Los Angeles Lakers

San Antonio Spurs 83 - 99 L. A. Lakers

Vites düşürmesek çok farklı kazanacağımız kesindi. Batının 1. si her zaman Lakerstır. Bu böyle biline.. :D

mesaj alınmıştır.nbanin en iyi takımıyız yeter ki işi ciddiye alalım deplasmanda da rahat maç alırız. ama boston gelirse doğudan saha avantajı onlarda olursa o zaman işimiz zor...

Levent abi o iki iletinin arasında 30'ar sayılık Orlando-Charlotte mağlubiyetleri ile lig sonuncusu Cleveland karşısında alınan mağlubiyet vardı.Bunları es geçmeyelim :p

Kobe Bryant toplamda 27 bin 423 sayıya ulaşırken; 27 bin 409 sayıda olan Moses Malone'u da geçmeyi başardı ve 6. sıraya yükseldi.

Evet kardeşim Kobe daha çok tecavüzde,dağdan gelip bağdakini kovmakta uzamnlaştığı için yanaşmaya gerek duymamıştır;)

Elini siz öpün Tugay'cım biz onun elini kendi içinde kitliyoruz bir şekilde ortada görüldüğü üzere;)

Dağdan gelip bağdakini kovmak derken ne demek istedin Doğan? Malum Kobe gözünü Lakers'da açıyor. charlotte'a ben lakers da oynamazsam başka yerde de oynamam diyor. O Neal'i kastediyorsan o zaten orlando nahiyesinden. Bağın sahibi olmamış. Bir ek bilgi vereyim. Ligin en çok sayı atan adamları arasındaki lakerslilara baktığımızda, kariyeri boyunca sadece Lakersda oynayan tek oyuncudur KOBE. Miami yenilgisi bana çok koydu. Cleveland yenilgisinin koyduğu gibi. Bu sene bir daha karşılaşmayız onlarla.

Saçma sapan laf sokmalar başladı.Play-off bile başlamamışken çok gereksiz bu konuşmalar.Emre abinin olaya el atmasını istiyorum.

Kobe hala tartışılıyor, gülüyorum. :D

Acaba yancının Kobe yaşına geldiğinden izdivaç yüzüğü haricinde kaç yüzüğü olacak merak ediyorum.. :D

Erdal, bunlar Play-Off öncesi ısınma turları, hem biz rahatsız olmuyoruz bundan ki hangi amaçla atıştığımız belli. Sen de sorun etme cool takıl.. :D

Saçma sapan laf sokmalar başladı.Play-off bile başlamamışken çok gereksiz bu konuşmalar.Emre abinin olaya el atmasını istiyorum.

Erdal;

Bana kim el atacak : )) Ben de ipten kazıktan koptum, sinire kestim. Neyse..

Bence de Kobe'yi tartışacak pek bir şey yok.. Ben kendisini en baştan beri sevmiyorum. Çünkü Philadelphialı aslen.. Başka şehirde, hem de en sevmediğim takımda oynadığı için sevmiyorum ama bu iş biraz böyle.. Paul Pierce da Californalı mesela ama karşı yakada efsane olmuş..

Bunlar bir yana Kobe , sadece sahada değil saha dışı duruşuyla da artık çok olgun. Shaq ile didiştiği zamanlardaki şımarıklığı falan yok.. Mesela eskiden hakkında şöyle haberler çıkardı.. " Kobe bu sene 12 kere hizmetçi değiştirdi ". gibi.. Artık böyle haberler de çıkmıyor..

Yine de ben şahsen, yancı v.b. kelimelere de karşı olduğumu belirteyim.

bu gece lakers, dallas deplasmanındaymış.. bu da çok önemli maç..
04.00 de ntvspor naklen ama ben o saatte kalkamam herhalde..
tek uyku günüm pazar.
minibüslerin arkasında yazar ya " bir sana, bir de sabah uykusuna hasretim"..
benim de aynen öyle.

Evet kardeşim Kobe daha çok tecavüzde,dağdan gelip bağdakini kovmakta uzamnlaştığı için yanaşmaya gerek duymamıştır;)

Elini siz öpün Tugay'cım biz onun elini kendi içinde kitliyoruz bir şekilde ortada görüldüğü üzere;)

Kobe , dağdan gelip bağdakini kovmadı yalnız.. Kobe NBA'e Lakers ile adım attı.. Shaq takımdan ayrılırken 34 , Kobe ise sadece 26 yaşındaydı.. o dönem Kobe'yi gönderip takımı yaşlı Shaq'ın üstüne yapmaktansa genç Kobe'nin üstüne yapmayı tercih etti Lakers yönetimi , doğru da yapmış olacak ki şu an 2 şampiyonlukları yanına da bu seneki şampiyonluk gelicek etti 3 yani yine dağdan gelip bağdakini göndermiş olmadı.. ayrıldıktan sonra da hala atıp tutan Shaq , Kobe daha kaale alıpta cevap vermedi.. tek dediği daha çok yüzüğüm var onuda haketmişti zaten Shaq..

tecavüz davalarının da hepsinde aklandı , mahkemeler bitti suçsuz bulundu ek bilgi olsun bu da..

herşeyden önemlisi hiçbi zaman batan gemiyi terketmedi.. şampiyonluk için birilerinin yanına sığınmadı.. bu yüzden ki şu an ligin en büyük oyuncusu en büyük lideri.. yer yüzünde tartışılabiliceği tek oyuncu MJ'dir..