Los Angeles Lakers

Abi hangi gerçekler, kime göre gerçekler.

5 yüzük almış, laf eden yok ki. Ne diyeceğiz o yüzükler imitasyon, sahte.

Ama herşey de yüzük değil.

Neyse abi biz yine boş muhabbet(!) yapmayalım en iyisi.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Abi hangi gerçekler, kime göre gerçekler.

5 yüzük almış, laf eden yok ki. Ne diyeceğiz o yüzükler imitasyon, sahte.

Ama herşey de yüzük değil.

Neyse abi biz yine boş muhabbet(!) yapmayalım en iyisi.

Uğur benim boş muhabbetten kastımı sen de çok iyi biliyorsun, eminim. Kıyaslama yapılmasına elbette karşı değilim önceki mesajımda da belirttim, fakat yine belli bir açıklama yapayım istersen bir örnek ile; bu kıyaslamalar yapılırken belden aşağı dahi vuruluyor. Bknz. sayfa bilmem kaç; tecavüzcü Kobe !

Herşey yüzük değil madem herşey nedir. Herşeyden kastımız güzel basketbol mudur, istatistik midir, takım oyunu mudur, şampiyonluk mudur ? Nedir ?

Bu adamlar takımları için en önemli oyuncular ve eminim ki en büyük gayeleri de önce konferans sonra da NBA şampiyonluğudur.

Kıyaslamayı neye göre yapacağız anlamadım açıkçası. Sayı,asist,ribaund falan diyorsanız veya takımların galibiyet yüzdesi sezon boyunca ne yaptığını bilmeyen oyuncularla yerlerde sürünen Boston doğuda önüne gelen takımı silindir gibi ezdi geçti.

Şu adamın büyüklüğü kabul etmemeniz değil benim rahatsızlığımın nedeni, sadece gerçeklerden kaçarak yorum yapmanız...

Abi herkesin belli bir argümanı var. Biri LeBron'un takımı nereden nereye getirdiğini, neler yaptığını anlatır, daha genç olduğunu, yüzük alabileceğini söyler. Diğeri daha yüzüğü yok ne diye 5 yüzüklü adamla kıyaslıyosun der. İkisi de haklı. Herşey bittikten sonra asıl gerçekler ortaya çıkar. O yüzden zaman heralde en doğru kararı verecektir.

Ama zaman bu iki oyuncunun da tarihin en iyileri arasında olduğunu gösterecektir. Bunu kimse de inkar edemeyecektir.

Kobe de iyi, LeBron da... Hangisinin en iyi olduğunu zaman gösterecek.

NOT: Bu bölümde herkes keyif almak için birbirine dokundurarak yazıyor. Zaman zaman kantarın topuzu kaçabiliyor. Bu konuda haklısın.

kobeeeeeeeeeeeeeee.jpg

Bu kobe SEVMEM nedeni phıldelphia `lı ama kendisi los angeles`da oynaması ama söle bir gercek var kobe>lebron

Eskiden çok İsterdim T-Mac'i LAkers'a. Durum böyleyse, T-Mac'in yolu bu gidişle ya Lebronla Ya Kobe ile kesişecek. Tugay bilgiyi nerden aldın öğrenebilirmiyim?

Sühan Cem' Alıntı:
Eskiden çok İsterdim T-Mac'i LAkers'a. Durum böyleyse, T-Mac'in yolu bu gidişle ya Lebronla Ya Kobe ile kesişecek. Tugay bilgiyi nerden aldın öğrenebilirmiyim?

Abi sabah kalktığımda gezdiğim forumlardan birinde okumuştum ama adresini bulamıyorum çünkü internet geçmişi silinmiş. Ayrıca Lakerstr'de de konuşulduğuna göre var birşeyler.. :) Hayırlısı.

Phil yine hırsına söz geçiremedi :p

Phil'den hala umudum var ölmeden önce Lakers'ı bırakacak ama J.Sloan Utah'ta muhtemelende benchte uyuyakaldığı bir anda ayrılacak aramızdan.

NTVSpor'a düşen son habere göre ABD kanallarında Hidayet'in Lakers yolunda olduğu açıklanmış.

Lakers'ın Hidayet karşılığında Luke Walton+Sasha Vujacic'i önereceği düşünülüyor...

artık kalbimin yarısı Lakers'ta. 2003 bebelerine karşı Kobe'nin yanındayız. Ben Miami'nin şu an Lakers'tan önde olduğunu düşünmüyorum. Kobe,Bynum,Artest ve Gasol bence uyum olarak çok iyi. Blake eklemesi güzel oldu. T-Mac filan da gelirse tam bir eskiler - yeniler savaşı başlar. Lebron inşallah hiç yüzük alamaz. Bi de şu adamı Kobe'yle karşılaştırıyolar ya komik cidden . Gerçi Kobe'ye saygısızlık da denebilir :)

Deniz Baskın' Alıntı:
artık kalbimin yarısı Lakers'ta. 2003 bebelerine karşı Kobe'nin yanındayız. Ben Miami'nin şu an Lakers'tan önde olduğunu düşünmüyorum. Kobe,Bynum,Artest ve Gasol bence uyum olarak çok iyi. Blake eklemesi güzel oldu. T-Mac filan da gelirse tam bir eskiler - yeniler savaşı başlar. Lebron inşallah hiç yüzük alamaz. Bi de şu adamı Kobe'yle karşılaştırıyolar ya komik cidden . Gerçi Kobe'ye saygısızlık da denebilir :)

Bynum-Artest-Gasol zaten Taksim'in arka sokaklarından basket oynarken getirilmiş gibi konuşma be birader.Gasol-Artest-Bynum-Lebron olsa o durum değişirdi.

Kobe , Shaq ile en verimli çağında oynarken, Lebron bastonuyla geldiği sezonda oynadı.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":8pemllcz]artık kalbimin yarısı Lakers'ta. 2003 bebelerine karşı Kobe'nin yanındayız. Ben Miami'nin şu an Lakers'tan önde olduğunu düşünmüyorum. Kobe,Bynum,Artest ve Gasol bence uyum olarak çok iyi. Blake eklemesi güzel oldu. T-Mac filan da gelirse tam bir eskiler - yeniler savaşı başlar. Lebron inşallah hiç yüzük alamaz. Bi de şu adamı Kobe'yle karşılaştırıyolar ya komik cidden . Gerçi Kobe'ye saygısızlık da denebilir :)

Bynum-Artest-Gasol zaten Taksim'in arka sokaklarından basket oynarken getirilmiş gibi konuşma be birader.Gasol-Artest-Bynum-Lebron olsa o durum değişirdi.

Kobe , Shaq ile en verimli çağında oynarken, Lebron bastonuyla geldiği sezonda oynadı.[/quote:8pemllcz]
Bynum'a 130 kiloluk verimsiz ayı
Artest'e iş bilmez kavgacı
Gasol'e o boyla kız gibi top oynayan tipsiz lavuk dedim de haberim mi yok ? Ayrıca Jamison, mo will , Shaq , Big Z şampiyonluk için yeterli parçalardı. Shaq bastonla oynadıysa Garnett o diziyle bu sene neyle oynadı ? Tekerlekli sandalye ya da uçan halı olabilir mi ? Evet Kobe hem Shaqla hem Artest'le hem Odom'la hem Brian Shaw'la hem Medvedevko'yla hem AJ Guyton'la hem Robert Horry'le şampiyon oldu. LEbron'un geldiğinden beri yanındaki parçaları hatırla. Biri bile mi iş yapmadı :)

Uğur biri seneye 1 yüzük daha alıp Jordan'a yetişecek ve tıpkı Jordan gibi aynı takımda yapcak bunu eğer yapabilirse. Aynı zamanda kariyerindeki 2. kez hanedanlık kurmuş olacak . Diğeri ise yüzük için aya giderim felsefesinde. gerçi yüzüğü seviyor ama kendisini tutacak bir tane bile oyuncusu olmayan Celtics'in Cleveland'ı nasıl elediğini de hatırlamak lazım. Lebron Phoenix'in oyuncu versiyonu gibi. Normal sezonda canavar. Hatta bildiğin üzere şampiyon bu sene Cleveland olur gibi demişliğim de var playoff'tan önce . Bence yeteri kadar yancısı da vardı takımda . Ama playoffta olmuyor işte LBJ . O ''her şeyi yaparım hacı'' moduna giremiyor bi türlü LBJ playoffta. Bu sebeplerden ötürü Kobe'yle karşılaştırılması yersiz . Biri Jordan'ın rekorlarının peşinde ve artık o olgunlukta . Diğeri ise herşeyi yaptığını sandığı halde neden bi türlü şampiyon olamadığını çözememiş durumda. Halbuki bu durumu çözecek kadar zeki de bi adam bence LBJ. Ama şimdiye kadar çözemedi. Yani daha önünde çok yol var. He diyosan ki bu adam nedir ? Tabii ki süperstardır ona kimse bırbır edemez zaten . Ama bence bu yetenek süperstar yeteneği değil efsane yeteneğidir. Dilerim anlatabilmişimdir Uğur. Bi de Florida hayırlı olsun. Beachler , kızlar filan :) Bayan James ne der acaba bu işe :shock:

Deniz ben sana Kobe, LeBron'dan iyi dedin diye birşey demem. Ama komik falan denince insanın sinirleri otomatik olarak yerinden oynuyor.

Sen kendince açıklamanı yaptın. Ben de bundan önce defalarca kendimce birşeyler yazdım. Bana göre LeBron, Kobe karşılaştırmaları ne yersiz, ne komiktir.

LeBron > Kobe'dir.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Deniz ben sana Kobe, LeBron'dan iyi dedin diye birşey demem. Ama komik falan denince insanın sinirleri otomatik olarak yerinden oynuyor.

Sen kendince açıklamanı yaptın. Ben de bundan önce defalarca kendimce birşeyler yazdım. Bana göre LeBron, Kobe karşılaştırmaları ne yersiz, ne komiktir.

LeBron > Kobe'dir.

5 tane yüzüğü olan bir adamın ve son 2 senede şampiyon olmuş bir takımın başlığında Lebron>Kobe demek için önce destur çekmek gerekir... ;)

Destur

Lebron>Kobe

Basketbol takım oyunu ancak bireysel yetenek deniliyorsa sonuna kadar LeBron

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Destur

Lebron>Kobe

Basketbol takım oyunu ancak bireysel yetenek deniliyorsa sonuna kadar LeBron

Lebron ne yaptı birader anlatın da bizlerde bilelim..

Kobe yakında ayak parmaklarına takacak yüzükleri haberiniz var dimi ?