Ne Aldın?

DVD aldım dün. Green Street Hooligans mutlaka syredin derim. D&R 15 ytl ,8 ytl ye de VCD.

Ben "ya kim gidecek D&R a kadar" diyip bizm semtteki cd dükkanından alınca biraz daha fazla ödemek zorunda kaldım.

İzleyin derim.Olmadı internetten biyerden yükleyin.Her tribüncünün seyretmesi gerekiyor.

Not: Bundan sonra D&R dan alacam herşeyimi kardeşim :?

Fırat UZUN' Alıntı:
Converse Allstar beyaz :)
Outlet magzasında 94 ytl olan Conversler , Metro Gross marketlerde 64,90 YTL Aklınızda olsun...
Abi bu ne ya? Burda Manisa'da 1 tane converse mağazası var. En ucuz converse 120 ytl. En son 1-2 ay önce filan almıştım bi converse 130 ytl'ye. Bu da demek oluyorki buradan bi converse alacağıma Metro Gross'dan iki converse alabilirim. Harbi çok ucuzmuş ya.

Ömer H.' Alıntı:
Converse giymeyin zaten, tabanlarda büyük problemlere yol açıyor.
Oldu cnm kardeşim zamanın da Spub WEEB(yazılımından emın değilim hatta kesın yanlıştır) Converse ile vuruyodu :)
Walla imakanı olan herkez alsın bence ...

Converse' den Converse' e fark var. Insanların giydikleri All Star modeli ve ben onları ayakkbıdan bile saymıyorum. Direk bez parcası.

Spud Webb ve Larry Johnson' ın giydikleri Converse React . Güzel bir basketbol modeliydi.

Arda EZER' Alıntı:
Converse' den Converse' e fark var. Insanların giydikleri All Star modeli ve ben onları ayakkbıdan bile saymıyorum. Direk bez parcası.

Spud Webb ve Larry Johnson' ın giydikleri Converse React . Güzel bir basketbol modeliydi.
Harbimi diyorsun arda ya ?

Arda EZER' Alıntı:
Converse' den Converse' e fark var. Insanların giydikleri All Star modeli ve ben onları ayakkabıdan bile saymıyorum. Direk bez parcası.

Fırat UZUN' Alıntı:
Harbimi diyorsun arda ya ?

Evet ciddi söylüyorum tabi. Seçim sizin ;)

Re:

Kubilay Serdar Vardar' Alıntı:
DVD aldım dün. Green Street Hooligans mutlaka syredin derim. D&R 15 ytl ,8 ytl ye de VCD.

Ben "ya kim gidecek D&R a kadar" diyip bizm semtteki cd dükkanından alınca biraz daha fazla ödemek zorunda kaldım.

İzleyin derim.Olmadı internetten biyerden yükleyin.Her tribüncünün seyretmesi gerekiyor.

Not: Bundan sonra D&R dan alacam herşeyimi kardeşim :?
Bende izlemistim o filmi
Güzel bir filmdi ama keske o marşlarını söylerken ki bölümü orjinal sesiyle koysalarmıs.

Bakırköy'de taşköprü var,daha bugün ordaydım.Taşköprü üzerinde ucuz kitaplar var.Bakırköy veya çevresinde oturanlar bilir zaten.Ben iki kitap aldım,nerdeyse tek kitap parası verdim.Aklınızda bulunsun...;)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Internetten Lıncoln Forması aldım 82 ytl :?

:) burak sanırım eski forma aldın bende bu yaz bir hafta ankaraya gittim yeni forma aldım 85 ytl ye sonraki gün formalarda indirime gidildi.CANAYDIN İSTİFA :)

Can,kitap korsan değil abi ya, arkasında bandrolu var.Ben inandım valla,hem öğrenci adamım 2 kitaba 50 ytl veremem.Bandrolu de görünce aldım.Tabii bandrollü korsan kitapta olabilir...İşgüzarlıkta o kadar ileri gittiğimizi düşünmüyorum dogrusu....:)