Beğeneyenler neden beğenmemiş. Çok merak ediyorum.
Yunus Taylan' Alıntı:Beğeneyenler neden beğenmemiş. Çok merak ediyorum.
Filmde bir de nedense İslamı ve Müslümanlığı sanki aklamaya çalışıyormuş gibi hissediyor insan.
Burak; o günkü yazışmamız da sana karşı genel bir saldırı da bulunmadım. Sadece yazarken biraz üsturupla yaz dedim, ha belki çok alınganlık göstermiş olabilirim o gün ama gerçekten fazla gelmiştin.. Ayrıca yazılarını beğenen biri olarak saldırı vs. gibi bir şey söz konusu olamaz, merak etme.. =)Burak Barut' Alıntı:Sözüm Barış'a değildir, sonra bana gene karşı saldırıda bulunmazsa sevinirim.
İlk yorum haricinde tüyo falan yok abi yazılarımızda, sadece sen niye beğenmedin ben niye beğendim tartışması yapıyoruz.Onur Yavuz' Alıntı:Filmi objektif olarak izleyebilmek adına yorumları okumuyordum ama tartışma olduğu söylenince bakayım dedim... Film hakkındaki düşüncelerimi izledikten sonra yazarım.
Burak'cım ben bu fikrini ters bi durumdayuım sanırım.Burak Barut' Alıntı:Filmde bir de nedense İslamı ve Müslümanlığı sanki aklamaya çalışıyormuş gibi hissediyor insan.
Barış'tan bi alıntı yaparak şunu söyleyebilirim ki; beğenen ve beğenmeyen arkasındaki farkın altında yatan gerçek bu cümledir.
Barış'a değil direkt olarak söylediğim genel bi düşünce.Filmi izlemedim ancak nedense beğenen ve beğenmeyenleri gördüğümde dışarda ya da forumda hemen hemen benzer fikirde olan kişiler.Bu yüzden de film nasıldır bilmiyorum ancak siyasi açıdan değerlendirildiğini düşünüyorum bu filmin.
Sözüm Barış'a değildir, sonra bana gene karşı saldırıda bulunmazsa sevinirim.
Sühan Cem' Alıntı:Film için en çok yapılan eleştiriler, ucuz amerikan aksiyon filmleri gibi bir sürecinin olduğu, hatta daha ağırını söyliyeyim, Michael Dudikoff filmlerindeki aksiyonlardan bile kötü olduğu anlatılıyor Bu arada senaristin büyük hataları varmış (Filmi seyretmedim ama bu eleştiriyi yapan arkadaşlarımda senarist) Çok şeyi anlatayım diyip, hiç bir şeyi net anlatamayıp sonra bu anlatamadıklarını birden bitiriveriyormuş filmin sonunda. Senaryo yazımında olmaması gereken işlerdir bunlar. İşte eline kalem alanın senaryo yazabildiğini sanması böyle sonuçlar doğuruyor. Cem Yılmaz-Mahzun Kırmızıgül ne anlar Senaryo yazmaktan. Beyaz Melekte yazdığı taslağı Senaristlerle beraber çalışıp düzenletmişti. BU filmdeyse sanırım iyicene gaza geldi kendi yaptı senaryonun tüm çalışmalarını. Ama Senaryo yazmak akademik kariyer isteyen bir iştir. Özellikle Amerika'da bunun ile ilgili bölümler var üniversitelerde. Bizde ise al eline kalemi, ahmet ne dedi, ayşe ne dedi yaz senaryo olur diyorlar.