İspanya La Liga (Futbol)

Espanyol-Real Madrid maçı başladı Casillas 1.dakikada kırmızı kartla oyun dışı. La Liga'nın en zor deplasmanlarından ve bütün maç 10 kişi.

Espanyol [0 - 1] Real Madrid ( Gol : Dk.24 Marcelo )

Hakemin Casillas kararı doğruydu.Ofsayt konusunda ise , ilk baktığımda ben de yanıldım ama yardımcı hakem çok iyi sezmiş pozisyonu..Marcelo ise golü adeta yoktan var etti..Adebayor son dakikalarda cömertce harcadı birkaç pozisyonu ama bu takım için değerli bir parça olacaktır zamanla...

İçerdeki Barça maçını alırsa zor da olsa bir şeyler olabilir ligde. Kral Kupasını ve Şampiyonlar Ligini ise Real Madrid'in kazanacağına eminim.

Aranzubia 0-0 Real Madrid Benzema'nın içine Guiza kaçan maçlardan sadece biri.Bu adama 50 milyon euro verildiğini hatırlayınca sinir oluyorum. Barca kazandı.Puan farkı tekrardan 7.

Valencia 0-1 Barcelona MS Geçen hafta 7 puana çıkmıştı zaten fark.Ligin kırılma maçıydı bu maç bana göre.Barca Real'e kaybetse bile 1 beraberlik 1 mağlubiyet hakkı daha var.Olmaz artık sanki bu saatten sonra.Barca sampiyon artık bu saatten sonra.

Real Madrid'in Deportivo beraberliğiyle puan farkı tekrar 7ye çıkmıştı.Real bundan sonraki maçlarında rahat kazandı.Malaga 7-0,Racing(D)3-1,Hercules 2-0
Barca ise vitesi düşürmüştü.Valencia deplasmanı önemliydi 1-0 kazandılar.Zaragozayıda Camp Nou'da aynı tarifeyle geçtiler.Bu hafta Sevilla deplasmanında 2 puan bıraktılar ve puan farkı tekrar 5'e düştü.

Real Madrid 2-0 Hercules
Sevilla 1-1 Barcelona

28 hafta sonunda Barca 75,Madrid 70,Valencia 54,Villarreal 51

Barcelona zorlu periyodu en az hasarla atlattı bence.Gene de zorlu bir kaç maçı var son 10 haftada.Real Madrid'in fikstür çok daha zor gibi.

29.hafta

Madrid derbisi Atletico-Real
Barcelona-Getafe

Sevilla inanılmaz goller kaçırdı.. Özellikle Jesus Navas'ın bir pozisyonu var ki inanılmaz..
Herkes El Classico'yu bekliyor ama öncesi de önemli..
Fark 5 puan ama haftaya da Vicente Calderon'da Atletico-Real var..
El Classico öncesi Real'in Bilbao, Barcelona'nın Villareal deplasmanları var..
O zamana çok daha değişik bir tablo ile gelinebilir..

Sıradaki Villareal- Barcelona maçı ligin kader maçlarından birisi..
El Clasico öncesi Barcelona eğer puan kaybedecekse, herhalde bu deplasmanda kaybeder..
Kaybetmezse zaten şaşıracak bir durum yok..Normaldir.

El Clasico tarihlerini anımsamakta fayda var. Unutmayalım, unutturmayalım, organizasyon falan yaparız belki. :)

16-17 Nisan Haftasonu - Lig maçı - Santiago Bernabeu
20 Nisan Çarşamba - Copa del Rey Finali - Mestella

İki takım da CL'de yarı finale kalırsa;

26-27 Nisan ve 3-4 Mayıs tarihlerinde karşılıklı sahada.

Barcelona puan kaybedebilir diye beklenen Villareal deplasmanı geldi çattı.. Villareal, 3. sırayı Valencia'dan koruyup şampiyonlar ligine gitme mücadelesi veriyor.. Favori her zaman Barcelona'dır ama kolay deplasman olmaz.

Messi sakatlanmasa da fikrim değişmezdi. Çok samimi söylüyorum; Barça´nın Villereal deplasmanında puan kaybetmesini istiyorum.

La Liga´ya biraz heyecan gelmeli, Barnebau´ya formalite maçına çıkmamalı Puyol ve arkadaşları.

NTVSporda Real Madrid-S.Gijon maçı başladı.

Maç öncesi harbi Ronaldo için tören falan vardı.Adam öyle bir şişmiş ki gözlerime inanamadım.Sumocular gibiydi :D

23.00 te Villarreal-Barcelona maçı var.İnanılmaz kritik bir maç.

Madrid kazandıktan sonra Barca'nın olası bir puan kaybı Bernabeu'daki maçı final havasına sokabilir.