Los Angeles Lakers

chicago'yla beraber lakers'ı severdim.bir ara soğur gibi oldum ama bu sene sempatimi geri kazandım sanırım.

yani içten gelen birşey,dün içim içime sığmadı nedense.
ray allen sen sevdiğim oyuncudur mesela,ama şutları girmesin diye çok totem yaptım.

fisherg.jpg

kobep.jpg

artestu.jpg

bynum.jpg

gasol.jpg

Çocuklar inanın, savaşın çocuklar !

Boston'u Staples'a gömeceğiz, Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz !

İnandık çocuklar, hep beraber inandık üst üste 2. şampiyonluğumuzu aldık !

2009-2010 SEASON NBA CHAMPION LOS ANGELES LAKERS !

Phil Jackson kalırsa threepeat olacaktır.Adam hep 3'er 3'er şampiyonluklar yaşamış ;) .
Bir hafta düşünecekmiş , umarım kalırsın Zen Master.

"gelmiş geçmiş en iyisisin.."

oldu.. kobe çok büyüktür.. ama en büyük değildir.. hiç caz yapmasın 5 oldum shaq'a taktım diye.. o 3 yüzükte aslan payı kimin onu düşünsün önce.. ne güzel yahu mirasa kon havanı at.. sonra da en büyük etiketini yapıştırsınlar üstüne.. geçmişi böyle şak diye silmek bence gaflettir.. efsanelere hakarettir.. kobe'yi yüceltmeye çalışmak o'nun karşılaştırılacağı adamları alçaltarak yapılmamalıdır.. ha gerçi koyacaz, kanırtacaz, yeşil bostonın bilmemneleri, verecez elinize vs zihniyetinden ne beklenir o da başka bir mesele.. haa bunun yanında da şeyler var mesela.. lebron'u sevmez, o'nla aklınca maytap geçer laf sokar vs, kobe'yi sevmez o'nu aşağılar, ya da başkasını.. yahu sevmeyin tamam o'na kim ne diyebilir, ama hakkını verin yahu.. kobe yi de ronaldo ya hiç sevmem mesela, ama adamlar aşmıştır işte, budur bitti..

"nası koduk boston'a aeheaae"

...

benim basketbol anlayışıma göre gelmiş geçmiş en iyisi.. benim basketbol anlayışımı da senin basketbol anlayışına göre oturup tartışamam zaten.. içi boş dışı gereksiz süslü edebiyatlarla dolu bi yazı yazmışsın.. benim yazımı alıntı yapıp yazdın diye cevap veriyorum yoksa cevapta vermem bu tarz bi yazına da benim için gelmiş geçmiş izlediğim zevk aldığım en büyük basketbolcu evet.. senin için ne olduğu umrumda bile değil..

ha gerçi koyacaz, kanırtacaz, yeşil bostonın bilmemneleri, verecez elinize vs zihniyetinden ne beklenir o da başka bir mesele..

böyle bi zihniyetim de yok benim.. böyle bi mesajım da mevcut değil.. he isteyen de böyle sever böyle sevinir sanane ki..

ayrıca 5 oldum shaq'a taktım diye de caz yapmamıştır.. miami ile şampiyon olduğun da Kobe kompleksi kusup saçma sapan konuşan shaq'a sadece cevap vermiştir.. çokta güzel vermiştir.. dediği de budur

Get ready for this Kobe quote: "I got one more than Shaq. You can take that to the bank. I don't forget anything."

nasıl taktım dememiş sanki iyi çevirmek lazım..

burada Tugay'ın yazısını görüp yazmıştım.. farketmez tabii.. işin tekniğinde olmadığım zaten belli buna girmene gerek yok ki.. fanatizm objektiviteyi bozmamalı diyorum işte.. zevkelr renkler meselesi değil bu.. sevmek sevmemek değil.. olanı görmek.. benim dediklerime içi boş gereksiz ot bok diyip de burada tonla yakarız ederiz abuklukları yapıp lakerstr forumundaki basitliklerde olduğu gibi boston karşıtı alaylara girmen de çok ironik ayrıca.. ee atışma da olmasın mı diyenler çıkacaktır.. olacak elbet.. kılçık atma fetişisti bir adam olarak buna nasıl karşı olaiblirm ki.. ama şurada(ve daha bir çok yerde olduğu gibi) hem geçen sene hem bu sene çok garip, anlamsız, subjektif yaklaşımlar görüyorum ve anlamakta güçlük çekiyorum.. biri gelir garnett'e laf eder hatta hakaretler, biri dwight dirsek ikilisinde takılır, biri artest'e, biri hakemlere, biri de yoo o en büyük değildir diyenlerin basketbol anlayışına.. çevirinin ne anlama geldiğini biliyorum, çarpıtıyor gibi gösterip çarpıtmamak lazım..

jordan tırt, nate apaçi, garnett adi, rondo dana, perkins ayı, lebron artiz, dwight salak, wilt overrated, magic fos, larry sarı vsvs.. olur söylerim..

Ne büyüksün Lakers, fanatizm içinde olan-olmayan, NBA'e objektif bakan-bakmayan herkesin canını fazlasıyla yakmışsın. :)

Levent Usta, sen teskere beklerken de böyleydi seriler yorma kafanı fazla... Kimi Oklahomalıydı kimi Jazz yapıyordu boşver... :) Sen kendi Jazzına bak.

Yok Tugay ben bugun daha iyi anladım ki kardeşim, insanların sevmediği Lakers değilmiş.
Lakerslıların tavırlarındanmış.

Burak Barut' Alıntı:
Yok Tugay ben bugun daha iyi anladım ki kardeşim, insanların sevmediği Lakers değilmiş.
Lakerslıların tavırlarındanmış.

Burak bütün sene boyunca kendi takımından çok Lakers'ın rakiplerini destekleyen arkadaşlar vardı içimizde. Emin ol başka birisi olsaydı dün kazanılan NBA Şampiyonluğundan sonra coşku dolu mesajlardan önce bol giydirmeli postları yapıştırırdı. Bizim iticiliğimiz olduğunu sanmıyorum ve de tek yüzüğü olmayan Lebron bu sitede Kobe ile kıyaslanıyor ki gülüp geçmek istiyorum ama yazmadan da rahat edemiyorum sezon boyunca...

Ciddi ciddi bir Lakers veyahut Kobe fanı olsaydın sana Lebram ile Boston ile gelselerdi senin de yanıtlarını o kadar çok merak ederdim ki kardeşim...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
İsteyen LeBron-Kobe kıyaslaması yapar, isteyen Kobe-Wade kıyaslaması yapar, isteyen LeBron-Melo kıyaslaması yapar...

Bundan doğal ne var...

İstediğiniz kıyaslamayı yapabilirsiniz Uğur fakat gerçekleri gözardı etmeden.

5 yüzük boru değil yani...

Zaten geçen sezondan sonra pek yanıt vermemeye çalıştım bu kıyaslamalara, bu sezon ilgilenmemeye çalışacağım dönen boş muhabbetlerle.