Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
D

dirk nowitski

Misafir
Kurtlar Vadisi Yeni Bölümleriyle Show Tv Ekranlarında

Türk Televizyon tarihinin en uzun süre reyting rekortmeni olan dizisi Kurtlar Vadisi, yeniden ve yeni bölümleriyle ekranlara dönüş yapıyor.
Televizyon dünyası yeni bir transfer dedikodusu ile çalkalanıyor. Bilindiği gibi Kurtlar Vadisi dizisi, 86 bölüm Show TV'de yayınlandıktan sonra 11 bölüm için Kanal D ile el sıkışmıştı.

Yapımcı firma Pana Film, bu transfer ile haftalık 350 bin YTL olan ücretini 430 bin YTL'ye yükseltmişti. Her iki taraf da başka bir transfer ücretinin söz konusu olmadığını söylemişti. 11 bölüm sonra dizi bitti ve Kurtlar'ın macerası beyazperdeye taşındı.

Pana Film başta dizinin devam etmeyeceğini söylese de reyting rekortmeni yapımın Eylül ayında ekranlara yeniden döneceği bir süredir dillendiriliyordu.

Bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Söylenenlere göre Pana Film, diziye devam edecek. Üstelik yeni bölümlerin yayını için tekrar Show TV ile masaya oturuldu. Taraflar prensipte anlaştı, ilk etapta 13 bölüm için el sıkışan Pana Film, dizinin yeni bölümlerinin senaryo hazırlığına da başladı.

Her iki tarafın da görüşmelerini sır gibi sakladığı şu noktada, geçtiğimiz yıldan bir hatırlatma yapmadan edemeyeceğim. Dizinin geçtiğimiz sezon Kanal D'ye transfer olacağını yazan ilk gazeteci yine bendim ve ilginçtir haberim ertesi gün yalanlanmıştı. Ancak gördük ki zaman beni haklı çıkardı.

kaynak:hypertv.web..

doğruysa süper olur valla

İyi hos aynı heyecanı yakalanabilecekse devam etsin ama Polat Bey in indirmedigi kim kaldı ki? Amerika Baskanını mı indirecek nedir .

Senaryo kalmadı ...

Kurtlar Vadisi v2 ( Ocakta Geri Dönüyor)

Kanal D'nin Ocak ayında yayına sokmak için Kurtlar Vadisi ekibiyle görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Kurtlar Vadisi konseptinde değişiklik yapılmak istendiği dde iddia ediliyor.

Son sinema filminnde Irak'a giden giden Polat Alemdar anlaşma sağlanırsa tekrar Türkiye'ye dönerek işlerine devam edeceği gelen bilgiler arasında...

bu haberdede kanald ile anlaştı diyor valla başlasında hangi kanalda başlarsa başlasın

Konu ve dızının adı Kurtlar Vadısı Guneydogu olması planlanıomus !
Konuda orda yasananlar olcakmıs dıe duydum ama dedıkodular bıtmez :)

hiç özlemedim...

1-55 efsane...
56-97 kestane...

osman sınavla tavan yapmış,şaşmazlarla taban yapmış bir projedir benim gözümde...

Sankı bIraz sonuk geldı bana acılacak ama ne zamn :?
Yanı bıraz daha kurtlar Vadısınden yola cıkmıs gıbı :)
Isın en ılgınc yanı Hangı Alman Turk e guvenıp altınlarını verır kı :) Hemde o donemde :):)

:)
kurtlar vadisi'ni de başta kimse izlemiyordu...
son zamanlarda izleyen kesimin anca yüzde 10 u falan başından itibaren izlemiştir...
sağır oda da açılacak tabii sonradan :)

valla bende Sagır Oda izleyicilerinden oldum gayet gusel projelendirilmis heycanlı bir dizi konsept danısmanı ve alt kadro olarak kurtlar vadısı ekibi var zaten
ama kurtlar vadısıde cıksınonuda izliiyelim bir bakalım hangisi agır basacak ama kurtlar vadısı dezavantajlı baslıcak bence cunku herkezde artık sıkar dusuncesi olusucak

*****işte bir haber daha

Kurtlar Vadisi dönüyor

Efsane dönüyor! 'Kurtlar Vadisi Güneydoğu' adıyla yayımlanacak dizide "Polat" bu kez milli bir görev üstlenip 'dış mihraklar' ve onların Türkiye'deki işbirlikçileriyle çarpışacak

Ekran yolculuğuna "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başladı... Mafya üyelerinin derin devlet ve yabancı istihbarat örgütleriyle "kirli", bir o kadar da "kanlı" ilişkilerini beyazcama aktarırken reyting rekorları kırdı... Baş kahramanı "Polat"a özenen öğrencilerin sayısı artınca ekrana veda etti... O "efsane dizi" yani "Kurtlar Vadisi" şimdi ekrana dönüyor.
"Kurtlar Vadisi"nin yapım şirketi Pana Film'in ortakları ve aynı zamanda senaristleri olan Raci Şaşmaz ile Bahadır Özener, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ile hafta içinde yaptıkları görüşmeden dizinin yeni bir konseptle çekilmesi kararıyla ayrıldı.
Dizinin şimdiye kadar yayımlanan 97 bölümündeki içeriğiyle devamına, başta RTÜK olmak üzere Türkiye'deki birçok resmi makamın sıcak bakmadığını bilen yapımcılar Raci Şaşmaz, Bahadır Özener ile Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, "Kurtlar Vadisi"ni, "Kurtlar Vadisi Güneydoğu" olarak çekme konusunda prensip kararına vardı.

'Polat'ın düşmanları değişti
Buna göre "Kurtlar Vadisi"nde, şimdiye kadar "Türkiye'nin puslu vadisindeki kara para sahipleri"yle savaşan "Polat", bu kez milli bir görev üstlenip "dış mihraklar" ve onların "Türkiye'deki işbirlikçileri"yle çarpışacak.
"Polat", "Kurtlar Vadisi Güneydoğu" dizisinde Güneydoğu ve Türkiye üzerinde kötü emelleri olanlarla savaşıp reyting rekoru kırmanın savaşını verecek.
"Kurtlar Vadisi" ekrana veda ettikten sonra televizyonlarda onun reytingini yakalayan yeni bir dizi olmaması nedeniyle "Kurtlar Vadisi Güneydoğu"yu çekme konusunda anlaşan Pana Film ortakları ile Show TV'nin bölüm başına kaç paraya anlaştığı konusundaki bilgiler ise çelişkili.
Show TV'nin, yayımlandığı her bölümü yaklaşık 1 milyon dolar reklam alan dizinin yapımcılarıyla reklam gelirini eşit bölüşme üzerine anlaştığını iddia edenler de var, Pana Film'in bölüm başına 1 milyon YTL alacağını söyleyenler de...

Para konusu çelişkili
"Kurtlar Vadisi"nin bölüm başına 1 milyon dolara Show TV'yle anlaştığı yönündeki internet haberleri üzerine açıklama yapan Pana Film, bu bilginin gerçekleri yansıtmadığını duyurdu. Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ise şu açıklamayı yaptı:
"Pana Film, Kurtlar Vadisi'ni yeni bir konseptle yapmak istiyor. Sektörün gerçekleri dahilinde dizinin performansı üzerine bir fiyat konuştuk, henüz anlaşmaya imza atmadık."

kaynak: kurtlarvadisi.net

Eğer Kurtlar Vadisi'ni devam ettireceklerse eskisinden daha kaliteli bir şeyler yapmalılar ki ; "tüh..keşke tatında bıraksalardı." demeyelim.

En iyisi izleyelimde görelim. ;)

bu türden yeni bir konsept yemedi tabii..
bu ismin üstünden kıracakları para yanlarına kar kalacak...
reyting reklamlar vs cepte zaten...
neymiş efendim daha fazla duyarsız kalamamışlar...
hadi oradan..!
bir işin de boku çıkmasın...
bir şey de tadında bırakılsın...
bıktım bu paragöz adamlardan...