Utku Çapan / 1981 İstanbul doğumluyum, 2 yıldır Bursa'da yaşıyorum. Oyak-Renault'da Ar-Ge Mühendisiyim ve basketbolda önceliğim üyesi olduğum (YK'una girmek istediğim) Oyak-Renault Spor Kulübüdür. Beğendiğim basketbolcular bayan basketbolunda (Fener'in avrupa maçında 22 asist 0 sayı yaptığı günden beri) Nilay Yiğit, GS-Migros hazırlık maçı (pamukspor tesisleri) performansı ile Julie Ann Mcbride ve geçen yılın başında basketbol ulemalarımızın tükürdüğünü yalatan, (ama hala tükürüklerini unuttuğunu gözlemlediğim) Marina Kress'dir. Erkeklerde Alper Yılmaz, Yiğit Özmen, Murat Konuk, (zalgiris perfonmasıyla) Tyus Edney, Emir Preldzic ve GS dönemindeki Murat Can Güler ilk çırpıda aklıma gelenler.
Önder Çiçekoğlu'nu abimden ayırmam, kin ve nefrete dayalı taraftarlık kavramından özellikle son 3-4 yıldır tiksinirim, bu yüzden kendimi mümkün olduğunca tribünlerden çektim, sadece bazen eski dostları görmeye gitmek kafi oluyor.
Son olarak, yan flütçü olmaya çalışıyorum, ama şimdilik süperim diyemem : P
Önder Çiçekoğlu'nu abimden ayırmam, kin ve nefrete dayalı taraftarlık kavramından özellikle son 3-4 yıldır tiksinirim, bu yüzden kendimi mümkün olduğunca tribünlerden çektim, sadece bazen eski dostları görmeye gitmek kafi oluyor.
Son olarak, yan flütçü olmaya çalışıyorum, ama şimdilik süperim diyemem : P