Nice Senelere Kerem Ağabey!

Bende internet mağduru olarak biraz geç gördüm aslında hiç kaçırmam böyle şeyleri neyse gün bitmediğine göre kutlamada bitmemiştir.

Doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu ve sağlıklı yıllara..
İnşallah birgün yüzyüze görüşme fırsatımızda olur.Bu arada şu kırgınlığı bırakıp siteye dönsen abi..

Bu arada Barış kardeşimizin doğum gününüde kutluyorum.Nice yıllara minik aslan.

Arkadaş arkadaş deriz de kökenini kaçımız bilir...

Eski Türklerde askerler savaşırken arkadan gelebilecek saldırılardan korunabilmek amacıyla sırtlarını "arka taş" adı verilen özel taşlara dayarlardı. Azeri dilindeki söyleyişiyle "arkadaş" olan sözcük, dilimizde de bu haliyle yer edinmiş.

34 yıl önce, bugün benim için arkadaştan öte olan birisi doğmuş uzak diyarlarda. Öyle bir günde doğmuş ki, "ölüm toplasa da çiçekleri, çiçekte tohum biter mi" sözünü doğrulamış.

Nice yıllara güzel insan...

Yol yorgunluğunu atamadığın belli Uğur, git uyu biraz. : )

Yazılan ilk iletiler geçen yıla ait, Erdal yeni başlık açmak yerine zahmetine katlanıp eski başlığı bulup yukarıya taşımış.

Arayan, mesaj atan, internet ortamından kutlayan.. Varlığını hissettiren her dosta, arkadaşa, kardeşe, ağabeye sonsuz minnetlerimle..

Çok teşekkür ederim..

Geç olsun güç olmasın fikriyle bende yazayım. Doğum günün kutlu olsun Kerem Abi, her ne kadar tanışmasakta yazılarını okumak büyük keyif.. Nice senelere..