Kırmızıya ürün (Eurocup maçı organizasyonu syf3)

Re: Mont, T-shirt, Polar, Atkı, Fular

Uğur Güven' Alıntı:
Bende paintten amatörce bi çalışma yaptım tasarımla arası iyi olan arkadaşlarıma söyledim onlardan 1-2 güne tasarımla gelir burası boş kalmasın diye ekliyorum.

Tamamen örnektir hertürlü tasarım olabilir sol tarafa ne konulcak karar veremedim.
testtj.jpg

Yalnız rengi konusunda özellikle tebrik ediyorum, tam bize ait renkler olmuş :) Sol tarafa -yukarıda da belirtilen üzre- büyük bir GS ve altına Basket-Sözlük-Voleybol yazılabilir. ya da ayrı ayrı GSBasket - GSSözlük - GSVoleybol olarak yazılabilir. GSBasket kırmızı, GSSözlük'ün yarısı kırmızı yarısı sarı ve GSVoleybol sarı şeklinde..
Grafik becerim pek olmadığı için anca kelimelerle anlatmaya çalışıyorum, kusura bakmayın :?

testtrq.jpg

Bu nasıl? Tabi bunlar amatör çalışmalar fikir aşamaları bunlar:)
Daha iyileri olacaktır.

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
ya da ayrı ayrı GSBasket - GSSözlük - GSVoleybol olarak yazılabilir. GSBasket kırmızı, GSSözlük'ün yarısı kırmızı yarısı sarı ve GSVoleybol sarı şeklinde..

Bu sanki daha iyi olabilir gibime geliyor ama, benimki kuru laf sadece :?

Altta paylaşmış olduğun özellikle çok iyi. Fakat GSBasket - GSSözlük - GSVoleybol yazısının fontu bi boy büyütülüp, yan yana olacak şekilde birer kez yazılsa daha iyi olabilir. Hem de daha okunur olur dışarıdan..

GSbasket sözlük voleybol Bu basket,sözlük,voleybol yazıları büyük GS'nin yanına yazılsa,GSbasket,GSsözlük,GSvoleybol'un GS'leri ortak olsa daha iyi olur bence.

Uğur Güven' Alıntı:
Ömer Bey eleştirinize hak veriyorum dediğim gibi bunlar paintte yapılan şeyler şuan test sürüşü diyelim :)

Yaşım 20 yahu, ne Bey'i rica ederim :) ayrıca eleştiri olarak da algılamayın lütfen, öneri diyelim :? :)

Kadir Durna' Alıntı:

Kadir; Son resimde Takımımızın logosu bulunması sorun çıkarabilir.

Uğurcum Teşekkür ettim :) ben Armanın PEŞİNDEYİZ OLSUN diye düşünüyorum, Asla Vazgeçme pankart olablir.

Kerem Porazan' Alıntı:

Never give up'ın solunda sempatik GSBAsket logosu aslanı sağında da bu figür olabilir.Ayrıca Pankart için İngilizce slogan düşünüyorduk ve Never give up orada da düşünülmüştü.Bu durumda Pankart'ın tasarımı ile atkı'nın tasarımı ve sloganı aynı olabilir ve herkesde pankartın bir minyatürü oluş olur

Bu konular havada kalmıyor,
sürekli etkileşim halinde bazı üyelerimiz,
bir araya geliniyor, fikir alışverişi yapılıyor,
öneriler sunuluyor, değerlendiriliyor.

Yani başlığa uzun süre yazılmaması ilgisizlik olarak nitelendirilmesin, sadece talebin olgunlaşması bekleniyor, ve amaç da uzun soluklu işler yapmak olduğu için, gsbasket böyle organizasyonlara pek de aşina olmadığı için, adım adım, sağlıklı bir şekilde ilerlemeye çalışılıyor.

Fikirler devam etsin lütfen, inanıyorum ki, en güzele doğru ilerleyeceğiz elbirliğiyle..

Hakan Üstünberk ve Ali Türsan,
dün itibariyle klubün, sadece basketbol için kırmızı t-shirtler yaptırdığını belirtti. T-shirtleri bize maliyet fiyatı olan 20 TL'den verecekler.

Biz de bu t-shirtleri,
bir sonraki euro cup maçında, saha içinde, pota arkasının sol tarafında bize ayrılan 96 kişilik yerde hep beraber izleyeceğiz.

Önümüzde iki opsiyon,
klüp taraftarlar için hiç bir şey yapmıyor diyerek sızlanmaya devam etmek,
ve ama,
o gün, bize ayrılan yeri tamamiyle doldurarak, önümüze açmak için atılan her hamlenin hakkını vereceğimizi göstermek.

Söz bizde..

Savas Karadag' Alıntı:
Hakan Üstünberk ve Ali Türsan,
dün itibariyle klubün, sadece basketbol için kırmızı t-shirtler yaptırdığını belirtti. T-shirtleri bize maliyet fiyatı olan 20 TL'den verecekler.

Biz de bu t-shirtleri,
bir sonraki euro cup maçında, pota arkasının sol tarafında bize ayrılan 96 kişilik yerde hep beraber izleyeceğiz.

Önümüzde iki opsiyon,
klüp taraftarlar için hiç bir şey yapmıyor diyerek sızlanmaya devam etmek,
ve ama,
o gün, bize ayrılan yeri tamamiyle doldurarak, önümüze açmak için atılan her hamlenin hakkını vereceğimizi göstermek.

Söz bizde..

Savaş abi,

Eğer uygunsa bir "koltuk" ben istiyorum, 96 kişiden biri olmak şereftir..

Savaş Bey, öncelikle bu güzel düşünülmüş fikir için tebrik ederim. Umarım bu oluşturulacak grup salon sporlarında çekirdekleşecek taraftar kitlesine öncülük eden gruplardan biri olur.

Sadece bir hususta, haddime olmamakla birlikte bir öneride bulunmak istiyorum. Bahsettiğiniz gibi "arma sevdalıları" tarzı bir grup kurulacaksa, ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay ile görüşmenizi ve onun olurunu aldıktan sonra yola devam etmenizi öneririm. Ahmet Abi de (Önder) bahsetmiş zaten.