Milli Takımın Gündemi

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 29 Mart Salı günü İstanbul'da Avusturya ile karşılaşacak (A) Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktörlüğünü Guus Hiddink'in yaptığı milli takımın bu maç için belirlenen aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Serdar Kesimal (Kayserispor), Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Arda Turan (Galatasaray), Fehmi Emre Güngör, Cenk Tosun (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Mehmet Topal (Valencia), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (Nürnberg), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Tunay Torun (Hamburg), Sinan Bolat (Standart Liege).
 
Ömer Toprak ve İlkay'ı milli takıma kazandırabilirsek Nuri-Mehmet Ömer-İlkay 4lüsü çok uzun yıllar bizim bel kemiğimiz olurlar.

Dediğim gibi çok çok çok önemli iki oyuncudur Ömer ve İlkay.

Hali hazırdaki mili takım ve kadrıseçimi konusunda yorum yapamıyorum zaten.Eskiden Oğuz Çetin GS'ı sevmiyor fb sempatizanlığı yapıyor zannediyordum ama Hidding'e empoze ettiği seçimlere bakınca Oğuz Çetin'in aslında Türkiye'yi sevmediğini Türk Halkı'na düşmanlık yaptını anladım.
 
Hakan Balta ne yaptı da milli takıma seçildi anlamıyorum..
Bu sene Galatasarayın yediği her gole imzasını atmış bir adam..
Aynı zamanda da umursamaz, gamsız..
Başka adam mı kalmadı memlekette, kıtlık mı var..
İsmail Köybaşı'nın sadece forması Hakan Balta'dan iyi oynar..
Kayserinin sol beki Hasan Ali bu sene Balta'dan 30 kat iyi top oynuyor..
Ayıp oluyor artık, hakedenler oynasın, umursamazlar değil.
Umarım H.Balta oynamaz bu akşam..
Utanma denen, ar denen bir şey olmalı.
 
Arda ilk 11 de başlıcakmış.Kimse yanlış anlamasın ayrıca art niyet aramasın baştan söyliyim. Bakalım bu maçtan sonra sezonu kapatacak mı? Yoksa sakatım bahanesiyle kalan 8 haftayı da bir şekilde geçircek mi? Gerçekten inanılmaz merak ediyorum.Böyle bir şey olursa yazıklar olsun dicek seviyeye gelicek heralde taraftar da.Aman diyorum Arda aman.
 

Üst