Neden GS Basket?

Çok güzel insanlar tanıdım ben burada. Kardeşim, arkadaşım, dostum, ağabeyim (abim) diyebileceğim nice güzel insanlar oldu benim hayatımda GS Basket sayesinde.

Ne kattı ki bizim hayatımıza burası?
 
Benim yaşım çoğunuzdan bir hayli büyük. Şu anda çok sık İstanbul' da bulunamıyorum ama Spor Sergi zamanlarının havasını oldukça fazla yaşamış biriyim. Burayı şans eseri gördüm, normalde böyle yazdığım hiç bir sitede yoktur. Ama burası bana eski Spor Sergideki günleri hatırlattığı için buradayım. Sadece Galatasaray sevgisiyle ve çıkar gözetmeksizin faydalı olmaya çalışan insanlar var burada. Umarım böyle devam eder.

Saygılar.
 
Basketbolun hatta sporun ne oldugunu bilenlerin sitesi. zira galatasaraylılık önemli fakat daha da önemlisi spor kültürüne sahip olmak.
 
Öncelikle, basketbol sevgisini değil ama basketbolun inceliklerini burada öğrendim desem yanlış olmaz asla.

Sosyal yönüne gelecek olursak... Hayatı biraz da deniz taşlarına benzetirim. Sahile gidince deniz taşlarını toplarsınız, sonra yavaş yavaş atmaya başlarsınız denizin uçsuz bucaksız köşelerine. An gelir atmaya kıyamadıklarınız kalır elinizde. Gsbasket harika bir kumsalı olan sahil, üyeleri deniztaşı, hayatıın kendisi de deniz...

Şöyle bir baktım etrafıma, Gsbasket sahilinde atmaya kıyamadığım ne çok deniztaşı varmış!.. Kıymetini bilmeli, değil mi?


Not: Farkındayım, bu sıcak yaz gününde sahilde güneşlenesim var..
 
Daha evvel üye sayısı fazla olan bir forumda vakit geçiriyordum.Yazar kadrosunda da bir kaç yazı yazdım. Ama Gezi olayları sırasında sansür uygulaması yapınca kızdım o günden beri giriş yapmıyorum.
GS Basket'i Twitter'da uzun süredir takip ediyordum.Foruma da bir gözatayım dedim.Basketbolu seven, bilen, takip eden bütün Galatasaraylılar toplanmış.Ben de üye olmak istedim.
Üye alımı olmamasına rağmen bana yardımcı olan GsBasket yönetimine teşekkür ederim.
 
GS Basket'i bir süredir takip ediyordum. Diğer taraftar forumlarının aksine, aklı başında, spordan az veya çok anlayan, seviyeli mesajların yazıldığı bir site olması ilk dikkatimi çeken özellik oldu. Üye alımının açılmasını bekliyordum ama bir türlü açılmıyordu. Ben de mesaj atıp ricada bullundum. Sağolsun, yöneticiler de ricamı kırmayıp beni üye yaptılar. :)
 
Açıkçası aile kontenjanından otomatik olarak kendimi burada buldum ;)
16 senedir faal olan bu ortamda bulunmaktan dolayı çok gururluyum. Pek basketboldan anlamasa da Önder Amca burayı çok başarılı bir basketbol platformu haline getirdi, hazır yeri gelmişken kendisine teşekkür ediyorum.

Ataköy Ahmet Cömert' de 3-5 kişiye oynanan basketbol maçları şu anda salon doldurma noktasındaysa bu sonucun ortaya çıkmasında GSBASKET in katkısı tartışılmaz.
 
Çünkü bir forumun arşivini okumak bu kadar zevkli olamaz :) Uğur şu anda üniversiteyi bitirdi, o zamanlar transkript diye bir şey hakkında fikrimiz yok. Okudukça gülümsüyorum.

Bir de şimdiki öğrenciler de haklarını arasınlar bence. Onur Abi' nin karne hediyesi sözü her sene geçerliydi ama unutuldu :)

 
Hahahahhh..

Berkan arşivi sağlam araştırmışsın.

Günler çabuk geçiyor, ettiğimiz muhabbetlerin üzerinden çok fazla zaman geçmemiş gibi ama şimdi öğrencilik hayatının sonuna gelmiş vaziyetteyiz. Ben de arada bakıyorum arşive de, cidden çok güzel vakitler geçirmişiz burada. Tonla şey var, bir sürü hatıra ile dolu.

Berkan'ın da dediği gibi biz o karne hediyesini göremedik Mr. Yavuz'dan ama bari yeni nesil bunun gayretini göstersin, ee "Onur Abi" kolay olunmuyor :)
 
Basketbol sitesinin ötesinde öncelikle çok büyük bir aile resmen sitede büyüdük.Çok güzel dostluklar edindim site sayesinde bütün GSBasket ailesini çok seviyorum.
 
http://www.gsbasket.org/forum/galatasaray-sk/2142-arda-turan.html
Bu konuyu ben açmıştım ama Gsbasket çökmüş konuya benim o üyelik silinince :D Tarih 2006. Üyelik de sanırım 2005 olması lazım. Maşallah :D

http://www.gsbasket.org/forum/mola/7963-foruma-veda.html

Deniz´imiz işin sırrı arşivlerde saklı... Gerçi yanlış hatırlamıyorsam bu kararından döndürmeyi başarmıştık o günlerde. Zaten o neslin kopması pek mümkün değil buralardan. Kopmayı başaranlara da madalya vermek lazım! O dönemde çok farklı bir hava vardı..

Neyse bu saatte Arşiv´e dalarsam sabahlar olmaz, yarın akşama...
 
Başkan benim durum biraz farklı, hiçbir zaman forumu bırakacağım, üyeliğimi silin demedim; yönetimden ayrılayım gençlere yer açayım dedim. Ülkeyi, kulüpleri yönetenlere kızıp benzer tavrı sergilemenin rahatsızlığıydı benimki. : )
 
http://www.gsbasket.org/forum/mola/7963-foruma-veda.html

Deniz´imiz işin sırrı arşivlerde saklı... Gerçi yanlış hatırlamıyorsam bu kararından döndürmeyi başarmıştık o günlerde. Zaten o neslin kopması pek mümkün değil buralardan. Kopmayı başaranlara da madalya vermek lazım! O dönemde çok farklı bir hava vardı..

Neyse bu saatte Arşiv´e dalarsam sabahlar olmaz, yarın akşama...

Abi hakikaten deli kızmışım heralde orada. Ki halen daha foruma uğramayıp da facete telefonda dışarda görüştüğüm insanların foruma yazması gerektiğini düşünürüm. Örnekler hemen hepimizin aklına gelir. Onun için de en azından kişisel olarak elimden geldiğince yazıyorum foruma . Eskiden kafam atınca siteye girmezdim , geçen gün gram keyifmi yokken milleti gece ayakta tutup draft goygoyu yaptık :D İşin güzel tarafı hiçbiri de yüzyüze tanımadığım arkadaşlardı.
Bi ara da sanal basket dönemi vardı. Bence forumun en efsane dönemi olabilir. Şu an yan sayfada bahis sitesi açıksa sorumlusu GSBASKET'tir :D :D :D
 
Ben bile ne güzel cevap yazmışım benden beklenmeyecek şekilde.=D Onur abi arşivdeki yazıyı koyunca gördüm ben eskiden daha güzel yazıyormuşum harbiden yaşlandık ya.=D
 
Ben bile ne güzel cevap yazmışım benden beklenmeyecek şekilde.=D Onur abi arşivdeki yazıyı koyunca gördüm ben eskiden daha güzel yazıyormuşum harbiden yaşlandık ya.=D

Senin postları görünce aklıma ilk olarak ''alanya tatil 3 gece 4 gün '' vb reklamlar geliyor. Okul panosuna filan böyle ilanlar astıklarında afişin kıyısında köşesinde Uğur Güven yazıyor mu diye bi kontrol ediyorum artık :D
 

Üst