Los Angeles Lakers

8-10 galibiyet fark vardı bi ara dün Spurs kaybedince 3.5 galibiyete indi fark bakalım Batı 1.liği gelir mi acep? :) Gerçi 8 maç var ama.Bakalım kısmet.En azından Doğudaki takımlardan fazla galibiyet alalım.Son maçlar mühim.Batı şampiyonluğu kesin gibi.Finallerde de saha avantajını alırsak süper olur.

Bu arada beklediğim gibi 7 maçlık iç saha serisinde 7de7 bekliyordum en kötü 7de6 olur diye tahmin etmiştim.6da6 şu an. W7 yiz şu an son 17 maçta ise 16 galibiyetimiz var.

Bence San Antonio enseye bastı Alpaslan..
Yani kontrol altında her şey.. 1.liği bırakmazlar bu saatten sonra..

Haklısın Emre abi ama.Sadece LAL maçlarının sonuçlarına falan bakıyordum bu aralar.Bugün tabloya baktım fark baya azalmış.Eksik maç alındığında 3 maç kalacak.Son 8 maç içinde birde LAL-SAS maçı var.Onun için dedim.SAS işini bilir bende çok ümitli değilim ama.Batı zaten çok mühim değil.Batı şampiyonu olmadan elenmesi sürpriz olur benim için.Biz Doğudakileri geçmeye bakalım :)

SAS yine mağlup, Lakers Mavs maçını farklı kazanmış..
LAL eksik maçını kazanırsa SAS ile fark 2 maça iniyor ve daha 7 maç var..
San Antoino, Boston'a bile yenilerek abarttı durumu, birincilik tehlikede.

SAS yine mağlup, Lakers Mavs maçını farklı kazanmış..
LAL eksik maçını kazanırsa SAS ile fark 2 maça iniyor ve daha 7 maç var..
San Antoino, Boston'a bile yenilerek abarttı durumu, birincilik tehlikede.

Emre abi fikstüre bakıp konuşmuştum ben.Celtics maçını kaybedebilirler diye düşünmüştüm.Eksik maçı alırız fark 2,birde Spurs maçımız var.Kalır 1.Bu ihtimallere göre yazmıştım üstte.Bakalım benim hala umudum var demiştim pek ümitli olmasam da.Halayı attım umudum var artık :)

nba lideri olabiliriz. chicago ile aynı sastan 1 mağlubiyet fazlayız ama bu sas fazla dayanmaz 6 maçtır kaybediyorlar devamı gelir. tüm playoff maçlarında saha avantajının olması şampiyonluğu kolaylaştırır....

Erdal,

Bynumı yazdığın gibi Fesenkoyu da konuşsana.

İşinize gelmeyince susarsınız zaten, Garnetti biz söylemesek millet melek sanacak heralde..

Rakipler ilk ayrı sonucuna göre heyecan yapsa da hava aldılar, play-offlarda da almaya devam edecekler.

Fakat Bynum ile Fesenko'nun yaptıklar karşılaştırılamaz bile aga.Bynum'ın yaptığı gerçekten aşırı bir hareketti.

Lakers'i 7 maçta 4 kere yenebilicek kalibre de bi takım yok şu an hali hazırda NBA'de.. istediği maçı istediği yerde kazanabilceğini gösterdi zaten Lakers 2 yıldır.. o yüzden 1. olmuşuz 2. olmuşuz farketmez çok..

three peat'e adım adım..

Bu Kardashian ailesini uzaktan da olsa tanımıyorum ve tanımak da istemem ama bildiğim kadarıyla lamar odom ile k.humpries bacanak oluyorlar..Bir tomar yazı var, Humpries bu sene çok iyi oynuyor ,Kardashian yüzünden falan diye.. Öyle olsa Odom'da da olmalı bu etki : ) Bir Kardashian da Bynum'a lazım aslında.. Bu arada Humpries yaza da FA oluyormuş..Performansı ondan iydir. Nets onu tutmayacak, D.Howard hedefleniyor deniyor..

Evet Californialılar Playoffa hazır mıyız :) Her zamanki gibi üstümüze çok gelenler , rakip iyi değildi diye ötenler , diğer takımları pohpohlayanlar olacak. Bu nedenle play off bitene kadar acaip eğleneceğiz. Ve karşı cephenin kaleleri yine birer birer düşecek. Ufaktan takımı toparlama vakti de geldi sanki Levent Reis :) :) Sendikacısıyla , Cereniyle , Black Mambasıyla , Jack babasıyla , Jessica Ablasıyla , Paris Hiltonuyla , Tom Cruiseuyla
Bu sene seve seve
Şampiyon biz olalım
Saldır Los Angeles'ım
Chicago'ya koyalım , Miami'ye koyalım
Kupayı kaldıralım

Oğlum Deniz, her devrin adamısın : ))
Şimdi de LAL mi tutmaya başladın..
Düşündüm de play off zamanı seni aramızda görmesek daha iyi olur : ))
Hangi takımı tuttuğun bile belli değil daha.