Kırmızıya ürün (Eurocup maçı organizasyonu syf3)

Re: Mont, T-shirt, Polar, Atkı, Fular

Savas Karadag' Alıntı:
Hakan Üstünberk ve Ali Türsan,
dün itibariyle klubün, sadece basketbol için kırmızı t-shirtler yaptırdığını belirtti. T-shirtleri bize maliyet fiyatı olan 20 TL'den verecekler.

Biz de bu t-shirtleri,
bir sonraki euro cup maçında, saha içinde, pota arkasının sol tarafında bize ayrılan 96 kişilik yerde hep beraber izleyeceğiz.

Önümüzde iki opsiyon,
klüp taraftarlar için hiç bir şey yapmıyor diyerek sızlanmaya devam etmek,
ve ama,
o gün, bize ayrılan yeri tamamiyle doldurarak, önümüze açmak için atılan her hamlenin hakkını vereceğimizi göstermek.

Söz bizde..
Bu yapılan t-shirtleri bizimde alma imkanımız olacak mı Savaş? Mesela ben Ankara'dayım ve İstanbul'da ki maçlara gidemiyorum, yine de genel satış yapılacak mı yoksa sadece 96 kişi için mi yapılacak t-shirtler?

Savaş Abi,

Bir sonraki Eurocup maçında Sömestr tatili yüzünden İstanbul'da değilim. Ama t-shirt'ten ben de istiyorum mümkünse.

Bu "Kırmızı" t-shirtleri de her maçta giyerek, senin istediğin tribündeki renk bütünlüğünü de zamanla yakalayacağımızı düşünüyorum. Hatta zamanla bir 100 t-shirt siparişi daha verebiliriz yönetime :)

Edit: T-shirtler Gs Store'da herkese açık şekilde satılacakmış. Önünde "Yenilmez Armada" yazısı olacakmış.

Re: Mont, T-shirt, Polar, Atkı, Fular

Savas Karadag' Alıntı:
klüp taraftarlar için hiç bir şey yapmıyor diyerek sızlanmaya devam etmek,

Savaş Abi; sızlanmaya devam edeceğim şahsım adına. Yönetim taraftarının salona girmesini bile sağlayamıyor maalesef. Elinde bileti olan yüzlerce kişi maçın ilk periyodunu kaçırdı Edirne Olin maçında. Ben de ufak bir manevra yapıp Edirne tarafından bilet almasaydım maça 5 dakika kala, tıpkı diğerleri gibi kapıda kalacaktım. Sonra taraftar maça neden gelmiyor serzenişleri... Gelmez, haklı bu konuda gelmeyenler ki Pazar günü sabahın körü diyeceğimiz vakitte yollara düşüyorlar ve gördükleri muamele kapıda kalmak, emniyet mensuplarından azar işitmek vb. gibi hoş olmayan şeylerdir. Daha önce de belirttim, eğer ben Edirne maçına giremeseydim bir daha hiçbir maça gelmeyecektim o kadar değerli bir takımımız ve hocamız olmasına rağmen.

O yüzdendir ki, çözülmesi gereken öncelikli konular varken T-Shirt,Polar gibi herşeyi rayına oturttuktan sonra çok basit şekilde halledilebilecek şeyler benim pek ilgimi çekmiyor an itibariyle.

Ben kırmızı T-shirtüm ile kapıda kaldıktan sonra gerisi lafü güzaftır...

Eğer maç sömestr tatilindeyse ben de gelemeyeceğim maalesef fakat t-shirtten kesinlikle alıp diğer maçlar KIRMIZIMLA salonda olacağım.

mutlu oldum ben..
yoğun bi stres vardı üzerimde dersler,sınavlar,olin yenilgisi,bir yandan da futbol mevzuatları,yönetimsel hatalar..
zihnimi kanalize edip dinlenebildigim nadir seylerden biri basketbol takimimiz..
Uleb eurocup sitesine girip anlamsızca dolanırken buldum kendimi..
maglubiyetler yasadik sindirmesi zor olan, galibiyetler aldik sevinci herkesi ortak bir paydada birlestiren, ama en onemlisi heyecani en ust duzeyde yasadik, ve
evet aylar once basladi, basketbol subemizin bu guzel heyecani, uzun zamandir ortak olmadigimiz sevincler yasatti bize, galatasaray spor klubunun nereye ait oldugunu gosterdi tekrardan hemen herkese, adinin oldugu her yerde hedefin zirve oldugunu, bize ve hatta kendine bile hatirlatarak belki de..
daha onumuzde beş koca ay, bu heyecani zirvede tutarak devam etmek uzere keyifle bekledigimiz..
biz de bunun için bir organizasyon düşündük,üzerimizdeki sanallığı atarak,daha fazla kırmızı için,t-shirtlerimize,96 incecik yüreği Galatasarayla çarpan insanla ..
ozel bir sevdayi paylastik beraber, heyecanlandik, sevindik, uzulduk, ama en onemlisi beraberdik diyebilmek için...
hayalinize sahip çıkın...
yuruyedur
Yiğit Çelebi (Savaş Karadağ taklidi)

O 96 kişiden 1i de ben olıyım o zaman. Tshirt filan problem değil ama 96 adet tanıdığım ya da tanıdıklarım gibi karakteri olan insanla maç izlemek süper olacak :)

Bugün final tarihleri açıklandı.2.öğretim olduğum için büyük olasılık maç saatine denk gelecekti sınav da. 25 Ocak'a bakıp boş olduğunu görünce öyle sevindim ki. Gerçeği ertesi günü var sınav ama önemli değil. Herneyse her türlü organizasyonda varız işte sözün özü : )