya Yuksek Muhendisi
North Carolina, ABD'de yasiyorum

Vakti-i zamaninda (2000 yilinda?) Onursal, Kerem, Onur vs. kurmustuk bu siteyi. Zamanla ben biraktim, bayragi baskalari tasidi. Nerelere gelmis site... O zamanlar 10 kisi ya var ya yok idi bizi izleyen, simdi yuzlerce kisi!

Hersey Cim Bom icin.

Bırakmak değil, sıkıntılarla boğuşarak sonuca ulaşmak önemli olan Sn. Altıntaş :) Bizleri bırakıp gitmeni affetmiyoruz :p

Emre Sarp Kocaoğlu.Samsunda yaşıyorum atatürk anadolu lisesi 2.sınıf öğrencisiyimUmarım iki sene sonra bende galatasarayın maçlarını yerinde izleme imkanı bulurum.

kutay (ultrAslan_kutay)

27.09.1990 istanbul

:atki :atki :atki :atki

Doğan Sağlam

istanbul atakoyde oturuyorum bi cogunuzun bildigi gbi 'her sey CİM_BOM icin' felsefesini yasam sartı olarak kabul etmis bir uyeyim :p

Uğurcan Günel

07.12.1989 İstanbul

küçükyalıda oturuorum,intaş lisesinde okuoyorum,hayatımın büyük bölümü pc başında we basket oynayarak geçio

bu arada ben kendimi tanıtmayı unutmuşum ya :ehue

emre özdoğan
11.09.1991 izmir/konak doğumluyum
manisa'da yaşıyorum
GALATASARAY herşeyim :atki

cem , 27.11.1990 istanbul doğumluyum.basketbol en büyük hobim

ben de yazayım bari, adettendir..

ceylan emre
19.02.1985
Işık üni.-işletme 3. sınıf
10 yıldır gs'de oynuyorum.. (way bana :))

Mehmet Fettahoğlu-26.09.1990-Kahramanmaraş-Ölümüne Galatasaray-Ölümüne T'Wolves-ölümüne Garnett

arkadaşlar sitenin varlığından henüz haberim oldu ya utanıyorum kendimden :oops:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...