Doğum günün kutlu olsun Nilay Abla :)
Sühan Cem Uçsoy 0 7 Tem 2010 #46 Ne var bozmasan:S Allahtan yılda bir doğum günün. Ayda bir olsa her ay bir oyuncuyu gönderirdi yönetim
Ne var bozmasan:S Allahtan yılda bir doğum günün. Ayda bir olsa her ay bir oyuncuyu gönderirdi yönetim
Nilay Kızılok 0 6 Tem 2011 #52 piuuuu size yaziklar olsun nan. halbu ki beni en cok burdakilar hatirlar diyordum. =(
Alperen Küçük 0 6 Tem 2011 #53 Abla çoğumuz Face'ten kutladık Hala görmedin sanırım ama burdan da kutlayalım o zaman Doğum günün kutlu olsun.
Abla çoğumuz Face'ten kutladık Hala görmedin sanırım ama burdan da kutlayalım o zaman Doğum günün kutlu olsun.
Nilay Kızılok 0 6 Tem 2011 #56 facebook'a baktim simdi sagolun eheue. oraya napicam ya 200 kisi kutlamis. o kadar kisiye nasil cevap yazilir.:S sagolun guzel dilekleriniz icin sizler de.
facebook'a baktim simdi sagolun eheue. oraya napicam ya 200 kisi kutlamis. o kadar kisiye nasil cevap yazilir.:S sagolun guzel dilekleriniz icin sizler de.
K Kubilay Güray 0 7 Tem 2011 #60 Doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle birlikte nice senelere Nilay ablacığım