Mauro Icardi

Özel hayatının yanı sıra kimi günlerde de ne geliyorsa gelsin atamadığın için burada, 9 sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez tüm benliğiyle odaklanabilen bizlerlesin belli ki. Bununla birlikte periyodik olarak 10 yılda bir Galatasaray gibi Galatasaray'lar oluşturarak tarih yazıyoruz. Söz konusu kötü günlerde kaçırdığında telafi etmeyi; er ya da geç atmayı sürdür ki efsanelerimizin arasındaki yerini al. Unutulmazlığın 2010'larda doğan jenerasyon ile sınırlı kalmasın.
 
Bir kuşağı Galatasaraylı yapıyor. Bu adam Arapların 100 milyonunu Galatasaray için reddetti. Gördüğü sevginin karşılığını vermek için sahada kendini yırtıyor. Allah nazardan saklasın.
 
Mauro Icardi: Bugün, böylesine önemli bir maçta alınan yenilginin ardından, Avrupa'nın çatısı, en iyilerin mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde sessiz kalıp yola devam etmek kolay olurdu. Bugün herkese şunu söylemek istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum ve sonuca rağmen bu takımla gurur duyuyorum. Her an, her maçta taraftarın sevgisi için ve bu sonsuz fanatizm için minnettarım. Bu projenin kulübe büyük zaferler getireceğinden eminim, çünkü arkasındaki insanların her biri yürekten ve tutkuyla çalışıyorlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.
 
Formasını yaktılar bu güzel insanın. Nasıl bir nefrettir bu? Kim aşılıyor bu nefreti? Bu adam ne yaptı size gol atmaktan başka? Siz nasıl bir topluluk oldunuz? Tiksiniyorum!
 

Üst