Los Angeles Lakers

Son çeyreğe 76-73 önde giriyoruz.
Kobe'nin harika oynadığı , Durant'ın ise yerlerde süründüğü bir çeyrekte 3 sayı daha fazla buldular.
Pota altından hiç oynamıyoruz.Hadi bu seriyi geçeriz bir şekilde de...
Kobe ve Fisher'in 4 faulü var.
Kobe bu çeyrekte 6/8 ile 16 sayı buldu.

Durant'ın daha şimdiden 15 tane serbest atış attı.Artık tek mücadelesi , hedefi bu maçta çizgiye gitmek.

Maçın bitmesine 8,30 dk var.

95-94 kazandık.
Seriyi 4-2 geçtik.
Kobe'nin son şutu kaçırması bir bakıma iyi oldu.Gasol'ün böyle bir şeye çok ihtiyacı vardı.Hele ki bir hücum önce Gasol şutu sokamamıştı.
Bakalım rakip kim olacak Utah mı Denver mı.

lakers dua etsin russell westbrooğa.iki tane saçma sapan hücum yaptı.durum 94-93 bomboş potaya yakın atamadı.atsa maç bitecek.lakers üçlük için çabalayacak.tamam tecrübesiz olabilir thunder takımı ama başka bir takım affetmez.utahıda bir şekilde geçerler ama eğer batı finali için bir şey söylemek zor.kısa sürede 10-0 lık seri yemekde düşündürücü.neyse tebrikler lakers.

İlk periyodu 30-23 önde kapattık.
Onlar 9/19 ile biz 15/19 ile şut atıyoruz.Ancak 5 top kaybımız var.Top kaybı çok yaptığımızdan fark sadece 7.
Kobe 5/5 ile 10 sayı attı.O da 3 top kaybı yaptı.Kobe çok iştahlı.
Hücumdaki akıcılığımzla çok zevkli bir ilk çeyrek bitti.

İlk yarıyı 53-45 önde kapattık.

Play-off havasında bir maç oynamıyoruz.Biraz vidaları sıkıp oynasak fark ortaya çıkar.Hücumda çok rahatız , oyuncuların pek yorulduğunu düşünmüyorum.Savunmada takıldığımız için oyundaki üstünlüğümüzü skora çeviremedik.

Son çeyrekte 6 dk geçti
12-1 seri yedik 85-82 gerideyiz

Edit : Gasol basket foul ile seriyi bozdu.
Ben hala kazanacağımızı düşünüyorum.

22,6 sn kaldı 100-95 öndeyiz
Kobe Kobe Kobe başka birşey yazmaya gerek yok aslında.
Harika oynadı harika bu kadar mı iyi oynanır son dakikalar , hücumlar.

104-99 kazandık.Seride 1-0 öne geçtik

Kobe maçın ortasında böyle oynasa maçın sonu özelliği diye birşey çıkmazdı :)

Lakers finale çıksa maç alamaz bu oyunla bench ilk 4-5 dk sayı atamadı ya.