New York'ta Beş Minare - Deccal (2010)

Film hakkında yorum yapmaya devam edelim isterseniz...

Not: İletilerdeki ikili tartışma içeren bölümleri sildim. Özel mesaj atma hakkınız baki.

Mahsun'un önceki iki filmini de beğenmemiştim Sinemasal olarak değerlendirdiğimde bunu da beğenmedim anlatmaya çalıştığı şeyler dışında, dediğim gibi insanlar bi gitsin filme, şevkini kırmayayım kimsenin sonra tüm Mahsun filmleri ile ilgili uzun bir yazı yazacağım, çünkü anlattığı şeylere takılmadan baktığında 3 filmi de çok benziyor birbirine.

Şamil Abi'ye ceza veren zihniyet bana da versin neyleyim forum üyeliğimi Şamil abi olmayınca :)

Yarın sınavlar biter, Burak filme gider.Size de haftasonu uzun uzun açıklama yapar :)

Niyahet bugün gidebildim filme.Ben çok beğendim açıkcası.Filmin başındaki aksiyon sahneleri çok güzel olmuş.Haluk Bilginer muhteşem zaten.Özellikle filmin sonundaki sahneler çok duygusal olmuş.Ben bile göz yaşlarımı tutamadım.Emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım.

Umut Öncel' Alıntı:
Niyahet bugün gidebildim filme.Ben çok beğendim açıkcası.Filmin başındaki aksiyon sahneleri çok güzel olmuş.Haluk Bilginer muhteşem zaten.Özellikle filmin sonundaki sahneler çok duygusal olmuş.Ben bile göz yaşlarımı tutamadım.Emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım.
Çok mu duygusuz, taş kalpli birisin umut :) :)

Valla Eren, kolay kolay ağlamam birşey izlerken.Aslında duygusalım ama dışa vurmuyorum sanırım.Bende kendimi çözebilmiş değilim daha :) Mesela "Babam ve Oğlum" filminde herkes hünkür hünkür ağlarken bende tık yoktu.Nolduysa bilmiyorum, bu filmde son sahnelerde bayağı bayağı ağladım yani.

Bugun filme gittim.
Şunu çok rahatlıkla söylüyorum 1-verdiğim para helal olsun. 2-seyrettiğim en iyi Türk filmi.

Ayrıntıya falan filan hiç girmeyecem renk zevk mevzusu deyip kenara çekilecem ama tek kelimeyle gitmeyen pişman olur MUHTEŞEM.

Filmi bugün izledim...
Gerçekten Burak´ın da dediği gibi, benim de şu ana kadar izlemiş olduğum en iyi yerli film oldu. Mahsun Kırmızgül gerçekten biliyor bu işi.. Saygım sonsuz.

Film çok dandik olmuş. Öncelikle senaryoda sayısız mantık hatası var. İzlerken bir çoğu kafama takıldı ve keyfimi kaçırdı. Kurgu anlamsız, mesaj vereyim derken Levent Kırca'nın skeçlerine dönmüş olay. Sinema kalitesi olarak bir Türk filmi ortalamasının çok çok üzerinde ve güzel diyebilirim. Oyunculuk ise tam bir insanlık ayıbı. Haluk Bilginer'in Danny Glover'ın yanına Mahsun Kırmızıgül ile Mustafa Sandal'ın oyunculukları hiç olmamış, resmen sırıtıyor.

Filmin ne anlatmak istediği falan vesayre girmek istemiyorum. Çeşitli spekilasyonlar var. Verdiği mesajlar güzel de olabilir, zararlı da olabilir. Ama film "film" olarak olmamış.