Ne Aldın?

15 YTL´lik bir kitap 5 YTL´ye satıldığında basan matbaa da kazanıyor o kitabı satan kişi de. Eğer korsan almamak kaydıyla fazladan ödenen paranın tamamı yazara gidiyor olsaydı bu konuda duyarlı olabilirdim.

Ferhan Şensoy kitapları korsana düştüğünde mutlu olduğunu söylüyor. Ben de yazarlara bu mutluluğu yaşattığım için mutlu oluyorum :)

Re: Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Burak Barut":0343b]Internetten Lıncoln Forması aldım 82 ytl :?

:) burak sanırım eski forma aldın bende bu yaz bir hafta ankaraya gittim yeni forma aldım 85 ytl ye sonraki gün formalarda indirime gidildi.CANAYDIN İSTİFA :)[/quote:0343b]

Yok yok en yenisinden ve siyahından :D

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
15 YTL´lik bir kitap 5 YTL´ye satıldığında basan matbaa da kazanıyor o kitabı satan kişi de. Eğer korsan almamak kaydıyla fazladan ödenen paranın tamamı yazara gidiyor olsaydı bu konuda duyarlı olabilirdim.

Ferhan Şensoy kitapları korsana düştüğünde mutlu olduğunu söylüyor. Ben de yazarlara bu mutluluğu yaşattığım için mutlu oluyorum :)

sen hiç konuşma :D

Bu arada Ankara'ya geldiğimde All-Star Converse almıştım. Sağolsun Onur abim de bana yardımcı olmuştu. Özellikle de fiyat konusunda. :) İndirdik mindirdik sonunda 75'e aldık. :)

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bu arada Ankara'ya geldiğimde All-Star Converse almıştım. Sağolsun Onur abim de bana yardımcı olmuştu. Özellikle de fiyat konusunda. :) İndirdik mindirdik sonunda 75'e aldık. :)

Onur abi bize neden böyle kıyak geçmezsin?

Tabî biz dış kapının dış mandalıyız... :(

Güle güle kullan kardeşim.