Official Kurtlar Vadisi topici

Bu forumda bir eksiklik hissettim KV topici olmayan bir forum olur mu :lol:
Bu haftaki bölüm oldukça ilginçti Baron masonik bir teşkilata hesap verip öldü, bakalım bundan sonrasını nasıl bağlayacak senaristler?

Uluslarası Mason Teşkilatı/Örgütü ile beraer bu günlere gelmiş ve yine onlar tarafından öldürüldü.
Latince dialoglar iyi güzel ama sorgu esnasında Türkçe kullanılması biraz komik olmuş.

Bu bölüm öncesinde baron un gerçek yaşamdaki benzeri olarak Tüsiad Başkanı gösteriliyordu. Bu bölümde sorgu sırasında yine Tüsiad' a göndermeler yapıldı ancak öldürülüş şekli ve sonrası ile Üzeyir Garih cinayetini de anımsattı .... Artık kim ne düşünüyorsa öyle anlasın ;)

Doğu konuyu az çok çözmüş gibi; Polat' a dediği "Karahanlı sadece bir gölge, önemli olan Karahanlı' nın arkasındakiler." sözü zaten durumu tahmin ettiğinin bir göstergesi. Bununla beraber Doğu' nun Karahanlı' dan oğluna karşılık istediği de, arkasındakileri yani onların deyimiyle kardeşlerini ele vermesi; kimler olduğunu açıklanması diye bir düşünce var.
Zaten Polat' dan da beklentisi, Karahanlı' nın oğlu olarak yeni baron olması ve bu tarikata dahil olması. Başka türlü onlara ulaşma imkanı hiç yok.

Sonuç olarak dizi her geçen bölüm daha da komplike bir hal alıyor. Nasıl bağlayacaklar diye sormuş Ata. Bu durumda Polat' ın gerçekten Efe Karahanlı olduğunu düşünen ve bilen sadece Doğu var ve bu da yeni baron olması için yeterli değil. Bir şekilde Karahanlı ailesinin ve pek tabiki Kılıç' ın bu gerçeği öğrenmeleri gerekiyor. Nasıl olacak bilinmez ama bu DNA sonucu sonrası Polat' ın bir sürpriz yapıp durumu Karahanlı ailesine kendisinin açıklaması da gerçekleşebilir. Ama tabi mantıklı bir hareket mi olur derseniz, bence mantıksız olur ve aile tarafından ne kadar inandırıcı olur, o da bir muamma. Tabiki bir de madalyanın diğer yüzü var ki; kendisininin Efe Karahanlı olduğunu açıklaması aynı zamanda Ali Candan olduğunu da deşifre etmesi anlamına gelir ki; o zaman ortada mafya babası değil de devlet ajanı olarak dolaşması söz konusu olur.

Senaristlere kolay gelsin, ne diyelim ;)

Sonuçta DOğu bey bayağı bir şey açıkladı KV operasyonunu başlatanın kendisi olduğunu söyledi bu bölümde de operasyonun bittiğini söyledi buna göre bundan sonra her şey olabilir açıkçası.
Önder ne diyorsun bakim :D

ARdaQue' Alıntı:
Türkiye hatta Dünya gerçeklerine bu kadar duyarsız kalmayın bence ....

Katılıyorum özellikle şu son sezonu izlemeyenler direk önyargı ile bakıyor diziye yok şiddetmiş bilmemneymiş Ramboda gerilim filmlerinde adamlar kıtır kıtır kesilirken bunlar TVde yayınlanırken tepki yokken Doğan grubunun dizinin aldığı ratingten dolayı her yayın organında ısrarla bu konuyu irdelemesi herkesi yanıltıyor.
Diziyi izleyin ve Türkiye gerçeklerini (mafya gerçeği değil ) Soner Yalçının danışmanlığından izleyin.

Osman Sinav bir bolumde Baronun ve Kilicin kimligi degisti.

Uzeyir Garif olayini irdeledi acaip.

Basini izlemedim yorum getiremiyorum.

İLLUMİNATİ

Marrs’ın çalışmasında bir tarikattan bahsediliyor. Büyük zenginlerin oluşturduğu ve bu komplonun sorumluları olan gizemli tarikatın adı: 'İlluminati'.

Grubun içinde bankacılar, sanayiciler, medya patronları var. Piramidin en tepesinde ise Fransa'dan üç üye, ABD'den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika'dan birer üye bulunuyor. Bunlar kendilerine 'kral' diyorlar. Ulusal sınırlara ve coğrafi faktörlere bağlı değiller. Kendilerini ‘küreselleşmeci’ ve ‘dünya vatandaşı’ olarak görüyorlar. Dünyayı sonsuza kadar idare edecek soylu bir kan bağının varisi olduklarına inanıyorlar.

Bunlara bağlı bazı tarikatlar, dernekler, örgütler var. Kafatası ve Kemik Cemiyeti, Dış İlişkiler Konseyi, Biderberg gibi gruplar, rütbelerini yönetim kurulları ve başkanlarının isimleriyle birlikte artırıyorlar. Gelmiş geçmiş birçok lider de bu gruplardan çıkmış. Ancak, aslında hepsi de piramidin tepesindekiler tarafından sahneye çıkarılmış birer kukla. Rockefeller, Rothschild'ler gibi büyük sermaye sahiplerinin istedikleri gibi oynattıkları kuklalar..

justy' Alıntı:
bugune kadar cok sey yazildi ve soylendi bu dizi hakkinda. en abartilisi, sogancigini beyin diye kullanan organizmalarin siddete bu dizi sayesinde yoneltildiginden dem vurulmasiydi. oysa ki, dizi izleyip siddete basvuranlar, ayni davranislari bu dizi olmasa baska bir bahane altinda geceklestireceklerdi. aldigi reytingler kiskanildikca, diziyle ilgili herseye ve herkese bir kulp takildi. diziye emek verenler yilmadilar, her yeni bolumu senaryosuyla, karakterleriyle, kurgusuyla, cekim kalitesindeki yenilikleriyle ve muzikleriyle yetistirmek icin calistilar. nihayetinde 74 nolu bolume gelindi.

bu dizinin bu aksam geldigi kivama turk televizyon tarihinde rastlanmadi. sadece tek bir bolumde boylesine bas dondurucu bir kurguya, daha ilk bolumlerde pek te anlamli gelmeyen konsey acilis torenlerinin illuminati ile baglantisina, aylardir olmesini bekledigimiz karahanli'nin diziden boylesi ayrilisina, devlet- mafya- uluslararasi orgutler zincirinin sunumuna ve daha bir cok ayrintinin islenisine, bir izleyici olarak sapka cikartiyorum.

diziye emek verenlerin yogurt yiyisi zaten bir baskaydi, ama bu seferki bambaska oldu.

bu sadece bir mafya dizisi değildir.

KV i sokak serserilerinin cirit attığı basit mafya dizisi sanan,verdiği mesajlardan bihaber olan, o kadar önyargılı insan varki.........

şu diziyi ilk bölümden beri izleyen biri olarak buna sinirlenip üzülmemek elde değil.....

insanların benimle evlenirmisin, gelinim olurmusun gibi sacma sapan programları izleyip sarkıcı bozuntusu onlarca insanın cevirdiği dizlere taptıkları bir dönemde ben KVden baska tv de izleyip de keyif aldıgım bi program bulamıyorum malesef (avrupa yakası hariç :) )

ya BARONUN BÖYLE öldürülmesini hiç anlamadım basit öldürdüler
Doğu herşeyi biliyo ama ondan sır çıkmaz
MEMATİ GÖZLERİNİ AÇTI OLEY :D

Ya polat dedi ya elife ali gelse naparsın orda polat dedi Ali benim ya ben Acayip oldum ya Polatla Elif nolmuştur{{iyiki hayalmiş))

Arkadaşlar 74 bölümden daha birini bile kaçırmadım bunun nedeni dizinin SÜPER olması Türkiye'de beğendiğim 2 dizi var.Biri Kurtlar Vadisi ötekide yine hemen hemen aynı formattaki Deli Yürek idi.İkiside Türkiye'de yaşanılan olayları konu alan dizilerdir umarım ileride yine bu şekilde gerçekçi diziler çıkarılır unutmadan (Kurşun Yarası) bunlardan biriydi...