Miloš Pađen

Ekrem memnun kadın basketbolda rakipsiz. Kadın basketbolda iddialı olmak istiyorsan yolun her türlü Ekrem memnun’dan geçiyor ama bu yönetimin bu branşlarda başarılı olmak gibi bir derdi yok. Ne başarılı olsun ne küme düşsün dertleri bu
Ekrem Hoca bizim bütçenin üzerinde maaş istemişti galiba Alper Durur'dan önce görüşülmüştü diye biliyorum.
 
Bir değil iki Ekrem Memnun olsa bu kadroyla başarı beklemek hayal olurdu. Teira eklemesinden soran Eurocup alamazsak Paden hocanın da sonu olur.
 
Ekrem Memnun geliyorum dediği takdirde kadın basketbol piyasasında Galatasaray'da kalabilecek bir antrenör olduğunu zannetmiyorum. Ekrem Memnun dışında alternatif bir koç adayı olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum.

Paden, pozisyon sayısını arttırarak bu kadroya maçlar kazandırabilirim dedi ve Beşiktaş maçı dışında hem sonuçlar hem de verim yukarıda seyretti. Hartley şayet ağırlığını koyabilecek durumdaysa elbette yaklaşımı değişmek zorunda, setlere yönelmesi gerekir. Zira mevcut hızla devam edersek McCowan 20 dakikadan fazla sahada kalamaz.
 
Ekrem Memnun>Paden.

Paden>Efe Güven>Mitrovic=Eda Ece Tuncer=Dee Bost.

Bu iş en temelde insana yatırım işi. Galatasaray taraftarına en dair en ufak sosyolojik analiz geliştiremeden, en ufak sinerji ve imgelem yaratamadan 10 yıl öncenin Ümit Milli Takımı'nı çalıştırmak da, Galatasaray şemsiyesinin altına sığınabilmek de, Türkiye-Fransa-Türkiye turunu kemiksiz kılçıksız bir biçimde yapabilmek de mümkün olmuyor.

Ekrem Memnun gibi Fenerbahçe galibiyetiyle Euroleague şampiyonluğu kazandıramıyorsanız sonraki iki yazda milli takıma imza atıp, kırıp dağıttığı halde sahip olduğu krediye sahip olamıyorsunuz. Paden gibi dört nala hücum edin, savunma keyfinize göre, ben de kenarda gözlem yapıyorum diyerek fayda yaratamıyorsanız da zarar vermemeniz gerekiyor o takdirde.
 
Son düzenleme:
Kendi kurduğu kadroyu yönetmeyen koçlara karşı her zaman sabrım vardır. Hele ki Alper gibi bir rezilden sonra geldiyse.Hartley ve Mccowan takıma sınıf atlatacaktır ve bu ikiliyi izledikten sonra Paden hakkında yorumda bulunmak istiyorum.
 
Galatasaray'ın başında olduğunu hatırlatması lazım birilerinin.Bugün son 5 dakikaya girerken kazanacağımız maçta anlamsız yere Vanloo'yu çıkarıp Büşra'yı oyuna aldı.Üst üste 2 hücumumuzda çok gereksiz Büşra şut kullandı.Vanloo'yu tekrar oyuna alana kadarda rakip seri yaptı ve maçı kazanacak noktaya getirdi.

Nasılsa ilk maçı farklı kazandık diyerek bu hamleyi yapmasının sebebi nedir ? Galatasaray kendisinden zayıf takıma kaybederek turlayacak bir takım mıdır ?

Koçluğu konusunda negatif anlamda konuşulması gereken daha çok konu var ama şu anda en çok bunu merak ediyorum.
 

Üst