Küçük golcu(tsubasa) anılarımızı paylaşalım..

Alper Ülgen'in avatarı üzerine aklıma gelip bu konuyu tartışacak yer olmadığını farketmemle bu eskikliği giderdim :)

Makabayaşi bi direkten güç alıp topu kurtaran arkadaş demi?? :)

yok kardeş yanlışın var Wakabayashimiş o bende bugün öğrendim küçükken hep öle dioduk demi =)sen biliyon mu hani bi takım vardı en büyük rakipleri bunların orda bi eleman vardı 10 numara esmer psikopat baya da yi top oynuodu onun adını bilion mu?

hatta sakat sakat oynuyodu ölüm tehlikesi vardı kalbinden mi ayağından mı ne :) bak o kadar şey hatırladım ismini hatırlamadım ha :) dur araştırma yapayım biraz..

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":1osuu170]Siz Kaan ABİ'nin yazdığı kene bestesini dinlemediniz galiba :muhaha

Okan onu dinledikte cidden onu kim yazmış? öldüm kendimden geçtim[/quote:1osuu170]

fenerli olan Bayrampaşalı sefa :) kafaları baya iyiymiş söylerken :)

Yaptığım araştırmalar sırf tsubasa üzerine en az 4 tane türk forumu buldum ve burda bir sürü oyun duvar kağıdı resim geyikler her şey mevcut... Googleye tsubasa yazın hepsi sizindir :) ayrıca sanırım Semih kardeşin yazdığı adam Misaki kalbinde sorun olan rakip çocuk ??

tsubasa 83 metre yükseklikten gelen topa sıçrayıp yanar dönerli bi rövaşata çakardı top 3 4 metre sola sağa faso alarak giderdi hele snirlendiğinde kesin kaleciyi kaleye sokardı bu arada sağol kardeş

chotto are mina eesu ga tooru
suguremonozo to machijuusawagu
chouchou sanba jigezagu sanba
aitsu no uwasa de chanba mo hashiru
sore ni tsuketemo oretacha nan na no
booru hitotsu ni kirikiri maisa
dasshu dasshu dasshu
kikke endo dasshu
ıtsuka kimeruze inazuma shuuto
sontoki ore ga suupaa hiiroo sa
dasshu dasshu dasshu
kikke endo dasshu
moete seishun kakenukero

chotto boreso na eesu ga warau
nekomokuwaeta sanma o otosu
tsumidane sanba jigezagu sanba
aitsu ni muchuu na suzume mo 3/san-wa
sore ni tsuketemo oretacha nan na no
ımo toiu nara katte ni ii na
dasshu dasshu dasshu
kikke endo dasshu
ıtsuka hikaruze hedinge shuuto
sontoki ore ga suupaa hiiroo sa
dasshu dasshu dasshu
kikke endo dasshu
moete seishun kakenukero

Bunlarda sözleri eşlik edince çok güzel güzel oluyo :)

çocukken izlediğimde beni acaip gaza getiren, sokağa çıkıp maç yaptığımızda kaleye geçip kurtardığım toplardan sonra makabayaşi makabayaşi" diye bağırmama sebep olmuşturr :) :)