Mauro Icardi

Turk Futbol Tarihi’nin en ikonik ismi.Bir nesli Gsli yapti.En onemli ismi demiyorum.Ama en ikonik ismi.

Turk Futbol Tarihi’nin en onemli yabanci forveti ayni zamanda.Bugun attigi golun disinda muazzam oynadi.99 numarali Icardi gibiydi :)

Iyi ki bizimlesin Mauro.Sozde ezeli rakibimiz seni kopyalamaya calisiyor ama onlarin kopyasi senin yaninda en fazla “Adidas-Abidas” cakmasi olur :)
 
Bu haliyle bile büyük katkı veriyor yalnız hem fizik olarak hem mental olarak sorunları var gibi. Geçen sezonki hali çok başkaydı. Bildiğimiz Icardi olsa, dün akşam en az 3-4 golü vardı. Artık yüzü hiç gülmüyor mesela. Dün bitiş düdüğünden sonra da direkt soyunma odasına yöneldi. Sorun ne bilmiyorum fakat umarım çözülür.
 
Hâlâ “iyi, düzeliyor vs” diyenler kendilerini kandırıyor. 99 numaralı Icardi yok artık bunu kabullenmek lazım. Futbolla ilişkisini kesmiş gibi uzun bir süredir. Geçen sezonki rüya keşke biraz daha sürseydi. Ne yazık ki Okan Hoca’nın da süreci yanlış yönettiğini düşünüyorum. Derbide kadroda görmesem sorgulamayacak duruma geldim ben şahsen.
Çok üzücü bir durum. Zaten geçen sezonki Icardi olsa, Avrupa maceramıza devam ediyor olurduk.
 
Bu adam artık tamamen YOK ! Bildiğin YOK ! Sahada var mı yok mu görmüyorsun bile. Spiker adını bile 3 kere ya söylüyor ya söylemiyor maçlarda. Ne oldu ne bitti kimse anlamıyor.
 
Pres oyununa eskisi gibi katkısı yok buna katılıyorum ama Icardi beslenmesi gereken bir forvet tipi. Kaç kere top aldı ben ona bakarım. Rakip ceza sahasında 1 kez topla buluşmuş 100 dk da. Icardi etkisizse bence sorun başka yerlerde.
 
Bugun yine kendisine yapilan penaltıyı vermediler, eski formunda olmayabilir lakin önde duruşu, arkadaşlarına açtığı yarattığı boş alanlar; kornerlerde savunmadan çıkardığı toplar dışında biz atarken rakibe yarattığı baskı ki bugün de kendi kalelerine attırmayı başardı, kendisine gelmeyen toplara rağmen takımı sahiplenmesi...
We have Icardi they don't
 
Her gün saçını farklı bir renge boyayacağına biraz antrenman yapsa keşke. 99 numaralı Icardi’nin yerinde yeller esiyor. Aylardır sahada yürüyor resmen. Sakatsa niçin oynatılıyor? Sakat değilse problem ne? Bu halde 11 çıkması da forma adaletsizliğinden başka bir şey değildir kimse kusura bakmasın. Akan oyunda gol atmayı unuttu adam. Kendisine gösterilen sevginin, ilginin karşılığı bu olmamalı.
 
Bu ligde Icardi'yi kesebilecek bir hoca yok. Icardi takımın en büyük yıldızı olduğu ve oyuna katkısının ötesinde rakibi de psikolojik olarak bozduğu için olası her puan kaybında hoca açısından ciddi sıkıntı olur. Zaten Zaha dışında da takımda alternatifi yok. Kaldı ki Zaha'nın durumu da Icardi'den çok farklı sayılmaz. Okan Hoca oyuncu idaresi konusunda başarılı, sezon sonuna kadar da Icardi'yi idare edecektir. Her halükarda büyük bir silah ancak kendisine verilen tavizlere karşılık en azından fiziken iyi durumda olması gerekiyor. Sezon başında kiloları vardı, hala var.
 

Üst