Ne Aldın?

Önder Ç.

0
Yönetici
Hesaplı aldığınız şeyleri paylaşın herkes bilsin.

Mesela Carrefourdaki promosyon film cd lerini bakıyormusunuz hiç? En son çok güzel 2 orjinal film aldım 3 ytl.

"Esir Şehrin İnsanları" 8vcdlik set hepsiburada'da 15 ytl...
bir sürü filmin dvdsi vcd si çok ucuz fiyata...
gel vatandaş...

Nike marka orijinal Winterthur Barcelona "Juan Carlos Navarro" basketbol forması : 20 €

NOT : Ali Emre buna salca olmaya kalkma sakın ;)

Nereden aldın ağabey bunu? Özendim şimdi.. :) Alt da dahilse bizim formalardan daha ucuz oluyor yav.. :) Bizim formaları üreten ise Kappa. Alt - üst 50 milyonmuş..

Ömer' Alıntı:
Nereden aldın ağabey bunu? Özendim şimdi.. :) Alt da dahilse bizim formalardan daha ucuz oluyor yav.. :) Bizim formaları üreten ise Kappa. Alt - üst 50 milyonmuş..

Sadece üst forma. Eskiden Real Madrid vardı aynı tarz ve Ali Emre hacıladı sağolsun :?

Üsküdar Beşiktaş motorlarının tam orada üsküdar İskelsinde CEM büfe
1 sosisli +Ayran :1.500
1 hamburger +Ayran :1.000
1döner(yarım ekmek tavuk+Ayran :1.750 ...
Sosisli muhabbeti iyiydi eskiden sosisli +Ayran 1 ytl idi :(
Sosisli konusunda kadıköy Yazıcıoğlunun karşısında ufak 1 büfe Ersin abinin yerinde YArım ekmek Sosisli 1,00 :atki

D&R Suadiye'den 10 Lira ya bir Jack Nicholson klasiği 1975 yapımı, 5 Oscar'lı "One Flew Over the Cuckoo's Nest" (Tükrkçesi Guguk Kuşlu bi şeyler galiba) i aldım.

onuryavuz' Alıntı:
Aldıklarınızı değil hesaplı aldıklarınızı yazın arkadaşlar ;)
Yani 100 ytl bu güzel ülkemde Asgari maaşın 3'te 1'i...
Giyim konusunda Beyoğlu Terkos pasajı & Beyoğlu İş merkezi (odakulenın karsısı )
River İsland 'ın Made in TURKEY olup Metrocity de 60 ytl olan tişörtlerin fiyatı max. 5 ytl ...