Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhteşem bir gösteriydi. Zaten her geçen sene daha fazla duygulanıyoruz malum şartlardan ötürü. Dün akşam yine, her zamankinden fazla şeyler hissederek izledik.
Dunyanin en guzel koreografisi.Bu millete Ataturk’u unutturmaya calisan,onu yok saymaya calisan kim varsa herkesin burnundan fitil fitil gelsin.
Bunlari niye yazdim ? Cunku Izmir Marsi’ndan bile rahatsiz olan bir kesim var maalesef bu ulkede.
Tuttugumuz takimin stadinda boyle bir organizasyon yapilmasi beni inanilmaz gururlandirdi.Emegi gecen herkese tebrikler.Umarim daha sik goruruz bu tip organizasyonlari.
Bundan 20 yıl sonra nerede olursak olalım, en mutlu günümüzde de, en kötü günümüzde de hep seni hatırlayacağız. Geçtiğimiz sokaklarda hep hatıraların yer alacak. Türk'ün büyük önderi, ruhun şad olsun.
Yermenin hatta hakaretin "cool" kabul edildiği bu zamanlarda doğru bildiğini söyleyenler de azaldı maalesef. O nedenle ben doğruyu söylemek istiyorum: Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yapılan şu rezalet Atatürk'ün aziz hatırasına hakaret etmek değil de nedir?
Birisi ona benzediği için tiktokta para kırar. Biri onun yerine düğünlere gidip gelir. Bir Allahın kulu da şu rezalete dur demiyor. Aksine alkışlıyor. Atatürk kalkıp gelse önce bu tiplere gerekeni yapar. Bırakın Atatürk üzerinden milleti sömürmeyi. Sizin yüzünüzden Atatürk'ün aziz hatırası zedeleniyor. Lğtfe, rica ediyorum biri şu rezaleti durdursun artık.