Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Tam tersini düşünüyorum. Piyasada bu kadar abuk subuk dizi varken, bir akşam oturup şahsen ilgi duyduğum tek konuyu esas alan tek diziyi seyretmek bana haz verecektir. Tabii zevk meselesi biraz da..

bittikten sonra tekrar start alan hiçbir proje, ilki kadar aynı tadı vermez..(fatih terim bile yapamadı :muhaha ) bittiği yer güzeldi gereksiz para kazanma hırsına devam edicekler şmdi tahminen 1 sezon oynar oynamaz sonra kaldırılır.. bu kadar güzel dizilerden sonra kurtlar'ın artık tutcağını pek zannetmiyorum kanımca.. birde bütün iyi artistler , tiyatrocular öldü açıkçası 1.5 saat polat 'ı spider man gibi seyretmem ben..

Duygusal ya da vicdanlı olduklarını savunmuyorum. Zaten birebir olmasa da bizimkilerin tanıdığı adamlar hepsi. Evet, paraya açlar. Ama savunduğum birşey var ki; her ne olursa olsun sadece böyle bir dizinin konusu benim ilgimi çekiyor. Gerisi benim hiç ilgimi çekmiyor.

mafyalı kurtlar vadisinin çocukları mafyalaştırması, mafyaya özendirmesi, bu projenin de konusunun terör olması beni asker çocuğu olarak endişelendiriyor açıkçası..

Valla o konuda ben de endişelenmiyor değilim. Ama bu, diziyi yapanların değil, diziyi izleyenlerin amacına dayanıyor kesinlikle. Kabadayı diye geçinenler, küçük çocuklar elbette kötü etkilenecektir. Biraz da ülkemizde hakim olan zihniyet farkı bunun nedeni, ama neyse.

Dün akşam reklamlarda gördüm ve yine tüylerim diken diken oldu.
''Sonunu düşünen kahraman olamaz'' ...

Terör Ne Demek ?

- Türkiye, son 22 yılda 46 bin terör eylemine sahne oldu.
- 1984’ten beri terör nedeniyle 36.628 vatandaşımız öldü. Kayıplardan 508’i çocuktu.
- Yaklaşık 5 milyon vatandaşımız terör nedeniyle yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı.
- 1984’ten bugüne 5 cumhurbaşkanı, 8 başbakan, 7 Genelkurmay Başkanı görev yaptı.
- Resmi rakamlara göre terör eylemlerinin Türkiye’ye doğrudan maliyeti 100 milyar ABD Doları’ndan fazla. Dolaylı maliyetlerle birlikte zararımız 300 milyar doları buluyor.
300 milyar dolar ne demek?:
* 7 tane GAP
* Türkiye’nin dış borcunun 2,5 katı
* 30000 km otoban (Mevcut otoban uzunluğunun 2 katı)
* 5 milyon derslik okul (mevcut derslik sayısının 12 katı)
* 350 tane Boğaz Köprüsü
* Türkiye’nin 83 yıllık sağlık gideri
* 75 tane Atatürk Barajı

Bu kadar bilgilerden sonra herkesin elini taşın altına koyması gerekir.

TAM BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE İÇİN ...

kabak tadı vermeye başLar sanırım 2. bölümden sonra..hiçbir diziyi izlemediğimden.. fazla bi yorum yapamıcam..

Bence adı yanlış olmuş 'KURTLAR VADİSİ DAHA ÇOK PARA' olmalıydı!!!

arkadaslar teroru bitirmek ordunun elinde olan bir sey ve isteseler cok rahatta yaparlar ama bizim ordumuz 1960lerdan yani Adnan Menderes'in ve 2 bakanın idamını içine alan o karanlık utanç doneminden bu yana hükümetler üzerinde kurdukları gücten vazgecmiyorlar teror un bitmesi demek askeri harcamaların aşagı dusmesi demek,askerin önemini yitirmesi demk onlar için ama neyse dahada uzatmıyım ama simdi kende devlet baskanlarını asan Irak ı dusunurken bizimde sırf askerin guc gosterisi için basbakanını asan bir ulke oldumuzu birzamn lar unutmayalım

butun bunların isiginda yeni konsept tutarmı tutmazmı iki bolumden anlasılır,aynı konsept ti devam ettirtmemeleri onlar icin bir sans olabilir

evet kendileri taşın altına elini koymuşlar.... bu yapımdan da ne kadar para kazanacak bakalım!!!

gerçeğini arıyorsanız Skyturk'te yayınlanan kan uykusunu bir değil defalarca izleyin... yaşananları 1. ağızdan öğrenin... zira orada bulunanların yanında set, kamera yoktu....
su uyur düşman uyumaz... fert olarak ne yaptığımıza bakalım biraz da...

kurtlar vadisi ile türklügünü tatmin eden,diziyle siyaset yapan,ABDlilerin başına dizide çuval geçirerek kendini büyük zanneden insanlarımız,bu diziyi nasıl boyle şevkle karşılıyor?Kurtlar vadisi değil midir çoluk çocuga silahı alıştırtan?Kurtlar vadisi değil midir liselerde bir çok gencin bıçakla hatta silahla okula gelmesini saglayan?Racon kesen,kafa koparan gencleri yaratan?
,
İnsanlıktan nasibini almamış katilleri kahraman,yurtsever olarak gostererek yüceltmek ayıptır.Bu memleket için oturup dizi izlemeyip ugrasan,haykıran,birleşen,öldürülen insanlara haksızlıktır.

Kurtlar vadisi terör ırkcılıgın yukseltilmeye calisildigi bu donemde kasıtlı olarak ortaya cıktı.Tüm şikayetlere ragmen yayina sokuldu.Liseli olaylari cabuk unutuldu.Şimdi yapılmak istenen türk-kürt kardesligini bozmak,türkü kürde karşı kışkırtmaktır.Bu oyuna gelmeyin,hayat dizilerden daha ciddidir.Bu seferde sokaklarda kürt katleden insanlar türerse şaşırmam.