Official Kurtlar Vadisi topici

mremre' Alıntı:
utku' Alıntı:
ulan anti ruhuna karşıyımdır.. hatta çok tartıştım antifenerbahce.net yüzünden. ben anti manti olmam dedim hiçbişeye ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM AMA

ANTİ KV

ayrıca budur...

Ya kardesim sevmiyosaniz sevmeyin aaa :):)
ama bu deildir yani inat etmeyin yaw :):)

azınlıkta olduğumuz için böyle yapıyoruz sanırım. Perşembe akşamı sokakta kimse kalmıyor iyi de oluyor aslında :)

arkadaşlar madem KV sini sewmiosunuz
o zmn bu topiğe girmessiniz yasmassınız olur biter

biz sewenler olarak burda konuşuyoruz
lütfen aa :muhaha

79.jpg

Nina' nın suikast girişimi başarısız olur. Çünkü Erhan onu deşifre etmiştir. Polat, Elif ile baş başa romantik dakikalar geçirirken planlarını da bir bir uygulatır. Abdülhey, Kirve'yi alıp Halo' ya teslim eder. Tüm yakınları gözlerinin önünde öldürülen deli, Kirve' den intikamını alacaktır. Nergiz, kendisinin ve kızının hayatını kurtaran Polat' a şükran ziyaretinde bulunur. Efe için sakladığı yüzük Polat' tadır artık. Polat, ofisindeki dördüncü resmin sırrını çözer. Tuncay, Halo ve Kılıç' ın konsey toplantısına gelebilmesi Samuel' i şaşırtır. Toplantı sonunda yeni baron seçilir. En çok hayal kırıklığına uğrayan kişi ise Samuel' dir.

bU YAzılamlara göre bu bölüm süper POLATA DA BARONLUU HAYIRLI UĞURLU OLSUN :kop :kop :kop :kop :kop :kop :kop :kop :kop

tatli hayat wardi ne guzel...
:D

bisey dicem kurtlar vadisi bu yil dan sonra seneye dewam mi edicek yoksa biticek mi bu yilin sonunda ?

pendikli_aslan' Alıntı:
tatli hayat wardi ne guzel...
:D

bisey dicem kurtlar vadisi bu yil dan sonra seneye dewam mi edicek yoksa biticek mi bu yilin sonunda ?
ya ben diyodum bu sene son ama sanmıyorum bitceğini hehe polat baron da olduu esas macera şimdi başlıyo en az 3 yılı var :)

aga nasıl öptüler elini be aslanım polat plt alcam plakamı he

80.jpg

Laz Ziya’nın ziyaretçileri vardır. İşlerden çekilmesini istemezler. Memati, Abdülhey’den devlet bağlantıları hakkında bilgi almaya çalışır. Nina, bir hücrede tutulmaktadır. Hayatının affedilmesine karşılık bilgi vermesi istenir. Ancak plan dahilinde olmayan bir gelişme yaşanır. Safiye, Samuel’den randevu alır. Polat, bunu da planlarına dahil eder. Niyeti Samuel’i hataya sevk etmektir. Baron olduktan sonra ilk kez Doğu ile görüşürler. Yeni dengelerde Rusların yeni ve büyük bir hamlesi olacağı açıktır. Polat’a göre Samuel, Ruslarla da işbirliği içerisindedir. Doğu’nun ikazlarına rağmen Mito yeniden Samuel’le bağlantı kurar. Son kozlarını oynamak istemektedirler. Fakat, Doğu Bey bu kozu ele geçirir. Polat’ın ofisine bir paket gelmiştir.

En azindan yeni bolum veriyorlar ben bu hafta eski bolumu izlettirirler diyordum kendi kendime. Nina olmedi her halde o oldurecek Rus abiyi