dasshu dasshu dasshu....
Ah ahhhhh Nankatsu Lisesi ya da ortaokulu
Ressam babasıyla şehir şehir dolanan Misagi,adını hatırlamadığım dişlek çocuk,bir de defansın göbeğinde oynayan ,bayrak adam,sınırlı yetenekli;ama savaşçı Ishizaki.Onları da anmamak olmaz.
Sonra da Tsubasa'nın sevdiği kızın abisi vardı.Kalp hastasıydı.Sarı formaları vardı,ofsayt taktiği yapıyorlardı.Artık nasıl bir seyirci kitlesi varsa,ofsaytın ne olduğunu bilmiyorlardı.Antrenör Roberto,ofsaytı anlatmıştı onlara,o sırada da ekranda örneği verilmişti.Ki o Roberto Tsubasa'yı şampiyon olursan seni Brezilya'ya götüreceğim demiş,götürmemişti. Hatta o dişlek çocuk ofsayttaki Tusbasa'ya pas atacakken Misagi kayarak müdahale yapmıştı,tribünler şaşmıştı.Sonra,o yavuklusunun abisi şu anda kalp krizi geçiriyorum diye Tsubasa'yı kandırmıştı,kız maçtan önce lütfen abimin takımına yenilin,fazla yaşamayacak o demişti çünkü.Tam kalp krizi geçiriyorum dediği sahnede kalp resmi çıkmıştı hatta.Bölümün nerdeyse hepsini hatırlıyorum,ama maçın sonucunu hatırlamıyorum.hatırlayan var mı?
Tsubasa'yla Misagi'nin birlikte attığı,ama gol krallığında Tsubasa'ya yazılan gol vardı.İkizler vardı,biri sırt üstü yatar,ayağını kaldırır,öbürü de o ayağın üstüne basar zıplar kafa vururdu.Rakiplerini sakatlayan ayı gibi bir kaleci vardı.Denize karşı şut çeken dalgaların getirdği topla satlerce çalışan adeta gelecekteki Kamerun'un formasını görmüşçesine kolarını sıvayan çocuk vardı(Kojiro mu neydi).Karateci Wakashimazu vardı,karate teknikleriyle kurtarış yapardı.Wakabayashi örneğin soluna giden top için önce sağ tarafa gider direğ basar,öyle plonjon yapıp kurtarırdı.
dasshu,dasshu dasshu..........