Nice mutlu senelere, Nilay abla. Doğum günün kutlu olsun.
S Salih Coskun Misafir 6 Tem 2010 #22 Noluyor yahu diyecektim bir an Nilay Yigit sandim Dogum gününüz kutlu olsun Nilay hanim...
E Emin Doğanca Misafir 6 Tem 2010 #23 Tüm sevdiklerinle nice mutlu senelere............. Doğum günün kutlu olsun Nilay abla.
Nilay Kızılok 0 6 Tem 2010 #24 Lutfen Salih karıstırma onunla. Saka bir yana, tesekkur ederim arkadaslar. Hep beraber nice sarı kırmızı senelere insallah.
Lutfen Salih karıstırma onunla. Saka bir yana, tesekkur ederim arkadaslar. Hep beraber nice sarı kırmızı senelere insallah.
Onur Yavuz 1 6 Tem 2010 #26 Nilay Hanım diyorum ki, şu dibinden kalkan uçaklardan birine binsen de Ankara´ya bir uğrayıversen yeni yaşında. : ) Doğum gününde -benim yerime- Konyaaltı´ndaki çay bahçelerinden birinde çay içsen, dalgaların sesini dinleyerek...
Nilay Hanım diyorum ki, şu dibinden kalkan uçaklardan birine binsen de Ankara´ya bir uğrayıversen yeni yaşında. : ) Doğum gününde -benim yerime- Konyaaltı´ndaki çay bahçelerinden birinde çay içsen, dalgaların sesini dinleyerek...
Nilay Kızılok 0 6 Tem 2010 #31 Onurcum ben dıs hatlardayım o ucaklar beni ancak moskova'ya atar. :ehue Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim. İyi ki varsınız. Hep beraber nice sarı kırmızı senelere insallah.
Onurcum ben dıs hatlardayım o ucaklar beni ancak moskova'ya atar. :ehue Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim. İyi ki varsınız. Hep beraber nice sarı kırmızı senelere insallah.