Los Angeles Lakers

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Ben onu dinledim :)

Ama Kaan Kural dinlemeden de yazılabilecek şeyler.

Biliyorum Uğur paralel şeyleri bende düşünüyorum da söyleyiş sıralaması bile aynı olunca bakim kim kimi dinlemiş diye merak ettim :)Lakers bu haliyle Clevland karşısında tost olur.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2gxfqnti]Ben onu dinledim :)

Ama Kaan Kural dinlemeden de yazılabilecek şeyler.

Biliyorum Uğur paralel şeyleri bende düşünüyorum da söyleyiş sıralaması bile aynı olunca bakim kim kimi dinlemiş diye merak ettim :)Lakers bu haliyle Clevland karşısında tost olur.[/quote:2gxfqnti]
Lakers bu haliyle Cleveland karşısına çıkamazki.

bas gaza durant, bas gaza..
kim tutar seni, bas gaza..
yollar senin hiç durma.
uçur bizi, 2. tura..

en sevdiğim şarkıyı oklohoma için uyarladım..
bu şarkı kral devrelerime ve eser atalay'a gelsin..: =

hadi şutunuz girmiyo . Zaten hep girmez.
Hadi westbrook'u da savunamıyorsunuz. Tamam fisher tren gibi zaten.
Ama potaaltına top indirmeyi de beceremiyorsanız neden playofftasınız.
216 cmlik gasolü yüksekteki mutfak dolaplarından tencere indirsin diye mi aldınız ??

Deniz Baskın' Alıntı:
216 cmlik gasolü yüksekteki mutfak dolaplarından tencere indirsin diye mi aldınız ??
Sacramento olsaydı keşke

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":34y4eahw]hadi şutunuz girmiyo . Zaten hep girmez.
Sacramento olsaydı keşke[/quote:34y4eahw]

Sercan kardeşim sen her yendiğiniz maçtan sonra rakiple dalga geçerken iyi, şimdi eksikler söylenince karşıdaki adam kötü mü oldu ??? Bu senin dediğin laf mı yani şimdi ?

Emre , ben yendiğimiz maçlardan sonra rakiple dalga mı geçiyorum.
Ben ne yaptığımın farkında değilim o zaman.
Eksiklerin söylenmesine birşey demedim
''Ama potaaltına top indirmeyi de beceremiyorsanız neden playofftasınız.''Lafına karşılık espriyle karışık Sacramento olsaydı keşke dedim.
Kimin kalbini kırdıysam özür dilerim.

Deniz Baskın' Alıntı:

Deniz takımda fena halde dengesizlik var. Normal sezonda sadece hücum yaparken Play-Off'ta savunmayı da yaparız diyorduk ama öyle bir hale geldik ki savunma yapmaya çalışırken hücumu da unuttuk. Play-Off'lar başlayınca Fisher işte kapıma vuracağınız zaman geldi psikolojisi ile oynayacaksa Lakers çocuğu Farmer'a ve çektireceği tüm eziyetlere razıyım. Ama Fisher geçen seneki finallerde olduğu gibi son saniyelerde sazı eline alıp başarırsa konuştuklarımız yine çöp kutusuna gidecektir maalesef...

Sercan Özbek' Alıntı:
Emre , ben yendiğimiz maçlardan sonra rakiple dalga mı geçiyorum.
Ben ne yaptığımın farkında değilim o zaman.
Eksiklerin söylenmesine birşey demedim
''Ama potaaltına top indirmeyi de beceremiyorsanız neden playofftasınız.''Lafına karşılık espriyle karışık Sacramento olsaydı keşke dedim.
Kimin kalbini kırdıysam özür dilerim.

Hayır dalganı da geç ona birşey diyemem zaten :) Ama eleştiri olunca ne olursa olsun kabullenin kardeşim :) Adam yanlış birşey diyorsa çık de şunu yanlış diyorsun diye. Ama bence o laf kötü durdu orda.

Kırdıysam ben de özür dilerim kardeşim ...

5.30'da Thunder ile 5.maçı oynayacağız.
Bizimkilerin aklı başına gelmiştir.
Belki farklı olmaz ama rahat kazanırız.
Kobe ve Gasol coşar.

sercan söylediğin pek espriye benzemiyor... O iletide yazanların ne anlama geldiğini anlayan anladı zaten. Hatta yeniden açıklayayım dicem ama Tugay benim yerime yazmış oraya ayrıntısıyla.
Ayrıca Cleveland nefretimden dolayı lakers'ı son 2 senedir play offta destekliyorum. Bilmeyen varsa artık öğrenmiş oldu sanırım.
Bu arada Sacramento demişken... Sizde olmayan şey Sacramento'nun belki de sahip olduğu tek şey. " sahaya yürek koymak " . Zaten bunu yapamadığınız için şu an seri dengeye geldi. Düşüncelerimi anlatabildiğimi düşünüyorum. En azından Emre ve Tugay'ın anlaması mutluluk verici. Neyse , neyi uzatıyorsam...

Hem hücum hemde savunmada iyi olduğumuz bir maçtı.
Kobe iyi top dağıttı ve savunmada çok etkiliydi.Gasol ile Bynum içeriyi domine etti.
Artest'in şutlar girdi.24 sayı farkla kazandık.Seride 3-2 önde geçtik

Çene operasyonu başladı sanırım... :)

2845.jpg

Thunder maçı 4.30'da Ntv yayınlayacak.Fazladan 1 maç oynamamak için kazanmalıyız.7.maça kalırsak kimin kazanacağı belli Staples Center'da...

İlk çeyreği 27-26 geride kapattık.
Krstic ve Westbrook taşıyor Thunder'ı.
Maça iyi başlamıştık ama Westbrook başa bela oldu yine.
Farkı açamazlarsa kazanırız.

Kaan Kural müjdeyi verdi.Kobe'nin parmağının tamamen iyileştiği açıklanmış.Nereden duydu , okudu acaba ben hiç karşılaşmadım öyle bir haberle.

Korksunlar bizden ;)

2.çeyreği 53-47 önde tamamladık.
Uzunları başta kullandık ama sonra unuttuk , buna rağmen 6 sayı farkla önde olmak iyi.
Bu sene yerlerde sürünen bench'ten 20 sayı gelmesi oldukça önemli.
3.çeyrekte içerden oynamalıyız mutlaka.Eğer pota altına indirirsek topu , tecrübesiyle takımını maçta tutan Krstic'i faul problemine sokabiliriz(2 faulü var zaten)
Pota altından oynasak fark açılacak , oynamadığımız halde öndeyiz.
3. periyot bu işi bitirmemiz ve 4. periyoda 12-13 farkla girmemiz yakın.