canbulubay' Alıntı:söyleyeceklerim kendi fikirlerimdir...
-ben bu diziyi ilk bölümünden beri izledim ve action çatışma vs nedenlerden değil , beyin fırtınalarıyla mantık sinsileleriyle sevdim...
-film ise sadece sadece para kazanmak amacıyla yapılmış olup , hemen dizinin ardında koyulduki izleyici kaybedilmesin alalım paramızı havamıza bakalım mantığıyla ortaya çıkarılmıştır...
-senaryo denen birşey yok filmde.polat alemdar doğaçlama gidiyor resmen ıraka , 14lüklerle amerikan birliğini devirebiliyor...hadi bunları geçtim abartı dizidede oluyordu...ama kurgu sıfırdı...bir sonraki sahneyi şak diye tahmin edebiliyordun...dizide ise tam tersiydi...her saniye değişik sürprizler ortaya çıkabiliyordu..izleyici vay anasını diyebiliyordu...
-sahnelerin bazıları tek başına güzel olabilir ancak bunları sen birbirine bağlayamadıktan sonra hiçbir önemi yok...
-ayrıca filmde tarikatçı şaşmaz kardeşlerin vermeye çalıştıkları mesajlar ortada...gereksiz uzatılan zikir sahneleri...şaşmaz dede ithaf olunur türünden demeçler vsvs...
-kısacası diziyi bu denli mükemmel yapan kadronun filme zerre kadar özenmeyip aceleye getirip sadece parayı düşünmesidir beni büyük hayal kırıklığına uğratan nokta...
-daha çok doluyum da aslında bu kadar yeter
Zikir sahnelerinin uzun olmasının filmin kötü olmasıyla ne alakası var. Amerikan filmlerinde yarım saat kiliselerde ayin seyreden bizler değilmiyiz.Bunları izledikden sonrada aa filmin en kötü yeri ayin sahnelerimi olmuş diyosn.Bence gayet güzel olmuş o sahne.