burada Tugay'ın yazısını görüp yazmıştım.. farketmez tabii.. işin tekniğinde olmadığım zaten belli buna girmene gerek yok ki.. fanatizm objektiviteyi bozmamalı diyorum işte.. zevkelr renkler meselesi değil bu.. sevmek sevmemek değil.. olanı görmek.. benim dediklerime içi boş gereksiz ot bok diyip de burada tonla yakarız ederiz abuklukları yapıp lakerstr forumundaki basitliklerde olduğu gibi boston karşıtı alaylara girmen de çok ironik ayrıca.. ee atışma da olmasın mı diyenler çıkacaktır.. olacak elbet.. kılçık atma fetişisti bir adam olarak buna nasıl karşı olaiblirm ki.. ama şurada(ve daha bir çok yerde olduğu gibi) hem geçen sene hem bu sene çok garip, anlamsız, subjektif yaklaşımlar görüyorum ve anlamakta güçlük çekiyorum.. biri gelir garnett'e laf eder hatta hakaretler, biri dwight dirsek ikilisinde takılır, biri artest'e, biri hakemlere, biri de yoo o en büyük değildir diyenlerin basketbol anlayışına.. çevirinin ne anlama geldiğini biliyorum, çarpıtıyor gibi gösterip çarpıtmamak lazım..
jordan tırt, nate apaçi, garnett adi, rondo dana, perkins ayı, lebron artiz, dwight salak, wilt overrated, magic fos, larry sarı vsvs.. olur söylerim..