Küçük golcu(tsubasa) anılarımızı paylaşalım..

...Ve YouTube açıldı
Dünyada sadece Çin, Pakistan, Tayland ve Türkiye'de yasak olan Youtube konusundaki ayıptan nihayet kurtulduk fakat Youtube'a hemen erişemeyebilirsiniz.

YouTube'a, 5 Mayıs'tan beri erişilemiyordu. Mahkeme kararıyla engellenen site, Türkiye ile birlikte sadece Çin, Pakistan ve Tayland'da yasak.

Dünyanın en büyük erişim sitelerinden biri olan YouTube açıldı. Atatürk'e, Türklere ve Türkiye'ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube'a Mart 2007'den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti. Son olarak, Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Mayıs tarihli kararı doğrultusunda siteye erişim yasağı getirilmişti. YouTube'a daha önce de mahkeme kararıyla erişim engellenmişti.

YouTube'u yasağa rağmen Türkiye'den günde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyordu.

24 Saatle 72 Saat Arası Sürecek

Youtube'a tüm Türkiye'nin yeniden erişebilmesi için DNS'lerin tamamının yenilenmesi gerekecek. Bu bölgelere göre değişmekle beraber 24 ile 72 saat arası sürecek.

O haberi ilk okuduğum zamanlar bende de açılıyordu fakat yaklaşık 20 gündür ses seda yok yine hayırlısı bakalım V Tunnel'i zengin ettik ne diyim...

Eren Aydın' Alıntı:
O haberi ilk okuduğum zamanlar bende de açılıyordu fakat yaklaşık 20 gündür ses seda yok yine hayırlısı bakalım V Tunnel'i zengin ettik ne diyim...

Dns lerle oynuyorlar herhalde :) bende geldi daha demin

tsubasa..
benim en nefret ettiğim çizgi filmlerden biriydi.benim futbol manyağı kuzenim deli gibi izlerdi,arada bakardım ne oluyor diye..
sabit bir tsubasa,arkafonu çekiyorlar(aşağıya doğru) bu sayede tsubasa koşmuş oluyor..benim izlediğim her bölümün son sahnesinde tsubasa gol atıyordu..

bu arada kene tezahüratını kardeşim sayesinde dinlemiştim.. çocukluğumuza ait bütün çizgi filmler nasibini almış.. misal ben jetgilleri çok severdim yaaa :S

ben bunların bi maçının 8 bölüm sürdüğünü bilirim,bi bölüm sırf tsubasanın top sürmüşlüğü var ,ne sahadır o be bitmez hacıyatmaz yokuşu gibi zaten ,bide mario kardeşler mi ne vardı kafalarıyle birbirlerine pas vererek kaleden kaleye gol atarlardı,
akila vuruşumu ne vardı bide vuruştan randıman almak için tsubasa vurmadan bi haykırması lazımdı akilaaaaaaa vuruşu diye.. zaten bu ööle bi bağrınca ortalık dağılırdı,akilanın bide gelişine voleli 3 lüsü vardı ki ne kale ne ağ bi maçta unutmam ne maçıydı hatırlamıyorum arkadaki tribünün duvarını delmişti::::::::):)))
son olarak istanbula son gelen steau lu gruptan birinini formasının arkasında tsubasa yazıyordu,güzel bi forma arkası ismi

murat süpersin valla nerdende bulursun bunlar??
bu arada o foruma baktımda o imzalar ne öyle.. aynısı gsbaskette olsa murat bizi siteden uçurur..(o sitenin adminine özel ders vermelisin bence murat)

dasshu dasshu dasshu....

Ah ahhhhh Nankatsu Lisesi ya da ortaokulu

Ressam babasıyla şehir şehir dolanan Misagi,adını hatırlamadığım dişlek çocuk,bir de defansın göbeğinde oynayan ,bayrak adam,sınırlı yetenekli;ama savaşçı Ishizaki.Onları da anmamak olmaz.

Sonra da Tsubasa'nın sevdiği kızın abisi vardı.Kalp hastasıydı.Sarı formaları vardı,ofsayt taktiği yapıyorlardı.Artık nasıl bir seyirci kitlesi varsa,ofsaytın ne olduğunu bilmiyorlardı.Antrenör Roberto,ofsaytı anlatmıştı onlara,o sırada da ekranda örneği verilmişti.Ki o Roberto Tsubasa'yı şampiyon olursan seni Brezilya'ya götüreceğim demiş,götürmemişti. Hatta o dişlek çocuk ofsayttaki Tusbasa'ya pas atacakken Misagi kayarak müdahale yapmıştı,tribünler şaşmıştı.Sonra,o yavuklusunun abisi şu anda kalp krizi geçiriyorum diye Tsubasa'yı kandırmıştı,kız maçtan önce lütfen abimin takımına yenilin,fazla yaşamayacak o demişti çünkü.Tam kalp krizi geçiriyorum dediği sahnede kalp resmi çıkmıştı hatta.Bölümün nerdeyse hepsini hatırlıyorum,ama maçın sonucunu hatırlamıyorum.hatırlayan var mı?

Tsubasa'yla Misagi'nin birlikte attığı,ama gol krallığında Tsubasa'ya yazılan gol vardı.İkizler vardı,biri sırt üstü yatar,ayağını kaldırır,öbürü de o ayağın üstüne basar zıplar kafa vururdu.Rakiplerini sakatlayan ayı gibi bir kaleci vardı.Denize karşı şut çeken dalgaların getirdği topla satlerce çalışan adeta gelecekteki Kamerun'un formasını görmüşçesine kolarını sıvayan çocuk vardı(Kojiro mu neydi).Karateci Wakashimazu vardı,karate teknikleriyle kurtarış yapardı.Wakabayashi örneğin soluna giden top için önce sağ tarafa gider direğ basar,öyle plonjon yapıp kurtarırdı.

dasshu,dasshu dasshu..........