NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Gordon'un hakkını yediler resmen.LaVine bile Gordon daha iyiydi dedi ödülü alırken.All-star maçı ise üçlük yarışması gibi oldu iyice çok şut sokan kazanıyor işte bi esprisi kalmadı artık.Yetenek yarışmasında 2.13 lük Towns kazandı :)
 
Smaç yarışmalarında değerlendirme için daha adil bir yöntem bulunabilir mi? Salondan çıkan 'oooo' sesleri ya da alkış sesine göre belirlemek bile daha mantıklı.
 
Curry ve Thompson toplamda 2/19 üçlük attılar.Spurs'ün yardım savunmasını izlemek müthiş keyif veriyor bana.Topa bakmak yerine savunma oyuncularını izliyorum.115 sayı ortalama ile oynayan takımı 79 sayıda tuttular dün gece.
 
Beklenen oldu GSW evinde kaybetti :) üst üste 54 maç sonra kaybettiler (ocak 2015'ten beri) Spurs 38-0 bu sezon kendi sahasında toplamda son 47 normal sezon iç saha maçını kazanıyor.Kalan maçlar Toronto,Golden State ve Oklahoma.
 
Benim için gelmiş geçmiş en büyük oyuncu bugün son maçına çıkıyor. O kadar alışmışım ki varlığına. Bir daha oynamayacak olması gerçekten çok tuhaf bir his. Güle güle Mamba...
 
Kariyerinin son maçında sezon rekoru kırarak 60 sayı attı. Takımına maç kazandırarak basketbolu bıraktı. Parkeler çok arayacak kendisini.

Hatta GSW'nin tarihi rekoru bile konuşulmayacak belki de Kobe yüzünden.
 
Kobe'yi lakers'lı olmasından dolayı ve benim çocukluğumda ki tecavüz davasından beri hiç sevmem.Tüm maç 50 şut kullandığı bir maç için onu övmeyeceğim. Bıraktığına memnun oldum.Asıl mevzumuz ise play-off'lar.Golden State'in rekoru şampiyonluktan da öte belkide.Ama öyle bir sezon ki net şampiyonluk favorisi değil.Chicago, Washington gibi takımlar play-off göremezken son batı finalisti Houston berbat kimyaya sahip oldukları sezonda son sıradan play-off'a girdi.Haftasonu vaatedilenlerin gerçekleşip gerçekleşmediğini göreceğiz.
 

Üst